Det ble nyretapper til middag i går.
Har merket meg at nyretapper (Hanger teak/Skirt steak/Entraña)) som tilbys i Norge ofte er pusset. Dvs. man har fjernet hinnen som er på begge sider av kjøttstykket og lagrer kjøttet uten denne. Har bl.a. tipset Viestad om at det bør man ikke gjøre. Kjøttet bør oppbevares med hinne på helt frem til det skal klargjøres for grillen. Hinnen holder på saftene i kjøttet og sørger for at kjøttstykket ikke tørker ut.
Vis vedlegget 457233
Hinnen er lett å fjerne, man drar den simpelthen av. Pass på å velge riktig retning, så man ikke drar av kjøtt og fett. Drar man fra rett side så skal hinnen simpelthen kunne skrelles av som om man skreller en banan.
Ferdig grillet. Høy varme og ikke mange sekundene på grillen. Akkurat denne var hinsides saftig og mør, men hadde også hengt en stund før jeg tok den.
Vis vedlegget 457234