Ribba grad for grad er på

rotecop

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.10.2006
Innlegg
1.154
Antall liker
977
Torget vurderinger
2
For vinylfolket følg med på NRK 2.
 

rotecop

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.10.2006
Innlegg
1.154
Antall liker
977
Torget vurderinger
2
Noen som vet hvilken platespiller og PU som benyttes?
Merker det er lenge siden jeg var på jakt etter vinylsnurrer. Har ikke oversikt over markedet.
 

rotecop

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.10.2006
Innlegg
1.154
Antall liker
977
Torget vurderinger
2
Programmet heter Ribba grad for grad
 

Polka

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.07.2003
Innlegg
5.539
Antall liker
3.720
Torget vurderinger
96
Langdtidsteking av ribbe gir et mye saftigere og mørere resultat. Dessuten smelter fettet mer sammen med kjøttet og gir en mer delikat opplevelse. I går sa det "svupp" og bena fløy ut fra kjøttet da jeg skulle skjære den opp etter hviletida. Ai.. vann i munnen nå, heldigvis er det mer igjen til restemiddag i dag.

 

bambi

Æresmedlem
Ble medlem
27.01.2011
Innlegg
16.382
Antall liker
12.325
Sted
Smurfeland
Mmmm, ribbe... for å sitere Homer Simpson: "Can't talk! Eating!".
 

Polka

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.07.2003
Innlegg
5.539
Antall liker
3.720
Torget vurderinger
96
Ribbe er i hvert fall enklere å få til enn en billig platespiller :p
 
Topp Bunn