Er det hentet fra Bloggen Boeing ingeniører på fritida?
One piece at the time…Er det hentet fra Bloggen Boeing ingeniører på fritida?
Har billetter til torsdag og lørdag. Får håpe det ikke blir avlysninger. Corona restriksjoner i deler av Europa driver jo fortsatt og forstyrrer enkelte turneer.
Er ikke på godfot med tekniker, vel? Et lite opptak tappet fra miksepulten hadde ikke vært å forakte Ha en god konsert!
Det kan jeg nesten avkrefte med en gang @parafinoksen. Sluket er nok mer på klumpfot enn godfot. -God morgen til deg også @SluketEr ikke på godfot med tekniker, vel? Et lite opptak tappet fra miksepulten hadde ikke vært å forakte Ha en god konsert!
Klumpfot my ASS!!! jeg er jaggu den eneste oppegående 5G for tiden, andre sløver i heimen med bikkjer på fanget og div andre unnskyldninger og jeg må ta senterrunder og konserter alene og på strak arm!
Stiller du på Tons of Rock blir du vel med på Rammstein også da?
Apropos 5G. Nå har jeg gått rundt og lett etter deg, ropt deg opp på callinganlegget. Tilslutt gav jeg opp og tok meg en bolleKlumpfot my ASS!!! jeg er jaggu den eneste oppegående 5G for tiden, andre sløver i heimen med bikkjer på fanget og div andre unnskyldninger og jeg må ta senterrunder og konserter alene og på strak arm!
Teddy's ja. En av de få autentiske stedene igjen i sentrum!
Hadde avskrevet alle 5G medlemmene i dag så da ble det heller en
karbis & øl på Teddy's
Vis vedlegget 801590
Tradisjonsmat, gutten min, Tradisjonsmat!Bortsett fra ølen var det skyhøy bedehuskaffe-faktor på matinnslagene her. Nå kommer jeg til å få "rød sint smiley" fra @Sluket ...
På en søndag når klokkene ringer i Grønland kjerke, er helt feil tidspunkt å få servert føden på respateksen hosTeddy'sBortsett fra ølen var det skyhøy bedehuskaffe-faktor på matinnslagene her. Nå kommer jeg til å få "rød sint smiley" fra @Sluket ...
Ekstra rasende sinnasmiley i høyrød utgave avsendt!Bortsett fra ølen var det skyhøy bedehuskaffe-faktor på matinnslagene her. Nå kommer jeg til å få "rød sint smiley" fra @Sluket ...
Og siste sted? med Wurlitzer og 45 jukebox, bare det!Ekstra rasende sinnasmiley i høyrød utgave avsendt!
Når ignorante steinbønder fra provinsen uttaler seg om episke Oslotradisjoner... da er det selvsagt dømt til å gå galt. Viste karbis er uten tvil DET BESTE av sitt slag i Norge i dag - period! Skikkelig ekte på huset kværnet oksekjøtt, perfekt stekt løk i ønsket mengde, brødet under er stekt i smør separat... smaken er bare himmelsk. GENUIN mat dette. Ikke noe helsikes ØFAS søl du får servert som en unnskyldning av en karbonade andre steder, til dobbel pris!!
Er du i Oslo downtown og er sulten - dette er et skikkelig alternativ for voksne folk med kunnskap og erfaring. Kun en feil - de åpner ikke før 14.00.
Da er du vel verdig både frequent flyer og senior kort?En institusjon. Og jeg har over 50 års fartstid der.
Klokker inn bare litt over 40, er vel i samme klasse som Ronnie Wood?En institusjon. Og jeg har over 50 års fartstid der.
Du har om ikke annet pirret nysgjerrigheten min, men om jeg tester, og det viser seg å smake masseprodusert loff med tilbudskarbis tint og varmet i én operasjon i microen, sammen med løken, og salaten flyttet over fra forrige gjests rester. Da skal du så inni f*** få høre det!Ekstra rasende sinnasmiley i høyrød utgave avsendt!
Når ignorante steinbønder fra provinsen uttaler seg om episke Oslotradisjoner... da er det selvsagt dømt til å gå galt. Viste karbis er uten tvil DET BESTE av sitt slag i Norge i dag - period! Skikkelig ekte på huset kværnet oksekjøtt, perfekt stekt løk i ønsket mengde, brødet under er stekt i smør separat... smaken er bare himmelsk. GENUIN mat dette. Ikke noe helsikes ØFAS søl du får servert som en unnskyldning av en karbonade andre steder, til dobbel pris!!
Er du i Oslo downtown og er sulten - dette er et skikkelig alternativ for voksne folk med kunnskap og erfaring. Kun en feil - de åpner ikke før 14.00.
Hei Hei vi snakker Teddy's og Bjørn. Respect man R.E.S.P.E.C.T!Du har om ikke annet pirret nysgjerrigheten min, men om jeg tester, og det viser seg å smake masseprodusert loff med tilbudskarbis tint og varmet i én operasjon i microen, sammen med løken, og salaten flyttet over fra forrige gjests rester. Da skal du så inni f*** få høre det!
Begynner å bli noen år siden sist for min del, men jeg tror ikke karbonadene har vært kverna på kjøkkenet i 50 år. En fyr jeg kjenner godt jobba mye der i de harde 90-åra og da røykeloven kom var han bekymra.En institusjon. Og jeg har over 50 års fartstid der.
Igrunn overraskende. Det synes jo ikke på degEn institusjon. Og jeg har over 50 års fartstid der.