Hva kan "lages" med rullkraft?

Jan_I

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
4.128
Antall liker
309
Hei
Har akkurat kokt den 1. hjemmelagede kjøttrullen.
Men så lurer jeg på:
Har dere gode tips for bruk av den gjenværende kjøttrull kraften?
(selvfølgelig ble det litt flatbrødmølje)

Mvh Jan I
 

Boffen

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.04.2002
Innlegg
5.979
Antall liker
327
Sted
Oslo Vest
Kan vel lage suppe eller saus antar jeg, eventuelt tilsette rødvin og noen rotgrønnsaker og koke (redusere) til
det begynner på bli veldig tykt. Dette kan fryses og brukes som base og smakstilsetning i sauser evt. supper.
 
N

nb

Gjest
Kok inn sammen med de fire standardgrønsakene (løk, gulrot, sellerirot, purre), sil kraften, frys i passe porsjoner og bruk som buljong til supper/sauser etc. Det blir muligens ikke den mest spensitge kraften - avhenger av hvilket kjøtt du har brukt, men det blir nok bedre enn de ursalte sakene du får på glass eller buljongterninger.

Fjern fett/skum/grums om det er veldig mye av det.
 

Spiralis

Æresmedlem
Ble medlem
13.03.2005
Innlegg
19.644
Antall liker
8.002
Torget vurderinger
0
Nå vet ikke jeg hvordan du lager rull og hva slag lake du bruker, men blir ikke denne laken noe for salt til å kunne brukes til noe annet? Det er i allefall min erfaring.
 

zerum

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.05.2005
Innlegg
402
Antall liker
179
Hvis den ikke er for salt.. prøv på kokt fisk.
 
Topp Bunn