Eardrops – Deres Online Musik & HiFi Specialist!

Eardrops.dk - Din Online Music & HiFi Spesialist!

Eardrops.dk er et nytt og spennende forretningsidé som består av to hifi butikker "Hifi-Shop Danmark ApS" og "Flex Audio" som har valgt å komme sammen i et samarbeid.

Med Eardrops.dk, tilbyr vi våre kunder et bredt spekter av HiFi-produkter og et bredt spekter av audiofile LP'er og CD'er. Produktspekteret er i stadig vekst og nye merker dukker opp, så hold et øye på vår Facebook-side, der oppdateres hyppig.


Av spennende nye produkter i vår, allerede store produktlinje, kan vi inkluderer:
Audiophile CDs from: XRCD, K2 HD, UHD, HDCD & 24kt Gold CDs from First Impression Music (FIM), JVC Japan, Universal & Mobile Fidelity Sound Labs

Audiophile vinyl LPs from: Clearaudio, EMI, Universal, Sony, Decca & Stockfish Records

High-end Hi-Fi from: Opera Audio/Consonance | Raidho Acoustics | Hanss Acoustics | Nordost | QRT™ | Audiovalve| Rega | TimePortal | SoundRight

- samt en rekke andre spennende merker, som du kan se på vår hjemmeside (som er under rask utvikling og ventes online 10 mars 2012).


Vi har en eksklusiv avtale med DHL World Wide Express for levering av produkter, som gir kundene garanti for en rask og sikker levering. Vi leverer produkter over hele verden og har sågar kunder i både Sør Afrika og Australia.


Eardrops.dk er p.t. Deres online HiFi og musikk spesialist, og det er mulig å følge oss både på eBay, Facebook, og via vår nettside. Derfor, ingen mer irriterende nyheter som fyller opp innboksen.
Følg oss på Facebook og se de mange gode tilbudene, anmeldelser, bilder, musikk, underholdning og profesjonelle observasjoner om musikk og HiFi.


I vår web-shop, (ventes online 10 mars 2012), er alle våre produkter tilgjengelig, og bør det likevel være noe som du vil og ikke finner, så ikke nøl med å kontakte vårt team, enten via mail eller telefon.
Videre er du alltid velkommen til å kontakte oss med eventuelle spørsmål om HiFi og musikk.


Vi ønsker deg velkommen inn i vårt univers av musikk og HiFi og håper på at kunne opfylde dine H-Fi og musikk drømmer.Vennlig hilsen

Kim Ostergaard & Rune Skov
Eiere

sales@eardrops.dk

www.eardrops.dk

Join Us On Facebook: http://www.facebook.com/pages/Eardropsdk/291529647568562
 

Vedlegg

Kommentarer

Informasjon om bruker

Eardrops
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
0
Link til alle artikler
1
Eardrops sine annonser
Topp Bunn