;D
Tror jeg har fortalt det før, men jeg har såpass mange år bak meg at jeg kan fortelle det igjen.
For noen år siden gjorde jeg en jobb i Italia. Måtte oppholde meg først et par uker i Milano, før jeg så skulle gjennomføre selve prosjektet i Calabria. Min assistent i Milano fikk en dag en trekasse med tomater levert på sitt skrivebord, av et budselskap. Jeg spurte henne hva dette var for noe?
Det er tomater fra Sør-Italia, sa hun. Min mor sender dem, hun mener tomatene her er uspiselige.
For tiden spiser jeg spanske hvitløk som fyller hele meg med essensen av hvitløk (stakkers mine omgivelser.) Jeg spiser kanskje et halvt fedd, hakket fint opp og spredd sparsommelig på toast med tomater og avocadosmør (kline ut avocado i stedet for smør på skiven). Det halve feddet med finhakket hvitløk, hvorav bare en del ender opp på min skive, fyller meg med hvitløknytelse som varer dagen ut ... slik hvitløk finner jeg ikke i butikken.
Struts i sne. Det måtte gå galt.