10 lapper for den maten og vin? Det var svært rimeligHadde forleden en flott matopplevelse hjemme med en fem-rettes meny med vinpakke, servert av en med stor lidenskap for mat og vin.
Han har mye å velge mellom men denne gange la vi som litt nedpå - Tross alt fra Langesund. Det enkle er ofte det beste sies det, og jeg kan bekrefte at dette toppet kokkens tre besøk her hjemme. Blitt en årlig greie dette.
Arbeide og forberedelse før han entrer vårt kjøkken er enorm, som tilbehør og sauser og alt det der. 72 timer redusering av sauser for rett sting og konsistens er ting jeg snappet opp under presentasjonen.
1. Jordskokksuppe med innbakt klippfisk
2. Kveite
3. Breiflabb
4. Dåhjort
5. Pannacotta.
Kr 10.000.- for en gjeng på 8 er jo rent billig i min verden
Vinene nummerert.
Vis vedlegget 807956
Helt latterlig billig egentlig når en tenker på at mannen står på kjøkkenet i nesten 4 timer og hører på kaklekoret fra stua, noen av damene ble lett brisne kan man si. Neste gang skal jeg ikke holde igjen på vinen jeg heller. Opp kl 05.00 krever litt tilbakeholdenhet fra min side når det kommer til alkohol og yte på jobb dagen derpå.10 lapper for den maten og vin? Det var svært rimelig
Det er latterlig billig.Helt latterlig billig egentlig når en tenker på at mannen står på kjøkkenet i nesten 4 timer og hører på kaklekoret fra stua, noen av damene ble lett brisne kan man si. Neste gang skal jeg ikke holde igjen på vinen jeg heller. Opp kl 05.00 krever litt tilbakeholdenhet fra min side når det kommer til alkohol og yte på jobb dagen derpå.
Dette er meget hyggelig og har slått ann her hjemme, og det blir vel ikke så lenge til vi finner en ny anledning for å ringe Ken, som kokken heter.
PS. når kokken forlater kjøkkenet er det renere en når han kom.
I min verden er det mange penge for en enkelt aften. Men der er jo forskel på folk.Klarer ikke tyde denne fra Drossel. Spesielt ikke på innlegget til Retep. Synes du det er dyrt?
Gode matopplevelser husker man lenge og det trumfer det meste.Det er jo en del penger, men det hørtes ut som en veldig god deal. Det var jo også en flott meny … helt uten dødpunkter.
spot onGode matopplevelser husker man lenge og det trumfer det meste.
Slike oppdrag kan også mi kjerring påta seg....med garantert tilfreds resultat.Helt latterlig billig egentlig når en tenker på at mannen står på kjøkkenet i nesten 4 timer og hører på kaklekoret fra...gjessene.
Det var inkludert vin også Da var det en knall deal.Gode matopplevelser husker man lenge og det trumfer det meste.
1250,- per hode kan man ikke si noe på med vin på kjøpet. Ikke fancy dyr vin, men vin som passet meg og maten. Pleier alltid å klare peke ut en favoritt, men det klarte jeg ikke her, 5+ på alle rettene. Må alltid ha noe å gå på
Både mat og drikke er mye billigere i Danmark enn i Norge.Tror jeg gerne. I Danmark er det temmeligt billigt.
....det skakkjørte anlegget?650kr for en boks fransk andeconfit (4-5 lår) i Norge på Mega, 150 NOK i Danmark. Heldigvis har vi de vakumpakkede norskproduserte som ikke er så verst heller.
I Frankrike er andeconfit er omtent like ekslusivt som Trøndersodd. om det er importavgifter eller flåeri som 4dobler prisen vet jeg ikke
vel vel. over til noe helt annet...
Ser dårlig ut.....det skakkjørte anlegget?
Mat er jo tross alt viktigere en lydSer dårlig ut.
I Norge brukes det fagfolk til å renovere huset sitt. Da er det gjort unna på en fei, og det koster bare 800,- per timeI Norge har dere jo bare råd til små stykker agurk. I Danmark køber man hele.
Må bare kommentere dette, Drossel, for du ha 110 % rett! Vi er ofte på Nord-Jylland. Dansk mattilbud kan ikke sammenlignes med det lille og dyre vi tilbys i Norge, eksempelvis koster et en hel pose epler eler løk det samme som 2 stk. her hjemme. Eneste som irriterer meg i Danmark, forresten, er å se norske butikk-navn der, fordi tilsvarende butikk her hjemme har så ufattelig mye dårligere mattilbud enn deres danske avdelinger.I Norge har dere jo bare råd til små stykker agurk. I Danmark køber man hele.
Bare?I Norge brukes det fagfolk til å renovere huset sitt. Da er det gjort unna på en fei, og det koster bare 800,- per time
Konfiten fra Norsk Gårdsand går imo milevis utenpå de franske blikkboksene. Ja, jeg synes hele anda derfra er top notch. Jeg lager mye and hjemme, har et par signaturretter. En confit i latinerkvarteret kan være tørr og kjedelig i forhold.650kr for en boks fransk andeconfit (4-5 lår) i Norge på Mega, 150 NOK i Danmark. Heldigvis har vi de vakumpakkede norskproduserte som ikke er så verst heller.
I Frankrike er andeconfit er omtent like ekslusivt som Trøndersodd. om det er importavgifter eller flåeri som 4dobler prisen vet jeg ikke
vel vel. over til noe helt annet...
Det er naboen min som startet og drev norsk gårdsand. Han er pensjonist nå, så kom akkurat ny daglig leder. Gøy å høre firma hans blir nevnt, det skal formidles så blir han glad!Konfiten fra Norsk Gårdsand går imo milevis utenpå de franske blikkboksene. Ja, jeg synes hele anda derfra er top notch. Jeg lager mye and hjemme, har et par signaturretter. En confit i latinerkvarteret kan være tørr og kjedelig i forhold.
Min familie bestiller and stadig vekk når vi er på ferie. Confit og bryst. Og de gjør det fordi snd er noe sv det bedte de får hjemme. Den blir alltid sammenlignet med den jeg lager. Og selv om anda smaker så går dommen i min favør. Ja, dette var både selvskryt og den varmeste anbefaling av Norsk Gårdsand.
… og trøndersodd lagd fra grunnen av er festmat i Orkdalen!
Da vil jeg gjerne at du formidler uforbeholdent skryt herfra. På mitt kjøkken er dette på nivå ned iberico-skinke og waguy biff, men mye mer anvendelig. Andesmak generelt er unik og sart( jeg har funnet ut noe om tilbehør og temperatur for å få fram mest mulig av den smaken. Og norsk Gårdsand har dette «in spades». Det er en fantastisk råvare.Det er naboen min som startet og drev norsk gårdsand, han er pensjonist nå, så akkurat kommet ny daglig leder. Gøy å høre firma hans blir nevnt, det skal formidles!
Jeg har hørt at det er lov å slå etter dansker med skistavene når man er ute i løypene?Det er visst ikke lov å slå Dansker. Selv om de prøver å gå på ski. Det har jeg hørt i alle fall
Må ikke tro på alt du får høre.Det er visst ikke lov å slå Dansker. Selv om de prøver å gå på ski. Det har jeg hørt i alle fall
Kvinner dette handler om. Men ikke for ofte. Kan hende de begynner å like detDansker er som gressplener; skal holdes nede og slåes ofte!!
Vet du forskjellen mellom en blondine og en mygg?Kvinner dette handler om. Men ikke for ofte. Kan hende de begynner å like det