Figge
Generalkonsul OVK i Svealand
Beror på hur mycket du kan göra själv och hur långt innan.Trenger tips og forslag.
Fruen skal feires. Lunsj med 60 gjester. Skal foregå i en innredet låve på en gård på Ringerike som tilhører familien.
Koldtbord.
Har ambisjoner om å lage maten selv. Full tilgang til kjøkken i hovedhuset, litt begrensede oppvarmingsmuligheter i låven (1 komfyr). Tenkte tradisjonsmat, roastbiff m potetsalat og hjemmelagd remulade og potetsalat, honningglasert bayonneskinke m waldorfsalat, gravlaks m sennepssaus og fløtestuede poteter. (lune, eller kan de serveres kaldt?) Kyllingpate (fruens spesialitet). Spekemat (fenalår) m kald eggerøre og rømme. Et par salater (mango/avocado, chili etc...).
brie og druer og deretter div hjemmebakte kaker til kaffen.
Mye av dette kan lages både en og to dager på forhånd.
Høres dette gjørbart ut? Forslag til andre retter?
Takker på forhånd.