Jeg tror, er av den oppfatning, at ett eller annet må ha skjedd med pilsnerølet gjennom årene. Før i tiden skulle det ikke så mange flasker til, drakk jeg fem-seks flasker pils så var jeg det man på godt norsk kaller godt i farta: oppstemt, verdensmester, problem med å koordinere tale og bevegelser osv.
Men så skjedde det noe med pilsen, den ble svakere: Selv om jeg drakk både femten og tjue falsker så virker det liksom ikke på samme måte. Jeg kunne like gjerne dukker Farris, Tja, riktig så ille var det ikke da, men jeg tror noen har vannet ut ølet.
Men så skjedde det igjen: Noen har sikkert revurdert hva pilsen skal inneholde: den ble kruttsterk! Drikker jeg fire-fem pils i dag så er jeg fullstendig dritings! Og ikke nok med det: Selv om dette skjer fortsetter jeg å drikke, der har på en måte blitt en annen smak på den, en smak som er infernalsk tiltrekkende. Jeg mistenker noen for å ha blandet andre smaksstoffer i ølet, kanskje er det bryggeriforengen som holder oss for narr? Frustrerende er det at denne bryggerinæringen skal skvalte og valte med dette tradisjonskrike brygget som det selv passer dem.
Men så skjedde det noe med pilsen, den ble svakere: Selv om jeg drakk både femten og tjue falsker så virker det liksom ikke på samme måte. Jeg kunne like gjerne dukker Farris, Tja, riktig så ille var det ikke da, men jeg tror noen har vannet ut ølet.
Men så skjedde det igjen: Noen har sikkert revurdert hva pilsen skal inneholde: den ble kruttsterk! Drikker jeg fire-fem pils i dag så er jeg fullstendig dritings! Og ikke nok med det: Selv om dette skjer fortsetter jeg å drikke, der har på en måte blitt en annen smak på den, en smak som er infernalsk tiltrekkende. Jeg mistenker noen for å ha blandet andre smaksstoffer i ølet, kanskje er det bryggeriforengen som holder oss for narr? Frustrerende er det at denne bryggerinæringen skal skvalte og valte med dette tradisjonskrike brygget som det selv passer dem.