Chalshus
Hi-Fi freak
Det er sikkert bra. Jeg har også brukt en oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Denne: https://www.nrk.no/mat/ostekake-med-lime-og-bringebaer-1.7959042
Angående mel. Tipo 00 er finkornet, men om det er laget til pizza, er det vel sterkt (høy W verdi).
Et svakt mel er kanskje bedre egnet?
Har kjøpt en dunk Pals glukose nå, så tenkte å prøve meg på makroner. Hvor vrient kan det være?
Christian, tjukk og glad amatør.
Denne: https://www.nrk.no/mat/ostekake-med-lime-og-bringebaer-1.7959042
Angående mel. Tipo 00 er finkornet, men om det er laget til pizza, er det vel sterkt (høy W verdi).
Et svakt mel er kanskje bedre egnet?
Har kjøpt en dunk Pals glukose nå, så tenkte å prøve meg på makroner. Hvor vrient kan det være?
Christian, tjukk og glad amatør.