C
cruiser
Gjest
Tydeligvis ikke, men makan til trolling, det bør da være mulig å komme med noen enkle poenger å tips.Er det rart det blir krig?
Tydeligvis ikke, men makan til trolling, det bør da være mulig å komme med noen enkle poenger å tips.Er det rart det blir krig?
Som sagt vi lever i forskjellig verden.. Du sier I NORGE og så mener du Oslo-vest eller noe sånt....Ok så forklar meg hva som er forskjellen på å gå i en butikk i oslo å kjøpe seg en biff skjært ned og modnet i trøndelag kontra å gå på stene å kjøpe seg en fra Holland
Ditt "enkle" poeng og tips er at kjøtt er tilgjengelig i Oslo, ikke i Norge. Dersom man vil kan man kjøre og levere til resten av landet ca sånn jeg sa.Tydeligvis ikke, men makan til trolling, det bør da være mulig å komme med noen enkle poenger å tips.Er det rart det blir krig?
Jeg vil påstå at det er en myte. Bruker man for lav varme kan jeg se se at man ikke gir tid til maillardreaksjoner om man snur hyppig, men jeg klarer ikke å påpeke noen feil med Hestons metode som jeg nylig postet i en annen tråd. At det er mer tradisjonelt og at man kan ha et kulturelt soundtrack appellerer mer til følelser enn til fakta.Å snu biffen ofte er feil. Man får ikke den optimale mørheten og smaken da.
Ja jeg får holde meg for god til å komme med noen "enkle tips".. For motparten har så gode råd "tips og enkle råd" for resten av landet.Uansett. Går temperaturen i denne tråden noe særlig mer opp, så blir alt kjøttet grått....
Hm, tenker at du tar feil. Jo mer uenig man er om mat, matlaging og tradisjoner jo bedre. Folk som er på randen til mord om hva som er den beste måten å steike vafler på er også dem som har mest til felles. Se på italiernerne .. det hele bunner ut i at man bryr seg om kvaliteter og glede og strides om hvordan best oppnå målet. Det er dem som er fornøyd med fôr som man ikke gidder å bry seg for mye med. Tapt sak.Uansett. Går temperaturen i denne tråden noe særlig mer opp, så blir alt kjøttet grått....
Nei, som sagt vi lever i forskjellig verden, jeg tror faktisk at jeg lever på en annen planet.Mitt ENE eksempel leverer til norgesgruppen så dette er mulig å få kjøpt på hver eneste menybutikk i hele landet, du må riktignok bestille det noen dager i forveien. Men den ulempen er vel ikke noe større en å ringe Gunn for å få beskjed om at de får noe bra kjøtt fra Holland i neste uke.
Hvordan er det relevant i mat-tråden? Merker jeg en viss misnøye, spis Trondheimsbiffen din da, istedenfor å kommentere alle som har vært så dumme å handle gammel industrigjøkalv på handletur i Sverige...Fordelen med EØS schengenavtalen åpne grenser og alt det der er at det er mulig å kvitte seg med noe rask også.. lenge leve Sverige!
Sjømat i Strømstad kjøper man på Coop-Konsum eller Fiskehandleren, det også slår Meny.Hvis ikke de kamskjellene er tatt i trål, full av sand, fryst ned 3-4 ganger og kjøpt på Stene kjøtt er det sikkert bare no drit
Visste ikke at MENY fantes i StrömstadSjømat i Strømstad kjøper man på Coop-Konsum eller Fiskehandleren, det også slår Meny.Hvis ikke de kamskjellene er tatt i trål, full av sand, fryst ned 3-4 ganger og kjøpt på Stene kjøtt er det sikkert bare no drit
Fisk er billigere og ferskere i Strømstad, men ferske reker er dyrere enn i Norge. Sikkert pga reke reguleringen, Strømstad er veldig klare på Miljøvern, Kosterhavs-senteret osv.
Man behøver ikke bestille 3 dager før heller, det man gjør er enkelt å ringe å høre hva de har som er bra.
Jeg og madammen er veldig glad i makrell eller kolje og hvitvinsdampede blåskjell..
Takk for at du tipset meg om Trondheims slakteri , jeg må til Operaen og da kan vi sove på Grand Hotel og smake på den berømte Trondheimsbiffen.Jeg melder meg uansett ut av "debatten"
Nei, men jeg anbefaler en hvilken som helst kystbys tradisjonelle fiskehandel enn en Meny butikk.Visste ikke at MENY fantes i StrömstadSjømat i Strømstad kjøper man på Coop-Konsum eller Fiskehandleren, det også slår Meny.Hvis ikke de kamskjellene er tatt i trål, full av sand, fryst ned 3-4 ganger og kjøpt på Stene kjøtt er det sikkert bare no drit
Fisk er billigere og ferskere i Strømstad, men ferske reker er dyrere enn i Norge. Sikkert pga reke reguleringen, Strømstad er veldig klare på Miljøvern, Kosterhavs-senteret osv.
Man behøver ikke bestille 3 dager før heller, det man gjør er enkelt å ringe å høre hva de har som er bra.
Jeg og madammen er veldig glad i makrell eller kolje og hvitvinsdampede blåskjell..
svar på spørsmåletSom sagt vi lever i forskjellig verden.. Du sier I NORGE og så mener du Oslo-vest eller noe sånt....Ok så forklar meg hva som er forskjellen på å gå i en butikk i oslo å kjøpe seg en biff skjært ned og modnet i trøndelag kontra å gå på stene å kjøpe seg en fra Holland
gå nå og trim trollskjegget ditt og spis gråstekt biff fra hollandTakk for at du tipset meg om Trondheims slakteri , jeg må til Operaen og da kan vi sove på Grand Hotel og smake på den berømte Trondheimsbiffen.Jeg melder meg uansett ut av "debatten"
Jeg har sagt at vi skal spise koteletter idag, jeg skal pynte med en kvistomat fra Nederland fra Sense som jeg skal pyntkutte.gå nå og trim trollskjegget ditt og spis gråstekt biff fra hollandTakk for at du tipset meg om Trondheims slakteri , jeg må til Operaen og da kan vi sove på Grand Hotel og smake på den berømte Trondheimsbiffen.Jeg melder meg uansett ut av "debatten"
Så hva har vi lært så langt? Italia kan hverken pasta eller tomat, vi har ikke kjøtt i Norge(kun i Trondheim) og det er ikke mulig å kjøpe god ris i Sverige.
Kan du legge ut lenker til testene av Barillia ?Så hva har vi lært så langt? Italia kan hverken pasta eller tomat, vi har ikke kjøtt i Norge(kun i Trondheim) og det er ikke mulig å kjøpe god ris i Sverige.
Barillia er ikke bra i smakstester nei, så det lett på nett etter at vi vendte tommelen ned. Dersom vi skal gjøre mer stas så kjøper vi fersk. Den er god i Sverige, og før elendig på Meny...
Luigi er bedre italienske ubesudlede tomater mener vi.
Trondheim Slakteri har godt kjøtt sier du, gleder meg til Operatur og overnatting på Grand Hotel i oslo ;D
Da får jeg smakt samme ypperlige kjøtt som Cruiser i Oslo.
Ris er mer det at Jasminbis er billig 5kg i Norge og godt i våre øyne da, jeg stoler på asiaten...
Jeg er igang med middag og kutter kvist-tomat og poteter.. Tar meg en ale også, nydelig..
Jeg leser Aftenposten, den samme testen ligger på klikk osv.Kan du legge ut lenker til testene av Barillia ?Så hva har vi lært så langt? Italia kan hverken pasta eller tomat, vi har ikke kjøtt i Norge(kun i Trondheim) og det er ikke mulig å kjøpe god ris i Sverige.
Barillia er ikke bra i smakstester nei, så det lett på nett etter at vi vendte tommelen ned. Dersom vi skal gjøre mer stas så kjøper vi fersk. Den er god i Sverige, og før elendig på Meny...
Luigi er bedre italienske ubesudlede tomater mener vi.
Trondheim Slakteri har godt kjøtt sier du, gleder meg til Operatur og overnatting på Grand Hotel i oslo ;D
Da får jeg smakt samme ypperlige kjøtt som Cruiser i Oslo.
Ris er mer det at Jasminbis er billig 5kg i Norge og godt i våre øyne da, jeg stoler på asiaten...
Jeg er igang med middag og kutter kvist-tomat og poteter.. Tar meg en ale også, nydelig..
Vi bruker masse vann.. Jeg bruker en solid kjele..Seig klebrig pasta er kokt i for lite vann.. stikkord her er stivelse. Danke kommer selvsagt meg kokkeargumentet og at alt er gjordt riktig.. men for andre kan det kanskje være nyttig
Ser jeg stekeskorpe? Steketips er tAtt til etterrettning! Bravo!Svensk skosåle kotelett, fra svensk gård, rester av den overkokte fløtekantarell greia som kona har plukket og kokt..
Og en industri tomat fra sense altså HOLLAND, prøvde å kutte. Synes jeg gjorde det greit. [emoji4]
Potatisen er skitne skrelte nypoteter fra Strømstad.. Så lenge det er en gård.. så er det vel industri.
Jeg må bare beklage, østlandet har østkantkultur..
Viss vi ikke hadde heia på 08 så hadde vi vært Engafans alle mann.
Drikker Pepsi Max, den er av samme kvalitet som Norge.[emoji6]
Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
Lol, morsomt.. Sikkert derfor Pepsi-Max og Cola er så billig i Sverige! ;D