Tor
Overivrig entusiast
- Ble medlem
- 03.11.2002
- Innlegg
- 815
- Antall liker
- 595
En anden kombo er pepperkake og blåmugg. Prøv, du vill bli overrasket.Nei, ikke kraftkar i kveld, selvom det er en fantastisk god ost, ikke mist til trappistøl.
I kveld ble det Golvertind fra Strandli Gård. En forholdsvis mild og rund blåmuggost.
Ost & øl er i det hele tatt en undervurdert kombinasjon, ofte langt bedre en den klassiske med rødvin, som jeg stort sett synes virker veldig misforstått. Rødvin & blåmugg er kanskje den dårligste kombinasjonen jeg vet. Derimot er juleølsesongen fantastisk for osteelskere. Og for sjokoladeelskere. Og mmmm.....
Den er god men jeg synes Eggen sin fra Røros er enda bedre. Men smak og behag.Nei, ikke kraftkar i kveld, selvom det er en fantastisk god ost, ikke mist til trappistøl.
I kveld ble det Golvertind fra Strandli Gård. En forholdsvis mild og rund blåmuggost.
Ost & øl er i det hele tatt en undervurdert kombinasjon, ofte langt bedre en den klassiske med rødvin, som jeg stort sett synes virker veldig misforstått. Rødvin & blåmugg er kanskje den dårligste kombinasjonen jeg vet. Derimot er juleølsesongen fantastisk for osteelskere. Og for sjokoladeelskere. Og mmmm.....
Ukas høydepunkt uten tvil!Å sette seg ned foran anlegget etter endt arbeidsuke med noe godt i glasset er noe jeg VIRKELIG ser frem til!
-BB-
Men bilde, @vidarje , bilde!Carlsberg i glasset, hund i fanget, Gardot på anlegget og kona i bobblebadet, da er det helg
Deilig! Så lenge man har øl til å skylle ned med, så går alt!I det klassiske hjørnet i kveld... Ein skvett whisky og Mozart passer overraskande bra Vis vedlegget 681563
Se der ja! Er det jazz på anlegget nå. så er lykken fullkommen!
Det er diggLite som slår stout fra cervisiam
Det er i hvert fall noe annet! Neida, fin denne, men litt spesielt. Er det egentlig pils?? (Nå er jeg over på Bare, foretrekker nok Rygr ja!)^ Endelig har du fått litt skikkelig øl i huset!
Fortreffelige valg du har gjort i kveld!Følger ditt eksempel med litt Ornette. I glasset er det en små kje session ipa fra Graff.
Vis vedlegget 683010
Jeg óg! Jævlig trist at alt annet enn norsk koster blod. Det gjør for øvrig det norske også, men relativt sett...Har sansen for denne.
Koster jo litt ekstra men fortsatt billegare enn golfballane eg slår til skogsJeg óg! Jævlig trist at alt annet enn norsk koster blod. Det gjør for øvrig det norske også, men relativt sett...
Og det er vel snakk om en promille av en promille på det vi bruker på stereo. Men det er prinsippet...Koster jo litt ekstra men fortsatt billegare enn golfballane eg slår til skogs
Min smertegrense går i området NOK 40,- / halvliter på Rema og tilsvarende. Den grensa går dessverre ut over typiske håndverksbryggere. Men eksempelvis Brooklym, Rygr og enkelte Hansa utfordrer selv håndverkerne ganske så klart.Og det er vel snakk om en promille av en promille på det vi bruker på stereo. Men det er prinsippet...
Jeg har pendlet til Sverige i noen år (før Corona) og hadde alltid med meg diverse import øl hjem til halve prisen av hva det koster her, og i tillegg et mye bedre utvalg. Bittert. Dermed blir det nå om dagen dessverre slik at jeg drikker vanlig Rems pils på fredagskvelden. Kommer forhåpentligvis over det snart!
Siden sist har jeg vært innom en ny Rygr og så en ny Bare. Det er ingen tvil der i gården...Min smertegrense går i området NOK 40,- / halvliter på Rema og tilsvarende. Den grensa går dessverre ut over typiske håndverksbryggere. Men eksempelvis Brooklym, Rygr og enkelte Hansa utfordrer selv håndverkerne ganske så klart.
Joda, alt går i grisen. Avslutter selv kvelden med en überindustrialisert Tuborg, fy skam, men så lenge det overdøver øresusen, er det nesten greit. :OSiden sist har jeg vært innom en ny Rygr og så en ny Bare. Det er ingen tvil der i gården...
For å være helt ærlig så går det meste av Rema pilsen greit ned. Det viktige er å unngå mikrobryggerier. Men det er synd at vi går glipp av mye godsaker fra utlandet pga pris.