Mat, drikke og røyk foodpr0n

Z

Zomby_Woof

Gjest
Ett lite problem med den porchettaen. Det er en viss fare for at jeg hadde klart å spise hele, og det er neppe sunt....
 

Trane

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.09.2003
Innlegg
8.166
Antall liker
6.853
Torget vurderinger
4
Herlig tråd i disse veggis-tider.

Heldigvis var jeg forutseende nok til å fylle opp med en svær porsjon egg & bacon før jeg begynte på meatporn, ellers hadde jeg vel voldtatt kjøleskapet nå ;)
 
C

cruiser

Gjest
Vi spiser vesentlig mindre rødt kjøtt i familien enn vi har gjort tidligere, men når vi gjør skal det telle og være skikkelig.
 

otare

Æresmedlem
Ble medlem
04.04.2007
Innlegg
13.723
Antall liker
9.348
Sted
Trondheim
Tredje dagen på rad med fisk på menyen - hva er det som skjer...?
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Eater var en bra kanal. Litt fascinert over hva de får til her. Jeg er litt solgt på sous vide og evt. searing som en glimrende måte å bruke råvarer på her hjemme. Denne uken har jeg en coulotte (med fettkappen intakt) som jeg varierer litt rundt med tider og temp med. I dag er det surdeigsbaguette med tynne skiver av dette med litt tilbehør som blir middag. Men det sagt, igjen jeg er imponert over hva de her får til, uten at jeg kan få dette til på noe som helst vis. Håper det er i trådens ånd.


 
G

Gjestemedlem

Gjest
The Super Pork Chop That’s Changing British Barbecue — The Meat Show

 
G

Gjestemedlem

Gjest

To be a master Kappo-style chef, one must master sushi, tempura, fish and meat — and that's exactly what chef Hirohisa Hayashi has done at Hirohisa, New York.
 
C

cruiser

Gjest
Fant denne når jeg så på hu bambusmøbeldama i den andre tråden. Synes denne var foodpr0n verdig.

 

fluefiskern

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
26.12.2013
Innlegg
197
Antall liker
57
Syns sandwich'n ser meeeeget fristende ut jeg da. Jeg hadde betalt penger for den der, selv om kokken var høy som ett fjell
 
C

cruiser

Gjest
Bortsett fra at han ødela det kjøttstykket så det godt ut.
 

fluefiskern

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
26.12.2013
Innlegg
197
Antall liker
57
Ødla det? Du skal få lov og mene det. Men takk gud for at folk har forskjellig smak. Jeg hadde spist den med glede

Det går desverre ikke ann å diskutere smak, da det er så sinnsykt inviduelt og "alle" har forskjellig smak
 
C

cruiser

Gjest
Han var jo ikke spesielt fornøyd selv heller. I min verden skal hvertfall ikke biffen være delvis brent og delvis bleik. :)
 
Topp Bunn