Fruen har tatt med arvingene på stranda. Far, som kan styre seg for sand og solkrem, har istedet funnet frem julegaven fra 3 år tilbake (Nicer Dicer TM) og lager litt enkel snacks til grillingen. Det passer egentlig til utrolig mye rart og smaker avsindig godt.
En høydare var lokale pølser (med årntli' kjøtt), syltet rødløk og sennep oppå - samt hjemmelagede pølsebrød i bunn.
Anbefaler alle å teste ut sylting av rødløk.
Syltet rødløk ala moi:
- 0,5 dl Eplecidereddik
- 1.5 dl vann
- 1 dl sukker
- Litt salt, pepper og noe sitron
- 2 voksne rødløk
Kok opp alt utenom 2 siste punkter. Tilsett krydder og sitron.
Kutt rødløken i skiver og fyll oppi et tomt syltetøyglass. Tøm over laken når den har kokt opp.
La det hele stå og godgjøre seg og sett i kjøleskapet.