Har du sagt A - så må du si Bansepe74 skrev:Jobber med ett prosjekt knyttet opp mot parkenfestivalen i Bodø.
Kjenner jeg får litt prestasjonsangst ved tanken.. meneh..
Det var ikke min første tanke, men greit nok ;D.Milenko skrev:Bake tråd er kult.
ØyhBirdman skrev:Det var ikke min første tanke, men greit nok ;D.Milenko skrev:Bake tråd er kult.
Unnskyld! :ansepe74 skrev:ØyhBirdman skrev:Det var ikke min første tanke, men greit nok ;D.Milenko skrev:Bake tråd er kult.
Brownies er diggHaavard skrev:Har en brownie opskrift jeg må dele her, rør sammen og inn i ovnen.
Enkel og ikke minst god.
Men det må bli i kveld
Håvard
Hehehe... Ja det ble vel en masse "munner å mette" ;Dxerxes skrev:En stund spurte damene nabolaget etter loffen til Frank. Så jeg stod opp kl 4 natt til søndag og bakte loff til konfirmasjoner flere år.
Går ut fra at den spiller søt musikk ;Dansepe74 skrev:Så var Parkenfestivalen ferdig..
Og tenkte da at jeg skulle skryte litt
Jo takk!Milenko skrev:Går ut fra at den spiller søt musikk ;Dansepe74 skrev:Så var Parkenfestivalen ferdig..
Og tenkte da at jeg skulle skryte litt
Flott kake
pengesluk skrev:Husker jeg feil eller hadde ikke du en værst utegrill/ovn også?
Går nok å mekke et solid mål tid der vil jeg tro, mat laget på gammel måten, blir ikke bedre enn detslartibartfast skrev:pengesluk skrev:Husker jeg feil eller hadde ikke du en værst utegrill/ovn også?
røykeskapet ble ferdig, samt grillen. -- ikke pent, men sjelden 8)--
(har ikke prøvt røykeskapet enda, det er fortsatt litt varmt ute)
i den store steingryten føran ovnen blir det lagt sauerkraut til høsten
Går ikke an å lage pizza i det da?slartibartfast skrev:pengesluk skrev:Husker jeg feil eller hadde ikke du en værst utegrill/ovn også?
røykeskapet ble ferdig, samt grillen. -- ikke pent, men sjelden 8)--
(har ikke prøvt røykeskapet enda, det er fortsatt litt varmt ute)
i den store steingryten føran ovnen blir det lagt sauerkraut til høsten
Der var den, ja! Ich nehme Eisbein mit..slartibartfast skrev:pengesluk skrev:Husker jeg feil eller hadde ikke du en værst utegrill/ovn også?
røykeskapet ble ferdig, samt grillen. -- ikke pent, men sjelden 8)--
(har ikke prøvt røykeskapet enda, det er fortsatt litt varmt ute)
i den store steingryten føran ovnen blir det lagt sauerkraut til høsten
ordentlig Pizza med tynn, sprø bunn stekt ved rund 350grader direkte på stein... blir ikke bedre enn detansepe74 skrev:Går ikke an å lage pizza i det da?
Det er ikke en dum måte å lage tomatsaus på i vanlig stekeoven over natten heller. Kan gjerne bruke de små smakfulle cherrytomatene også.slartibartfast skrev:ordentlig Pizza med tynn, sprø bunn stekt ved rund 350grader direkte på stein... blir ikke bedre enn detansepe74 skrev:Går ikke an å lage pizza i det da?
ovnen holder varmen ganske lenge, så det går an å utnytte varmen til det siste:
jeg delte en par kilo med klasetomat på ett brett, kryddret med ferske urter, grovt pepper og en god del hvitlok og olivenolje. det hele satt jeg i ovnen den neste morgen etter bakingen (ved rund 120-130grad) og lot det stå noen timer intil tomatene hadde mistet 50% av vannet. kjør det hele med i mikseren og du har den beste pizza/pastasaus du kan tenke deg.
slartibartfast skrev:absolutt!
når du lager de i vedovn får de litt røyksmak som passer veldig bra til tomatene - men det går an å "jukse" litt med litt røkt bacon, el.
som jeg kjenner dere Nordmenn med deres nesten litt perverse kjærlighet for bacon er dette "juksingen" midt i blinken ;D
(i restauranten pleier vi å sier at hvis du har noe på menyen som ingen vil kjøpe, da er det bare å servere det med bacon og plutselig får du solgt alt )
Bah.. bacon er ødelagt svinefett. Flesk skal være saltet, tørket og urøykt (men gjerne krydret om man vil)!slartibartfast skrev:absolutt!
når du lager de i vedovn får de litt røyksmak som passer veldig bra til tomatene - men det går an å "jukse" litt med litt røkt bacon, el.
som jeg kjenner dere Nordmenn med deres nesten litt perverse kjærlighet for bacon er dette "juksingen" midt i blinken ;D
(i restauranten pleier vi å sier at hvis du har noe på menyen som ingen vil kjøpe, da er det bare å servere det med bacon og plutselig får du solgt alt )
Tja... sikkert ikke så ille det. Sjokolade trenger ikke være søtt men bitter sjokolade raspet sammen med pepper i en bechamel med kål til. Sikkert ikke dumt. Dog var det et vesentlig point at det skulle være B eller S. Bacon er vel ingrediensen som er tiltenkt kålstuingen.slartibartfast skrev:hmm,... stekt flesk med kålstuing og sjokoladesaus ..... lekkert
Skal prøves, hørtes knall utslartibartfast skrev:ordentlig Pizza med tynn, sprø bunn stekt ved rund 350grader direkte på stein... blir ikke bedre enn detansepe74 skrev:Går ikke an å lage pizza i det da?
ovnen holder varmen ganske lenge, så det går an å utnytte varmen til det siste:
jeg delte en par kilo med klasetomat på ett brett, kryddret med ferske urter, grovt pepper og en god del hvitlok og olivenolje. det hele satt jeg i ovnen den neste morgen etter bakingen (ved rund 120-130grad) og lot det stå noen timer intil tomatene hadde mistet 50% av vannet. kjør det hele med i mikseren og du har den beste pizza/pastasaus du kan tenke deg.
Litt på siden av baking, men siden sauerkraut nevnes her og jeg har lyst til å lage det snart kan man spørre om en god oppskrift?slartibartfast skrev:i den store steingryten føran ovnen blir det lagt sauerkraut til høsten