G
Gjestemedlem
Gjest
Der er nok flere som liker ost, så det fortjener en egen tråd.
Fortell hva du liker, gi tips om noe godt og hvor man kan få kjøpe det. Også bruk av ost, valg av ost og alt ost.
Norge er ikke det U-landet når det kommer til Ost som mange tror.
Distriktet har gjort det stort i internasjonal sammenheng flere ganger, like så med brygg (men det er et sidetema).
Kraftkar og Fanaost har vunnet medaljer, men det er bare toppen av isfjellet. Når bønder og produsenter frir seg fra lenkene og lager noe selv så kan det blir steike bra.
En av mine favoritter er Osteriet i Samnanger, med Sterke Nils'n. Den er ikke så lett å få tak i.
Når det kommer til mer tradisjonell ost (som egentlig ikke er ost), vår geitost så er Avdem's Huldreost i en divisjon for seg selv. En smaksbombe av de sjeldne, men den koster penger.
Fortell hva du liker, gi tips om noe godt og hvor man kan få kjøpe det. Også bruk av ost, valg av ost og alt ost.
Norge er ikke det U-landet når det kommer til Ost som mange tror.
Distriktet har gjort det stort i internasjonal sammenheng flere ganger, like så med brygg (men det er et sidetema).
Kraftkar og Fanaost har vunnet medaljer, men det er bare toppen av isfjellet. Når bønder og produsenter frir seg fra lenkene og lager noe selv så kan det blir steike bra.
En av mine favoritter er Osteriet i Samnanger, med Sterke Nils'n. Den er ikke så lett å få tak i.
Når det kommer til mer tradisjonell ost (som egentlig ikke er ost), vår geitost så er Avdem's Huldreost i en divisjon for seg selv. En smaksbombe av de sjeldne, men den koster penger.