Z
Bortsett fra omtale, formodentlig.
Disse spanske pattegrisene er latterlig gode.
Ellers må jeg si maten så god ut.
Alt for mye bein og lite kjøtt etter min smak, nesten som å spise kylling - takke meg til ei skikkelig purkeDisse spanske pattegrisene er latterlig gode.
Ellers må jeg si maten så god ut.
Kjenner ikke til den Jamie Oliver-grillen eller noen som har den, men jeg brukte noen uker på å sjekke markedet og med venner med langt større erfaring med gassgriller enn det jeg har før jeg kjøpte min E320 nylig. Selv om funksjonene hos andre produsenter ofte er de samme som hos andre så har Weber en bygge og materialkvalitet som få andre kan måle seg med. Godt mulig du kan få billigere griller som er omtrent like gode, men vanligvis varer de ikke like lenge. I tillegg til E320en har jeg en Weber Kettle jeg har brukt i ti år. Det er fortsatt ikke rust selv på skruene. Før det hadde jeg en rekke kullgriller som så nesten identisk ut i butikken, men som det bare var å kaste etter en sesong eller to.Noen som har erfaring med disse Jamie Oliver-grillene som bl.a Elkjøp selger? Hvem er det som lager de?
Jeg vurderer en Weber Original E320 grill som har en kjekk sidebrenner, men denne er plassert på venstresiden (upraktisk).
Jamie Olivers 3+1 har sidebrenner på høyre side, kostser 2000 mindre og ser ellers ut til å være likt utstyrt.
Er Weber alltid en 'no-brainer' eller kan andre produsenter også gjøre jobben?
Etter mange år med Sunwind gassgrill, som jeg er meget fornøyd med, har jeg nesten helt gått tilbake til kullgrill pga smaken. Folk må si hva de vil men det blir mye bedre smak på kjøttet i en kullgrill. Vurderte denne Oliver grillen men en inspeksjon på Elkjøp viste at den var som en blikk boks og alle tekniske innretninger som spaker og ventiler lå langt bak Weber kvalitet, så det ble en Weber Smart Touch.Noen som har erfaring med disse Jamie Oliver-grillene som bl.a Elkjøp selger? Hvem er det som lager de?
Jeg vurderer en Weber Original E320 grill som har en kjekk sidebrenner, men denne er plassert på venstresiden (upraktisk).
Jamie Olivers 3+1 har sidebrenner på høyre side, kostser 2000 mindre og ser ellers ut til å være likt utstyrt.
Er Weber alltid en 'no-brainer' eller kan andre produsenter også gjøre jobben?
Var også overbevist om det samme som svoren kullmann i mange år. Men etter å ha blitt tatt i lære av en kompis som er kjemiker av utdanning og har finere kokkelering som hobby har jeg latt meg overbevise om at temperatur er temperatur og at verken gass eller kull setter egensmak på maten som grilles. Det sagt, og særlig her på HFS, man skal aldri undervurdere verdien av et godt placebo og lykkefølelsen det kan gi. Jeg kommer derfor ikke til å kvitte meg med Kettlen. Maten vil nok ikke bli bedre men så sant jeg har tid vil gleden over å grille over kull sikkert alltid slå gass, på samme måte som rør og vinyl er mer stas enn ICE og CDer.Etter mange år med Sunwind gassgrill, som jeg er meget fornøyd med, har jeg nesten helt gått tilbake til kullgrill pga smaken. Folk må si hva de vil men det blir mye bedre smak på kjøttet i en kullgrill.Noen som har erfaring med disse Jamie Oliver-grillene som bl.a Elkjøp selger? Hvem er det som lager de?
Jeg vurderer en Weber Original E320 grill som har en kjekk sidebrenner, men denne er plassert på venstresiden (upraktisk).
Jamie Olivers 3+1 har sidebrenner på høyre side, kostser 2000 mindre og ser ellers ut til å være likt utstyrt.
Er Weber alltid en 'no-brainer' eller kan andre produsenter også gjøre jobben?
Presis.Pizzaen i den vedfyrte ovnen blir mye bedre enn i stekeovnen. Ikke fordi den er vedfyrt, men fordi tempen er ca 150 grader høyere enn i en vanlig stekeovn.
Det er riktig det som hevdes her.. det er dryppende fett og div som genererer røyk og smak. Her er det stor forskjeller på gassgrillene og brennere i forhold til røyk. Weber er i så måte helt riktig valg. Flis er også ett greit å bruke uansett grillVar også overbevist om det samme som svoren kullmann i mange år. Men etter å ha blitt tatt i lære av en kompis som er kjemiker av utdanning og har finere kokkelering som hobby har jeg latt meg overbevise om at temperatur er temperatur og at verken gass eller kull setter egensmak på maten som grilles. Det sagt, og særlig her på HFS, man skal aldri undervurdere verdien av et godt placebo og lykkefølelsen det kan gi. Jeg kommer derfor ikke til å kvitte meg med Kettlen. Maten vil nok ikke bli bedre men så sant jeg har tid vil gleden over å grille over kull sikkert alltid slå gass, på samme måte som rør og vinyl er mer stas enn ICE og CDer.Etter mange år med Sunwind gassgrill, som jeg er meget fornøyd med, har jeg nesten helt gått tilbake til kullgrill pga smaken. Folk må si hva de vil men det blir mye bedre smak på kjøttet i en kullgrill.Noen som har erfaring med disse Jamie Oliver-grillene som bl.a Elkjøp selger? Hvem er det som lager de?
Jeg vurderer en Weber Original E320 grill som har en kjekk sidebrenner, men denne er plassert på venstresiden (upraktisk).
Jamie Olivers 3+1 har sidebrenner på høyre side, kostser 2000 mindre og ser ellers ut til å være likt utstyrt.
Er Weber alltid en 'no-brainer' eller kan andre produsenter også gjøre jobben?
Q3x00 har en brenner i ring i ytterkant og en brenner i midten så den er praktisk med tanke på indirekte grilling. De mindre Q grillene er som du sier lite egnet.Spiriten helt klart. Q serien er en tullegrill, ta en titt på hvordan brennerene er konstruert, de gir lite røyk og er veldig upraktiske med tanke på indirekte grilling
Helt enig!! Det var ikke jeg som kjøpte dem. Jeg hadde nok kjøpt hvalbiff i stedet for det smaker mye bedre!Straff som fortjent for å kjøpe sommerkoteletter.
Ikke like praktisk som en spirit som har tre parallelle brennereQ3x00 har en brenner i ring i ytterkant og en brenner i midten så den er praktisk med tanke på indirekte grilling. De mindre Q grillene er som du sier lite egnet.Spiriten helt klart. Q serien er en tullegrill, ta en titt på hvordan brennerene er konstruert, de gir lite røyk og er veldig upraktiske med tanke på indirekte grilling
Tull, det handler bare om riktig oppskrift:Sommerkotelettene er grillverdens Grandiosa (c) Sluket Fysj og fysj!
Kanskje vanskelig å skille mellom baconet og bar overkropp da...Heldigvis får jeg bestillt toppkvalitetskjøtt, hvor jeg selv bestemmer tykkelse/størrelse på kjøttbitene.
Custom made pølser av aller beste sort!! Og er ting røkt, så står det hva det er røkt med. Og her blir alt gjort på gamlemåten.
Slike entusiastbønder er verdt sin vekt i gull og taes så godt vare på som overhode mulig.
Tørrsaltet bacon røkt uten hverken røykeolje eller farge.. Kan stå i bar overkropp uten fare for sprut ifra stekepanna eller grillen..
Mye skrik for lite ull.... hvorfor pese så mye med annenrangs råvarer - nok annet snadder på en gris.Tull, det handler bare om riktig oppskrift:Sommerkotelettene er grillverdens Grandiosa (c) Sluket Fysj og fysj!
1 Kg sommerkoteletter marineres i en blanding av økologisk yoghurt, brennenesle, og goji-bær, i 2-3 timer
Bland med 190g blokkebær og press det hele gjennom en klut.
Kok opp en stor gryte med godt saltet vann..
boble boble = 3-44 Krabber... levende oppi ..
vent 20 minuttter.
Kast alt det andre.
spis
med ... tilbehør.
Ser den all den tid anvendelig flate for direkte grilling er liten når man samtidig griller indirekte. Men til mitt bruk hvor jeg har gassflaske stroppet fast under grillen og flytter den rundt etter vær, vind og barn er det gull med Q3000.Ikke like praktisk som en spirit som har tre parallelle brennereQ3x00 har en brenner i ring i ytterkant og en brenner i midten så den er praktisk med tanke på indirekte grilling. De mindre Q grillene er som du sier lite egnet.Spiriten helt klart. Q serien er en tullegrill, ta en titt på hvordan brennerene er konstruert, de gir lite røyk og er veldig upraktiske med tanke på indirekte grilling
Kanskje vanskelig å skille mellom baconet og bar overkropp da...Heldigvis får jeg bestillt toppkvalitetskjøtt, hvor jeg selv bestemmer tykkelse/størrelse på kjøttbitene.
Custom made pølser av aller beste sort!! Og er ting røkt, så står det hva det er røkt med. Og her blir alt gjort på gamlemåten.
Slike entusiastbønder er verdt sin vekt i gull og taes så godt vare på som overhode mulig.
Tørrsaltet bacon røkt uten hverken røykeolje eller farge.. Kan stå i bar overkropp uten fare for sprut ifra stekepanna eller grillen..