Musikkmannen
Musikk i fokus
Alle sendinger blir litt venstrevridd...Men hvorfor er ikke TV sentrert mellom høyttalere?
Alle sendinger blir litt venstrevridd...Men hvorfor er ikke TV sentrert mellom høyttalere?
Du mener kanskje lørdag?Fredda
StemmerDu mener kanskje lørdag?
Måtte bare kjøpe meg et par tannoy d700 for å få litt nostalgi i heimenFredda
Men hvorfor er ikke TV sentrert mellom høyttalere?
Jeg blir alltid lykkelig av å se 48 IDA! Og ekstra lykkelig blir jeg hvis dem er originale. Flott motor!
Dragrace-motor, siden den ikke har kjøling?Jeg blir alltid lykkelig av å se 48 IDA! Og ekstra lykkelig blir jeg hvis dem er originale. Flott motor!
Her er en liten rakker jeg bygde. 2.4 liter, Pauter veiv, Carillo råder, spesial stempler og 16:1 i komp. VS05 fuel. 10200 omdr og 281 hk ved 8800 omdr. Fantastisk respons fra 5000 og oppover. Italienske 48 IDA som har økt diameter til 51mm.
Vis vedlegget 975653
Takker og bukker. Bygd for dragrace men fint kjørbar på vei da fuelen kjølte så mye at det var heller et problem med ising. Mener å huske at literprisen den gang var 80 kroner.Dragrace-motor, siden den ikke har kjøling?
Utrolig flott bygd
Herlig motor, 10200 høres nok vilt ut!Jeg blir alltid lykkelig av å se 48 IDA! Og ekstra lykkelig blir jeg hvis dem er originale. Flott motor!
Her er en liten rakker jeg bygde. 2.4 liter, Pauter veiv, Carillo råder, spesial stempler og 16:1 i komp. VS05 fuel. 10200 omdr og 281 hk ved 8800 omdr. Fantastisk respons fra 5000 og oppover. Italienske 48 IDA som har økt diameter til 51mm.
Vis vedlegget 975653
Ikke gjort lam kraft selv, men Google viste meg denne:Halvferdig!
Vis vedlegget 975810
Årets «lam» ble en gimmer på 27 kilo……
Har tenkt å koke knokler og avskjær til kraft. Har aldri gjort det før. Er det noen som har en god oppskrift ?
Mvh
Det ble en avart:Ikke gjort lam kraft selv, men Google viste meg denne:
Brown Lamb Stock - Online Culinary School (OCS)
A brown lamb stock is prepared by first browning the ingredients in the oven. The stock is very flavorful and is the base for sauces.onlineculinaryschool.net
eddit: Youtube vanlig beef stock, for å forklare litt av teknikken