Mat, drikke og røyk Gin/Tonic noen?

xerxes

Æresmedlem
Ble medlem
08.01.2005
Innlegg
11.976
Antall liker
7.693
Sted
Holmestrand
Var på tur sammen med en ginsnobb for et par år siden.
Så jeg snobbet ned så hardt jeg kunne. Det ble 2 flasker av den billigste ginen de hadde på flyplassen i Alicante.
Den er spansk, som sagt billig, men gjør jobben helt greit den.
😂
Ellers går det gjerne i Gordons eller Bombay Sapphire, selv om ingen av dem gjør meg noe lykkeligere enn min spanske «favoritt».
Ellers så er agurk i GT-en verre enn ananas på pizza.
😂
Kjører trad: sitron. 🍋
Tonic er oftest Schweppes, men gjerne Fever Tree.
 
Sist redigert:

HasseBasse

OVK-Generalkonsul of Jutland :-)
Ble medlem
29.10.2016
Innlegg
9.415
Antall liker
24.468
Sted
Hjortshøj, Danmark.
Torget vurderinger
2
Favoritten her:


Frys isbiter av Schweppes tonic.
Fyll glasset med isbiter.
4 cl. Tanqueray Rangpur Lime.
Fyll glasset opp 2/3 med Schweppes tonic.
Topp med 2-3cl Schweppes Sparkling Pomegranate.
En liten Lime-bit på toppen.

Eneste problem: Schweppes Granateple/Pomegranate er ikke å oppdrive i Danmark.
 

Deng1

Hi-Fi freak
Ble medlem
27.04.2024
Innlegg
1.605
Antall liker
1.741
Sted
VestBredden
UTEN TVIL

The Botanist
10641401-1.jpg




Håndplukkete urter, og rett igjennom et godt håndverksprodukt

The Botanist Gin produseres av Bruichladdich Distillery på øyen Islay

Det er for min gane rett komposisjon av smaker.
Jeg syntes ofte at Tonicen kommer i veien for den smaken som som kommer ifra Gin´s
Så jeg foretrekker og drikke The Botanist,
selvfølgelig ifra korrekt Gin glass
fylt trekvart opp med gode isbiter

Slik blir det en fantastisk reise i smaker,
kan føles litt overveldende smaken av ren gin,
men når isen begynner og smelte og tilføre vann i ginen,
så blir det en spektakulær smaksopplevelse.
Siste slurk går idet den siste isen er smeltet.

No Rush​
 
Sist redigert:

weld77

Æresmedlem
Ble medlem
19.09.2014
Innlegg
22.062
Antall liker
14.630
På en guttetur for et par år siden så var vi på et relativt nystartet destilleri. De skulle lage whisky, men det tar som kjent en del tid fra den er destillert til den faktisk kan selges. Ventetiden bedrev de med å lage gin. Det tar stort sett en dag, kanskje opptil to. Da forutsatt at man har satsen tilgjengelig slik at man har noe å destillere, men å lage den er også relativt fort gjort. Ginproduksjon er prinsipielt som å lage te.

Gin kan også i tilfeller lagres en stund, men det er ikke en obligatorisk del av prosessen.
 

bambadoo

Æresmedlem
Moderator
Ble medlem
11.10.2002
Innlegg
22.700
Antall liker
11.877
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
16
Har pøst nedpå med forskjellige type Gin og varianter av det.
Har aldri skjønt greia med pepper og/eller Agurk. Men det er nå meg da.
 

Pink_Panther

Æresmedlem
Ble medlem
23.03.2006
Innlegg
20.035
Antall liker
10.560
Gordons eller lignende, Tonic Water, en lime skive pluss isbiter er greit nok for meg. Og selvfølgelig sammen med gode venner.
 

xerxes

Æresmedlem
Ble medlem
08.01.2005
Innlegg
11.976
Antall liker
7.693
Sted
Holmestrand
På en guttetur for et par år siden så var vi på et relativt nystartet destilleri. De skulle lage whisky, men det tar som kjent en del tid fra den er destillert til den faktisk kan selges. Ventetiden bedrev de med å lage gin. Det tar stort sett en dag, kanskje opptil to. Da forutsatt at man har satsen tilgjengelig slik at man har noe å destillere, men å lage den er også relativt fort gjort. Ginproduksjon er prinsipielt som å lage te.

Gin kan også i tilfeller lagres en stund, men det er ikke en obligatorisk del av prosessen.
Nettopp.
Alt trenger ikke være vanskelig.
🤗
 
Topp Bunn