LIVING VOICE nå hos daCapo Hi-Fi

lv-logotype-800.jpg


Som start har vi tatt inn for demo modell R3 og vil også få inn OBX-RW på demo.

Veldig spesielt å høre Living Voice når man går rett ifra en annen god høyttaler. Førsteinntrykk er at det lyder veldig snilt og dempet i ytterfrekvensene. Men når man setter seg ned å hører kritisk er alle detaljer der. De blir bare ikke presentert «forward», man blir ikke tvunget til å høre på de. Og når man virkelig er kritisk gjengir høyttalerne flere detaljer, som knapt er hørbart på andre høyttalere.
Testet med «money» Pink Floyd som kan lyde direkte ubehagelig på høyt nivå. Trodde at LV var dempet i toppen, men her spiller de alle detaljer, masse diskant, men det er ikke vondt å høre på. Og man kan tydelig høre hvordan produsent har eq ekstra diskant i mastering!`

LV er helt ekstremt god på utklinging, harmoni og gjengivelse av rom\akustikk i opptaket. Neil Young Harvest Moon lød helt fantastisk. Når han klimprer litt ekstra på en streng, kan man høre hvordan strengen klinger ut i opptaksrommet! Koring av damer kommer frem helt tydelig, ikke bare som noe i bakgrunnen. Man kan høre inn i rommet og plassere ting lagvis i dybden! De sprer også lyden meget godt, man kan hører ting bliver reflektert og klinger flere meter på siden av høyttalerne.
Bassene ser jo lite imponerende ut i størrelse. Men der får man også seg en overraskelse! Spilte Welcome too the macine, Pink Floyd! Noe av det dypeste bass som er spilt inn. Der setter LV hele butikken i bevegelse. Hele taket står og slamrer! Testet også storband med Miles på skikkelig volum. Det spiller meget høyt, med trøkk, skikkelig dynamisk uten at bassene beveger seg synlig.
Frekvensgangen høres veldig nøytral og jevn ut. Ingen problem frekvenser, lett å høre på kvinnelig vokal at det hele henger sammen. Og de går virkelig ned til 35hz!

Dette er fantastisk gode høyttalere, kom og hør!

Prislister og mer info blir lagt ut på daCapo Hi-Fi • Din lokale Hi-Fi leverandør

Vennlig hilsen Jørgen Gustavsen

Vis vedlegget 18 Living Voice Utsalg Prisliste.pdf
 

Vedlegg

Sist redigert:

Kommentarer

Kondis

Overivrig entusiast
Ble medlem
03.02.2013
Innlegg
750
Antall liker
499
Sted
Hævabøgda
Torget vurderinger
12
Godt nytt år Jørgen og lykke til med nytt høytaler merke i butikken.
 

Cato G.

Medlem
Ble medlem
18.02.2008
Innlegg
45
Antall liker
35
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
4
Har selv hørt Living Voice IBX-RW, og etter mitt skjønn er det en av de beste høyttalerne man kan få under 200 000 kr./paret. Fantastisk "ren" og musikalsk lyd. Et "must" å høre hvis man er glad i akustisk musikk (klassisk, jazz, viser m.v.). Synd at dette høyttalermerket ikke har fått større utbredelse.
 

kjellben

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
18.11.2004
Innlegg
344
Antall liker
128
Hei!

Kevin Scott lager høyttalere som handler først og fremst om å lytte til det som er nerven i musikken og ikke noe analytisk overdrevet "bullshit-diskant" som alltfor mange typer høyttalere har. Dette merket handler om MUSIKK og det EMOSJONELLE I MUSIKKEN. La de bli drevet av først og fremst en høykvalitets single ended eller push-pull rørforsterker på minimum 15-20 watt og da gir Living Voice en opplevelse for livet. Living Voice er for voksne lyttere.

Mvh Kjell

PS! Gratulerer med nytt høyttaler-agentur, Jørgen. Men når jeg leser hvordan du skriver om hvordan du opplever Living Voice og bruker høyttalerne du nå skal selge, så virker det for meg som det er Cervin-Vega du spiller på. Måten du fremstiller LV på høres ut som en dårlig skrevet Lyd og Bilde eller Fidelity-test. Får et dårlig inntrykk av omtalen. Jeg opplever og vil oppleve Living Voice på en helt annen måte.
 
Sist redigert:

daCapohifi

Bransjeaktør
Ble medlem
06.03.2015
Innlegg
45
Antall liker
18
Torget vurderinger
1
Takk for positive kommentar og smilte godt av det kjellben skrev om Cerwin -Vega, regner du skrev det med ett glimt i øyet!:)
Greia er at førsteinntrykket når man ser høyttalerne er at disse kan neppe spille særlig høyt og gå dypt i bassen. Syntes det er viktig å få frem at de også kan spille forholdsvis høyt, men riktig som du skriver at dette er høyttalerne først og fremst for å lytte til musikk og det emosjonelle i musikken. Syntes det er viktig at en høyttaler er kapabel til å kunne spille rimelig høyt, for å ikke ha dynamiske begrensninger, og ikke ha høy forvrengning på vanlig moderat lytte-nivå! vh Jørgen
 

Endpoint Audio

Bransjeaktør
Ble medlem
21.04.2013
Innlegg
662
Antall liker
542
Sted
Tønsberg
Torget vurderinger
24
Disse kan du faktisk spille temmelig høyt på - og drar du på med AC/DC, Led Zeppelin, Deep Purple osv, da skal du nok få deg en overraskelse. Har hatt OBX-RW selv - og med 50 gode watt så er dette en av de kuleste rock and roll høyttalerne jeg har hatt.
Likte de ikke like godt på trio jazz og klassisk fordi de da har en tendens til å låte kasse.
De krever litt inspilling og de kler en god sub.
 

kjellben

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
18.11.2004
Innlegg
344
Antall liker
128
Jeg sier nå bare hver sin forståelse og hver sin smak av Living Voice. Tror nå Kevin Scott har andre ting i tankene når han lager høyttalere enn "masse diskant" og "kasselyd" av klassisk musikk. Da er det ikke høyttalerne det er noe galt med, men det som er i resten av anlegget, eller hva lytteren ønsker eller vil høre.

Mvh Palle
 

Endpoint Audio

Bransjeaktør
Ble medlem
21.04.2013
Innlegg
662
Antall liker
542
Sted
Tønsberg
Torget vurderinger
24
Vel - det var ikke ment som en negativ kritikk, kun en observasjon etter å ha hatt disse selv et par år. Har hatt disse på temmelig kostbart og anerkjent utstyr og det har ingenting med feil å gjøre hverken når det gjelder høyttaleren i seg selv eller utstyret som er brukt på det. Må også nevne at jeg kjørte en integrert Sonos forsterker på disse og de spilte rock som bare det. Snakker vi klassisk musikk, transientgjengivelse og skalering så er de for små uansett - noe nesten enhver høyttaler vil være når det kommer til klassisk.
 

Informasjon om bruker

daCapohifi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
18
Link til alle artikler
21
daCapohifi sine annonser
Bransjenyheter
DACAPO HIFI RSD LØR 29. August

DACAPO HIFI RSD LØR 29. August

  • 4
Åpent fra 1100 til 1500, mange gode tilbud, velkommen!
Fortsett
Bransjenyheter
LIVING VOICE R3 I DEMO!

LIVING VOICE R3 I DEMO!

  • 4
Fra Auditorium serien har vi satt opp modellen AVATAR R3 til 74000,- pr. par i Santos Rosewood finish. Vi spiller med EAR 912 pre og 509 mono slutt trinn. Foretrekker platespiller med en eminent...
Fortsett
Bransjenyheter
daCapo HiFi - high end avtale Yamaha. Handle før prisoppgang!

daCapo HiFi - high end avtale Yamaha. Handle før prisoppgang!

  • 6
Svak norsk kronekurs og coronavirus gir dessverre økte priser på det aller meste som kommer fra det store utlandet. Fra 19. mai 2020 øker Yamaha prisene med 10 % på alle hi-fi komponentene deres...
Fortsett
Bransjenyheter
Demodager hos daCapo HiFi!

Demodager hos daCapo HiFi!

  • 1
Vi har fått inn nye høytallere fra Usher! I den forbindelsen ønsker vi dere velkommen til demo på fredag 14. og lørdag 15. februar. Butikken holdes åpent til kl 22:00 på fredag og til kl 16:00...
Fortsett
Bransjenyheter
Godt Nytt Hi-Fi År!
Bransjenyheter
ZYX BLACK Friday

ZYX BLACK Friday

  • 0
Zyx er en ledende Japansk produsent av MC Pick -Upper. daCapo hi-fi har konsentrert seg om low output, stereo versjonene. Vi har hele 6 forskjellige modeller på lager, fra 8225,- til 41050,- Og...
Fortsett
Topp Bunn