united
Æresmedlem
Det er vel sånn at det nesten er blitt nulltoleranse mot regelbrudd for yrkesfiskerne. Og det er muligens spesielt fokus på svartsalg. Jeg vet om mange som selger fisk svart jeg, men det er (nesten) uten unntak hobbyfiskere og pensjonerte friskere. Feks type politifolk som har blitt 50 år, en frisk pensjonist som kjøper en sjark...
Proffiskere har jo ikke tid til å selge til andre enn til proffer i mottaket. Aner ikke helt fokuset til fiskerioppsymet her, det er akkurat som om de har skutt med hagle for å treffe noe. Og broderen vet jo at han i det minste etter reglene ikke har «lov å produsere» ombord. Men å salte og tørke et par hundre kg skrei ombord, det gjør jo alle. Men men, det betyr jo at han har sluppet unna med det før.
VIktigst av alt: forbuden frukt smaker best, så vedder på at årets bacalao blir sabla god!
Proffiskere har jo ikke tid til å selge til andre enn til proffer i mottaket. Aner ikke helt fokuset til fiskerioppsymet her, det er akkurat som om de har skutt med hagle for å treffe noe. Og broderen vet jo at han i det minste etter reglene ikke har «lov å produsere» ombord. Men å salte og tørke et par hundre kg skrei ombord, det gjør jo alle. Men men, det betyr jo at han har sluppet unna med det før.
VIktigst av alt: forbuden frukt smaker best, så vedder på at årets bacalao blir sabla god!