Fredag.... Var litt på hugget og fokk dytta små tomater med olivenolje, salt, pepper og Santa Maria's "Basil & Tomato" krydder over seg, inn i
ovnen på 90 grader. Der ble de i ca 7 timer...
Asparges er digg, 35 sekunder i fosskok, så rett over i isvann. Så over på tørkepapir.
Tenkte å lage soppstuing, men bare sopp blir litt - endimensjonalt og - emment. Så jeg hakket opp litt purreløk og la til det. Fruen laget en hvit saus,
uten fløte - det blir fort litt kvalmende med sopp og fløte sammen.
Jeg hadde funnet en god beta med argentinsk entrecôte, som fruen renset for tjafs, det fikk selvfølgelig Gio med seg...
Potetmos er ikke feil!
Kjøttet klar for stekepanna.
Skremmes i olje på høy varme først, hvile, så gjøres ferdig i godt smør. Når kjøttet var ferdig og hvilte før vi skulle spise, gikk asparges sammen med litt rød paprika opp i panna.
7 timer i ovnen, små smaksbomber...
Fruen mente at litt creme fraiche måtte med i stappa, vanskelig å være uenig.
Nå er det mat!
Fikk godkjent stekegraden på kjøttet, puuuh....
Resten av jordbærene og Cointreau'en ble (en heftig) dessert.
/Morten