Klær, briller og klokker I en tynn tråd.

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Status
    Stengt for ytterligere svar.

    Disqutabel

    Æresmedlem
    Ble medlem
    28.09.2016
    Innlegg
    11.216
    Antall liker
    11.065
    Har ikke inntrykk av at Svein Arne utnytter mennesker med psyken i ulage, det kommer jo frem i etterkant at de har psykiske problemer. Og det er sannsynligvis en stor overvekt av psykiske problemer hos skeive mennesker, og det er det samfunnets normer og fordømmelser som legger grunnlaget for. Vi har kommet et stykke på vei, men motviljen mot homofili er som rasisme, det er lett å vekke fordommer og galskap igjen. Se bare på historien. Det kan lett bli vi mot dem. Og det er skremmende.
    Han utnytter dem i så fall neppe bevisst. Men spørsmålet er om han uforvarende kommer til å gjøre det allikevel, og at han i så fall ser bort fra alle varselsignalene, igjen kanskje uten å oppdage det selv.
    Vi mennesker har det med å falle inn i mønstre, jeg kan så vel se det på min egen kjærestehistorie, en flott dame jeg traff kalte meg for "The Rescuer", jeg så jo at hun hadde rett, jeg hadde det med å falle for kvinner med angst og depresjoner. Spør ikke meg hvordan jeg fant den ene etter den andre i tur og orden, men historien viste at jeg gjorde nettopp det. Og det finnes faktisk en mulighet for at Svein Arne (ubevisst) ser de subtile tegn og signaler, som gjør at han finner akkurat disse, og at de faller for hans kunnskaper og sjarm, at de ser en redningsmann, der han ser en partner. For unge er det slett ikke så lett å skille følelsene fra hverandre i et kaotisk liv.

    Disqutabel
    Et godt innlegg, men hva er svaret? Hvorfor vi tiltrekkes det ene eller andre kan man jo lure på. Mulig Svein Arne har noe å bidra med?
    Det finnes ingen fasit til slike problemstillinger. På det personlige plan ville jeg selv valgt å holde god avstand til såpass unge mennesker, uten at det dermed er noe jeg mener burde gjelde for alle. Joda, noen av dem er som vakre gallionsfigurer, men øynene røper for mye gjenlevende barnlighet, til at jeg ønsker eller orker å gå dit om jeg skal finne en eller annen variant over temaet partner.

    Disqutabel
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Den som har lest i tråden vil se at psykiatri og ustabilitet kom frem i ettertid. Den som tror jeg har utnyttet finingen eller russen, må lese tråden om igjen.
    Det er nå engang så at man ikke stiller på date med full sykejournal, men gjerne vil vise seg fra sin beste side.
    Men det er nok et poeng, jeg trekkes mot personer som har røynt livet, og jeg bør passe bedre på.
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Jeg har ingen planer om å la meg stille til ansvar for mine følelser.
    Dere skulle bare visst hvor mange unge menn det er der ute som vil ha sex med en eldre mann. Ikke alle med meg selvsagt, men generelt så er det en greie i homsemiljøet. Jeg blir stadig kontaktet av menn i alderen 17 - 26, som finner meg attraktiv.
    I dag har det vært én, på søndag var det tre og i går kom den ene tilbake for mer. Det er jo enormt smigrende.

    Finingen hadde i profilen sin på Gaysir at han kikket etter sex med menn mellom 35 og 55. Jeg gikk flere runder med han, både om forholdet til faren hans, eventuelt seksuelt misbruk og om hvorfor han av alle ville han meg. Ha ga tilforlatelige svar. At det siden vise seg å være mer i bagasjen, det har jeg nå lært av. Jeg har fremdeles kontakt med han, men nå kun på sms og selvsagt ikke noe erotikk.
    Det var jo heller ikke store sexen mellom han og meg, det skal i grunne stor velvilje til for å kalle det vi holdt på med for sex. Verken han eller jeg hadde særlig glede av den delen av kontakten. Men jeg elsker han, for han var den som vekte meg av en lang dvale, og ga meg livet mitt tilbake.

    Russen i Randaberg fra forrige uke har jeg chattet med i noen måneder, og det var ingenting som kunne tyde på at han hadde spesielle problem. Han var helt upåfallende. Jeg har hatt kontakt med han hver dag siden, og han sier det går bra - depresjonen kom akutt der og da, og har så forsvunnet.


    I dag er det en annen prins som holder rundt meg: Prince of Wales, dette klassiske dressmønsteret.
    3-delt fra W&S, bespoke
    Skjorte og strømper - Tyrwhitt
    PS - Husker ikke, kjøpt i Oxford
    Slips - TM Lewin
    Sko - R&B

    InkedP6260016 – Kopi_LI.jpg

    P6260045.jpg

    P6260044.jpg

    InkedP6260037 – Kopi_LI.jpg

    InkedP6260039 – Kopi_LI.jpg

    P6260052.jpg

    Jeg skjønner noen synes det blir vel mye homo i tråden, og jeg er nok litt for nyfrelst born again gay. Det går vel over, born again, altså - ikke homseriet.
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Og der fikk jeg lagt inn bestilling på MDMA og.
    Kommer nok ikke på døra før jeg har reist, men kjekt å ha noe godt å se frem til.
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Synes han får til å vise Low Anthem både respekt og samtidig gi denne fine låten sitt eget preg. Litt treig, gjerne, men når koret kommer, så blir det vakkert.

     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Måtte melde finingen i dag og enda en gang fortelle hvor imponert jeg er over eksamensresultatene hans. Og si at han er den skjønneste mannen på Gaysir og at jeg aldri kommer til å slutte å elske han. Fine finingen. Jeg heier på deg.
    Med en psyke i vater hadde du fått toppkarakterer i alle fag, og vært blant de aller, aller beste.

    Han er i samme liga som sønnen min som gjør reint bord hva enn han gir seg i kast med.
    Sønnen min leser Ludwig von Mises på spansk sånn at han kan lære seg et språk samtidig som han lærer økonomi. Fyren er en maskin.

    I fjor ble University of Oxford kåret til verdens beste universitet, det året gikk han ut med toppkarakterer i alle fag, og vant førstepris for eksamensbesvarelsen sin i lingvistikk. Det året Oxford ble kåret til verdens beste universitet, var min sønn beste student i sitt fag.
    Jeg er så stolt at jeg kunne sprekke, og jeg tror, ubeskjeden som jeg er, at han neppe hadde kommet så langt om det ikke også hadde vært for meg. Jeg har jo vært alene med han det meste av livet hans, og veldig mye har kretset rundt å skape gode oppvekstvilkår for han.
    Og jeg har vært en god far, som har gitt han en god oppvekst med tydelige rammer og masse kjærlighet. I perioder litt i meste laget, i følge han selv.

    Disse årene i skapet, som jeg brukte på han, har vært den beste investeringen jeg noen gang har gjort, og de har vært de fineste årene i livet mitt. Jeg hadde gjort alt om igjen hadde jeg fått sjansen.
    Han tok det på strak arm at jeg datet finingen, stusset litt da han hørte at han var 6 år yngre enn han selv, men som den sanne liberallist han er, godtok han det og.

    Og i dag fikk han siste sensur fra UiB, Samfunnsøkonomi; seff trippel A.
    Det var dorgefart i Bergen i forhold til hva han var vant med, sa han, og jeg tror han har lest 30% i forhold til hva han har blitt drillet på i Oxford.
    Nå blir det NHH fra høsten av, og jeg har ikke en bekymring ett sted for at han vil klare seg utmerket samme hva han slår inn på.

    En slik løpebane kunne også finingen fått.
    Han har hodet til det, men ikke psyken.
    Det er trist og nedslående at vi skaper sånne rammer om våre liv at mange av oss ikke får utvikle vårt fulle potensiale.
    Jeg heier på han, og jeg takker han for det han har gjort for meg, frigjøringshelten min, og jeg har bedt mine kristne venner på Gaysir om å være med å gå i forbønn for finingen. At det må gå godt når han nå skal over i en ny fase i livet.
    Og alle har sagt at de gjør det med glede.

    Sånn finner du det også i homoverden; solidaritet i praksis. Faen meg skulder ved skulder. Det er knallbra.

    Flere av disse har liv som gjør at de ikke kan gå i paraden.
    Men jeg går der for dem, og for alle i tidligere tider som ikke hadde noen parade å gå i, eller som lever under regimer som ikke tillater parader.
    Og jeg går for alle årene jeg selv levd i skjul.

    Enda kan mye går bra. Finingen er jo på ingen måte ferdig med livet.
    Og jeg går også for alle dem som hater oss for kjærligheten vi har hatt for hverandre, de trenger det mest av alle.
     
    Sist redigert:

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    I morgen blir det for travelt til å poste, må dra rett fra jobb til flyplassen, skal delta på en konferanse i Oslo under Pride.
    Har blitt bedt om å delta i en paneldebatt om å drive samtalegrupper for transpersoner, noe jeg har holdt på med i noen år.
    Litt nervøs, lell, for har ikke vært med på slik før, og er ikke glad i å snakke i forsamlinger med flere enn to deltakere,, meg selv inkludert.

    Har og noen dater på gang, så kanskje det blir hanky-panky på gamlefar og i samme slengen...
    Oppfordrer alle til å komme og gå i paraden på lørdag, eller stå og heie.

    Og finingen, han har jeg selvsagt meldt og bedt om å gå inn i tråden og lese diskusjonen, og ikke minst lese hvor stolt jeg er over hva han får til, på tross av sitt vanskelige utgangspunkt.

    Klærne i dag viser hva som er de gjengse problemene med ferdigklær, knappen er for høyt plassert og ruinerer balansen.

    Jakke, slips og strømper - Tyrwhitt
    Skjorte - bespoke - W&S
    Bukser - El Corte inglese
    PS - The metropolitan muesum
    Sko - Carmina

    InkedP6270020 – Kopi_LI.jpg

    P6270029.jpg

    P6270026.jpg

    InkedP6270014 – Kopi_LI.jpg
    Her er det spesielt tydelig at knappen er langt over min midje. Selv om buksene er relativt høye i livet er det for stor del av skjorten som er synlig.

    InkedP6270006 – Kopi_LI.jpg
     

    tkr

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.03.2007
    Innlegg
    20.946
    Antall liker
    29.506
    Sted
    Nede i fjæresteinene
    Torget vurderinger
    2
    Dette har utviklet seg til å bli en merkelig tråd. En tråd med fabelaktige reisebeskrivelser, klær- hvor det presenteres flotte jakker og skjorter og ikke fullt så fjonge benklær og sko, et meneske preget av stor glede over endelig å ha bestemt seg for å være den han er.

    Og en blogg, med alt for stort behov for å vise hele verden at jeg gjør akkurat som seg selv vil! Intime detaljer om fjorten sexpartnere på gaysir samtidig, dater med den ene og den andre, beskrivelser av nettsex. Og sår på pungen. Og narkotika. Litt fjortis? Strengt tatt ikke noe som man trenger dele offentlig. Legning har ingenting som helst med det å gjøre. Det blir litt Sophie Elise over det hele. Og står i stor kontrast til de første tingene jeg nevnte.

    At du er homo, er no big deal for de aller, aller fleste. Verden har heldigvis blitt slik.
    Jeg fikk en åpenbaring:

    Gitt at det er ca. 2000 aktive medlemmer på HFS, hvorav 1998 er menn, hvor stor, statistisk sett, er sjansen for at Svein Arne er den eneste homsen her inne? Jeg skal gi svaret med en gang, for den sjansen er tilnærmet null!

    Derimot er det tynt med innlegg fra andre om puling og Gaysir- flørting.

    Selv er jeg rimelig solid forankret i det heteroseksuelle hjørnet, men jeg puler, jeg også. I min alder burde jeg kanskje skryte adskillig mer av det enn det jeg gjør, men jeg regner det som en privatsak.

    Jeg unner Svein Arne litt sturm ung drang av hele mitt hjerte, for jeg tror- nei, jeg vet at livslang forstillelse fremdeles er en deprimerende vanlig skjebne. Og jeg kjenner også dem som har fått erfare at det å komme ut av skapet har medført livslang utstøtelse her ute i bibelbeltet. (Hei Arvid, gratulerer med ekteskapsinngåelsen med Øyvind etter 30 års samboerskap!)

    Poenget mitt? Tofold:
    1) Ad stoffbruk: Hvordan vet du at ikke også politifolk kan være hifi-interessert? Jeg vet i hvert fall om en av Hordalands finest som poster regelmessig her inne.
    2) Jeg gir fullstendig Faen i hvem du puler. Du burde kanskje gå ut ifra at de fleste andre her inne også føler det på samme måte.

    I beste mening.

    Mvh Tønnes
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Tønnes, min venn.
    Jeg har blitt kontaktet av en annen her inne, ja. Som har takket for at jeg deler det som han ikke våger.
    Og vi er vel ikke i mål når mennesker fremdeles må leve i skapet, er vi?
    Alminneliggjøring av det som er alminnelig er én av hensiktene mine.

    Ad
    1. Bevisets stilling er vel svakere enn misjonærstillingen her i huset for tiden.

    Ad
    2. Kritikken går i to retninger
    - at jeg ligger med så unge menn. Jeg har bedt finingen lese gjennom og vil gjerne ha hans syn på å bli redusert til et hjelpeløst og utnyttet offer; han jobber med saken.
    - at jeg skriver for detaljert om sex. Jeg har ikke fått noen henvisninger til hvor jeg har gått over streken. Da er det vel en ren projeksjon, skulle jeg tro.

    Det er jo mildt paradoksalt at den som hauset opp mine beskrivelser av grovt mutilerende sex med Justin Bieber og posting av ditto pornobilder av han i mitt tidligere liv, og begynte på igjen da jeg gjenoppstod som Svein Arne, er av dem som sterkest støtes av mine ganske så finslige antydninger om sengehyggen jeg har i real life.
    Vi er vel ikke i mål da, er vi? Noen er ikke ferdigstøtt.

    De aller fleste her inne er støttende og applauderende til oppvåkningen min, det er rørende og jeg takker igjen for det.
    Det har vært viktig i denne finne-meg-sjæl-prosessen som jeg holder på med. Og jeg har sett hvor mye fint det bor i mange når de bare får sjanse til å vise det.
    Ikke fullt så mange her inne setter pris på alderspreferansen min, selv om mange heller ikke bryr seg. I RL er det mange som ikke bryr seg.
    Der har jeg enda mye ugjort, for kjærligheten er mangfoldig og kjenner ingen grenser - men bryter lenker og setter fanger fri.

    Og nesten ingen liker rusingen. Det skjønner jeg, og rusing i et sånt omfang er heller ikke for alle. Og mange kan ikke klare det tempoet jeg holder, og bør være forsiktig med å følge mitt eksempel.

    Men på generelt grunnlag, skulle jeg tatt hensyn til hva folk måtte mene om meg, hadde jeg ikke vært i live i dag. Og da tuller jeg ikke.
    For jeg har ikke alltid hatt det slik som nå.
     
    Sist redigert:

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Ut på byen med pensjonert kollega, mentor og foregangsmann innen sexologi - og den første som tok transpersoner på alvor; de skal ikke bli som oss, de skal bli seg selv.

    Vi møtes et par ganger i året og holder hverandre oppdatert på livet; jeg på mitt underliv, han på livet med en kropp som stadig blir skralere.
    Vi har alltid gode samtaler, fra hans side er det mest fag og erfaring som må overføres, mens jeg som jo har en farsrolle for så veldig mange, trenger en som kan være far for meg, samtidig som jeg vil vise at jeg kan stå på egen bein.
    Han klapper meg på skulderen, og ber meg stå på.


    I en sådan stund gjelder det andre regler for antrekk. Nå er det casual og det handler om å spille mer på kontraster.
    I det hele beveger jeg meg i kveld inn et område der jeg klesmessig ikke er verken trygg eller har så mye å fare med.
    Og helt ærlig så er jeg ikke pent kledd i kveld.

    P6270010.jpg
     

    tkr

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.03.2007
    Innlegg
    20.946
    Antall liker
    29.506
    Sted
    Nede i fjæresteinene
    Torget vurderinger
    2
    Tønnes, min venn.
    Jeg har blitt kontaktet av en annen her inne, ja. Som har takket for at jeg deler det som han ikke våger.
    Og vi er vel ikke i mål når mennesker fremdeles må leve i skapet, er vi?
    Alminneliggjøring av det som er alminnelig er én av hensiktene mine.
    Mennesker er utrolig mangslungne. Det er neimen ikke alltid at det bare er ytre innflytelser som gjør at de ikke kommer ut av skapet. Det kan like godt sitte mellom ørene til vedkommende.

    Ad
    1. Bevisets stilling er vel svakere enn misjonærstillingen her i huset for tiden.
    Jada. Men jeg går ut ifra at en telefon fra Hordaland til en kollega i Rogaland er fullt innafor og mulig. Hvorfor inngå en sånn risiko?


    Ad
    2. Kritikken går i to retninger
    - at jeg ligger med så unge menn. Jeg har bedt finingen lese gjennom og vil gjerne ha hans syn på å bli redusert til et hjelpeløst og utnyttet offer; han jobber med saken.
    - at jeg skriver for detaljert om sex. Jeg har ikke fått noen henvisninger til hvor jeg har gått over streken. Da er det vel en ren projeksjon, skulle jeg tro.

    Det er jo mildt paradoksalt at den som hauset opp mine beskrivelser av grovt mutilerende sex med Justin Bieber og posting av ditto pornobilder av han i mitt tidligere liv, og begynte på igjen da jeg gjenoppstod som Svein Arne, er av dem som sterkest støtes av mine ganske så finslige antydninger om sengehyggen jeg har i real life.
    Vi er vel ikke i mål da, er vi? Noen er ikke ferdigstøtt.
    Jeg håper ikke at det er dette som er ærendet ditt:

    donquijote.jpg

    IMO er det å støte folk ferdig en slippery slope. Hvor vil du stoppe?


    De aller fleste her inne er støttende og applauderende til oppvåkningen min, det er rørende og jeg takker igjen for det.
    Det har vært viktig i denne finne-meg-sjæl-prosessen som jeg holder på med. Og jeg har sett hvor mye fint det bor i mange når de bare får sjanse til å vise det.
    Ikke fullt så mange her inne setter pris på alderspreferansen min, selv om mange heller ikke bryr seg. I RL er det mange som ikke bryr seg.
    Der har jeg enda mye ugjort, for kjærligheten er mangfoldig og kjenner ingen grenser - men bryter lenker og setter fanger fri.

    Og nesten ingen liker rusingen. Det skjønner jeg, og rusing i et sånt omfang er heller ikke for alle. Og mange kan ikke klare det tempoet jeg holder, og bør være forsiktig med å følge mitt eksempel.

    Men på generelt grunnlag, skulle jeg tatt hensyn til hva folk måtte mene om meg, hadde jeg ikke vært i live i dag. Og da tuller jeg ikke.
    For jeg har ikke alltid hatt det slik som nå.
    Den seksuelle lavalder er engang den seksuelle lavalder. Utover det har jeg lite å tilføye utenom at jeg ikke helt forstår tiltrekningskraften til russ o.l. Personlig hadde jeg nok syntes at det ville blitt for mye styr, utflukter og jobbige ting, men det er nå meg......

    I tillegg har jeg nok selv null drag på kvinnelige russ, og segmentet 50+ nok er adskillig mer mottakelige for min sjarm....

    mvh
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Ser du noe sted at jeg vil oppheve den seksuelle lavalder?
    Ser du at jeg synes det er greit å ha sex med barn?

    Jeg stopper vel når det er greit å elske den man elsker. Tror det kan være et greit mål.
     

    tkr

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.03.2007
    Innlegg
    20.946
    Antall liker
    29.506
    Sted
    Nede i fjæresteinene
    Torget vurderinger
    2
    Ser du noe sted at jeg vil oppheve den seksuelle lavalder?
    Ser du at jeg synes det er greit å ha sex med barn?

    Jeg stopper vel når det er greit å elske den man elsker. Tror det kan være et greit mål.
    Neida. Det har du ikke sagt og ikke ment. Jeg tenkte nå omvendt: Er noen over den seksuelle lavalder, så er det pr. def. ok, IMO. Men jeg skjønner bare egentlig ikke at du gidder.

    mvh
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Det handler ikke om å gidde være homo. Det er jo ikke et valg.
    Livet ville unektelig vært betydelig enklere hvis jeg var hetero, og utelukkende holdt meg til samme dame og hun var sånn ca på min alder.
    Men med skilsmissestatistikken friskt i minne, så er det neppe en dans på roser det heller.
    Jeg er som jeg er, og verken kan eller ønsker å endre på det.

    Formelt sett er det ingen diskriminering av homofile i Norge, vi har lovens fulle beskyttelse.
    Reelt sett er det enda langt frem. http://https://www.gaysir.no/artikkel.cshtml?cid=19526
     
    C

    cruiser

    Gjest
    Det handler ikke om å gidde være homo. Det er jo ikke et valg.
    Livet ville unektelig vært betydelig enklere hvis jeg var hetero, og utelukkende holdt meg til samme dame og hun var sånn ca på min alder.
    Men med skilsmissestatistikken friskt i minne, så er det neppe en dans på roser det heller.
    Jeg er som jeg er, og verken kan eller ønsker å endre på det.

    Formelt sett er det ingen diskriminering av homofile i Norge, vi har lovens fulle beskyttelse.
    Reelt sett er det enda langt frem. http://https://www.gaysir.no/artikkel.cshtml?cid=19526
    Igjen, ingen kritiserer deg for å være homo... kommentaren til tkr gikk på hvorfor du gadd å tråle nettet etter russ..
     

    Disqutabel

    Æresmedlem
    Ble medlem
    28.09.2016
    Innlegg
    11.216
    Antall liker
    11.065
    Det handler ikke om å gidde være homo. Det er jo ikke et valg.
    Livet ville unektelig vært betydelig enklere hvis jeg var hetero, og utelukkende holdt meg til samme dame og hun var sånn ca på min alder.
    Men med skilsmissestatistikken friskt i minne, så er det neppe en dans på roser det heller.
    Jeg er som jeg er, og verken kan eller ønsker å endre på det.

    Formelt sett er det ingen diskriminering av homofile i Norge, vi har lovens fulle beskyttelse.
    Reelt sett er det enda langt frem. http://https://www.gaysir.no/artikkel.cshtml?cid=19526
    Det er ikke homofilien han snakker om å gidde, da. Det dreier seg om å søke partnere blant veldig unge personer.
    Som jeg nevnte i et annet innlegg; skjønnhet har de i bøter og spann, disse ungdommene, men selv om lyset virkelig står på i vinduet, er det knapt noen hjemme. Det som undrer en som meg, er vel egentlig ideen om å søke en partner blant såvidt "uutviklede" sjeler, jeg mener, det er ikke akkurat blant tenåringer jeg søker etter venner og omgangskrets. Det er et område der vi "oldiser" ganske enkelt ikke passer inn, annet enn i sånne "rampestreker" som å handle seksuelle tjenester, eller ha korte, berusende forhold i en eller annen form. Man har svært få felles referansepunkter, erfaringer og opplevelse av verden, og jeg er vel av den oppfatning at et mer seriøst forhold til en person med svært annen alder, kun unntaksvis er bærekraftig.
    At det gir et seriøst rush er jeg helt sikker på, og det unner jeg da en hver. Kanskje er jeg tilogmed litt misunnelig? :)

    Disqutabel
     

    tkr

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.03.2007
    Innlegg
    20.946
    Antall liker
    29.506
    Sted
    Nede i fjæresteinene
    Torget vurderinger
    2
    Det handler ikke om å gidde være homo. Det er jo ikke et valg.
    Livet ville unektelig vært betydelig enklere hvis jeg var hetero, og utelukkende holdt meg til samme dame og hun var sånn ca på min alder.
    Men med skilsmissestatistikken friskt i minne, så er det neppe en dans på roser det heller.
    Jeg er som jeg er, og verken kan eller ønsker å endre på det.

    Formelt sett er det ingen diskriminering av homofile i Norge, vi har lovens fulle beskyttelse.
    Reelt sett er det enda langt frem. http://https://www.gaysir.no/artikkel.cshtml?cid=19526
    Det er ikke homofilien han snakker om å gidde, da. Det dreier seg om å søke partnere blant veldig unge personer.
    Som jeg nevnte i et annet innlegg; skjønnhet har de i bøter og spann, disse ungdommene, men selv om lyset virkelig står på i vinduet, er det knapt noen hjemme. Det som undrer en som meg, er vel egentlig ideen om å søke en partner blant såvidt "uutviklede" sjeler, jeg mener, det er ikke akkurat blant tenåringer jeg søker etter venner og omgangskrets. Det er et område der vi "oldiser" ganske enkelt ikke passer inn, annet enn i sånne "rampestreker" som å handle seksuelle tjenester, eller ha korte, berusende forhold i en eller annen form. Man har svært få felles referansepunkter, erfaringer og opplevelse av verden, og jeg er vel av den oppfatning at et mer seriøst forhold til en person med svært annen alder, kun unntaksvis er bærekraftig.
    At det gir et seriøst rush er jeg helt sikker på, og det unner jeg da en hver. Kanskje er jeg tilogmed litt misunnelig? :)

    Disqutabel
    Det var det jeg mente, ja.

    Ellers er jeg veldig enig med dette innlegget.

    mvh
     

    Terje-A

    Æresmedlem
    Ble medlem
    16.05.2013
    Innlegg
    13.648
    Antall liker
    9.497
    Sted
    Østfold
    Torget vurderinger
    19
    Etter de siste postene kom jeg til å tenke på Inger Lise Rypdal og Fru Johnsen, teksten har vi her, til ettertanke.......

    Jeg vil fortelle hva som hendte på et sted, helt innerst i en fjord.
    Der bodde tusen frelste, pluss en tenåring, og hennes unge mor.
    Da skolen var slutt en sommerdag, kom datteren løpende som gal,
    I brevet sto: Fru Johnsen, De fostrer dårlig dotter Dykkar sjølv,
    Ja de har altfor korte skjørt, og det seiast at De stundom drikker øl.
    De må kome på eit møte, det er no ikveld, i Bedehusets sal.
    Vi må ta dotter Dykkar frå Dykk, helsing Tilsynet for høg moral.

    Klokken syv den samme kvelden startet møtet, og med ett så smalt en dør.
    Og like inn i salen kom Fru Johnsen, kledd i miniskjørt som aldri før.
    Først da hun nådde prekestolen, snudde hun, og så ut på den fulle sal
    og sa: Jeg har litt å si til Dere, voktere av stedets moral.

    Der på første benk er bygdas lærer, flere ganger var han på min dør,
    og om hans kone var alene når han trodde? Gå spør han, de som tør...
    Og sekretæren Deres doktor, kan De si oss hvorfor hun dro bort så brått,
    og kan de reise Dem, herr ordfører, og si hvor mange drinker De har fått.

    Vår kjære pastor og herr lensmann, de som står i spissen for moralen vår,
    det var vel altervin på flaskene som Dere bar inn bakveien i går?
    Er det fra denne samling hyklere jeg hører at jeg ikke strekker til?
    - fordi min skjørtekant er nærmere den himmel dere aldri kommer til.

    Ja på denne måten hendte det, jeg vet det for jeg var i samme sal,
    og jeg hørte mamma slå ihjel "Tilsynet for høy moral".

    Jeg hørte mamma slå ihjel "Tilsynet for høy moral"
     
    Sist redigert:

    Disqutabel

    Æresmedlem
    Ble medlem
    28.09.2016
    Innlegg
    11.216
    Antall liker
    11.065
    Etter de siste postene kom jeg til å tenke på Inger Lise Rypdal og Fru Johnsen, teksten har vi her, til ettertanke.......
    Jeg liker den teksten, spesielt den flotte dobbelbetydningen i tekstlinjen om skjørtekanten... :)

    Men er det så mye moralimsme her da? Det er vel innafor å ha oppfatninger om store aldersforskjeller, uten at det nødvendigvis er moralske årsaker til denne oppfatningen?

    Disqutabel
     

    Terje-A

    Æresmedlem
    Ble medlem
    16.05.2013
    Innlegg
    13.648
    Antall liker
    9.497
    Sted
    Østfold
    Torget vurderinger
    19
    Etter de siste postene kom jeg til å tenke på Inger Lise Rypdal og Fru Johnsen, teksten har vi her, til ettertanke.......
    Jeg liker den teksten, spesielt den flotte dobbelbetydningen i tekstlinjen om skjørtekanten... :)

    Men er det så mye moralimsme her da? Det er vel innafor å ha oppfatninger om store aldersforskjeller, uten at det nødvendigvis er moralske årsaker til denne oppfatningen?

    Disqutabel
    Ja, selvfølgelig, men jeg lurer litt likevel. Men teksten er så god at jeg ville dele:)
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Jeg har brutt to normer, kjønnspreferanse vekker i liten grad oppstuss. Selv om det er mye tilsløring av homofobi også. Hos noen aner jeg slammet skvulpe bak ordene.
    Det normbruddet som vekker kraftigst anstøt er alderen på noen av dem jeg har vært med. Jeg har ikke sett ett godt argument for hvorfor det er galt.

    At jeg har hatt kjønnslig omgang med flere menn på 18, den ene i rl den andre på web, vekker ubehag hos en del, i noen mer enn hos andre, og så leter en etter rasjonale for å forklare dette ubehaget. Jeg hadde nok fått tilsvarende reaksjoner om det var to kvinner på den alderen jeg lå med, uten at det blir mer galt av den grunn. Jeg kan ikke la meg styre av andres forargelse.

    At samleiene er uskadelig og frivillig sex mellom voksne drukner lett, eller avfeies.

    Det er ikke bare å misbruker-forklare meg, men også å stakkarsliggjøre disse elskerne mine, og frata dem verdighet og det er å gjøre dem til offer, og det som har vært rent og vakkert mellom oss, blir gjort til noe skittent og stygt.
    Disse typene er alle fine og elskverdige hver på sitt vis - ellers hadde jeg ikke ligget med dem. Kjærlighet er kjærlighet, enten den kommer i ene eller andre utgaven, flyktig eller varig, ung eller gammel.

    Det jeg utsettes for er moralisme.
    Det er ingenting som tyder på at det jeg og disse vakre mennene har foretatt oss har forårsaket eller forsterket noen av deres psykiatriske symptomer. I alle fall har ingen av de som har uttalt seg i tråden, kunne sannsynliggjøre dette på er særlig overbevisende måte. Jeg bryter noen normer, og utsettes for en moralisme og forakt.

    Det er aldri kjekt å bli utsatt for moralske sanksjoner og sosial fordømmelse.
    Men jeg er nå som jeg er, og kan ikke noe for det. Og har ikke tenkt å bruke en kalori på å endre meg fordi om noen tilfeldigvis føler jeg handler galt.
    Jeg er en stort sett grei og hyggelig fyr, som ikke er ute etter å skape vansker for hverken den ene eller den andre. Og kjærlighet er kjærlighet.

    ****

    Konferansen i går gikk svært bra.
    Vi var fire ulike helsepersonell fra Bodø i nord til Songdalen i sør som samtalte og svarte på spørsmål foran publikum om å drive samtalegrupper for transpersoner. Ca 25-30 hadde møtt opp, det synes jeg er bra på et så pass smalt tema, og seansen ble streamet.
    Vi driver gruppene våre på noe ulikt vis, og det var interessant å høre på hvordan andre gjør det.
    Publikum var engasjerte, og flere av de oppmøtte hadde selv planer om å starte liknende grupper. Det var oppløftende med tanke på tilbudet til transpersoner i Norge.

    Jeg er rik som får være med på dette, og jeg er velsignet som får leve i denne grensesprengende epoken i vår historie. For det har ikke alltid vært sånn.

    Og etter på ble det jaggu meg en date, med en vakker, ung mann fra Hviterussland.
    Pen og se på, men pling i bollen, som der skjedde det ingenting i kølla mi, jaffal.
    Men i dag er det ny dag, og byen kryr av vakre menn. ;-)

    Mens den nydelige fyren fra Sandnes, som jeg har hatt het sex med på nett, og har så lyst å få inn i livet mitt - han, den kuken, har gått under jorden.
    Jeg må snart ta en avgjørelse, vi kan ikke drive å nærme oss hverandre så intenst, samtidig som han skur meg vekk. Det er slitsomt og jeg blir lei meg av det.
    Men så er han bare så flott og tiltrekkende, og vi har en veldig god tone oss i mellom, her er det mye å gå videre på. Tror jeg...
    Er det ikke typisk? Den fisken som glapp av kroken var alltid den største...
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Denne sommerduften var det selveste fingeren som introduserte meg for - i et annet liv. Deilig friskhet over den. Får jeg ikke draget med den, så er verden grusom.

    P6280001.jpg
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Sånn ble det i går, og sånn tenkte jeg å stille på konferansen. Om ikke annet så for å vise hovedstadsbøndene at vi kan kle oss selv om vi kommer fra landet.
    Men slik gikk det ikke; det var så varmt at jeg måtte ta av både jakke og slips, sågar åpne to knapper i skjorten.
    Men aldri mer enn to, en gentleman dør heller av hypertermi enn å vise bryst offentlig. Det er kun for hjertevennen. Not. Men ikke for almennheten, lell.

    Svakeste del i dette antrekket er strømpene. Der skulle jeg valgt noe mer spenstig, men alt gøyt er pakket ned, og I've have to play with what I got.

    Jakke - MTM - Gieves & Hawkes
    Skjorte - MTM - Turnbull & Asser
    Slips - Herring
    PS - Kent Wang
    Bukser og strømper - Harvie & Hudson
    Loafers - Loake

    InkedP6280011 – Kopi_LI.jpg

    P6280027.jpg

    P6280033.jpg

    InkedP6280024 – Kopi_LI.jpg

    InkedP6280013 – Kopi_LI.jpg
     

    Disqutabel

    Æresmedlem
    Ble medlem
    28.09.2016
    Innlegg
    11.216
    Antall liker
    11.065
    Jeg har brutt to normer, kjønnspreferanse vekker i liten grad oppstuss. Selv om det er mye tilsløring av homofobi også. Hos noen aner jeg slammet skvulpe bak ordene.
    Det normbruddet som vekker kraftigst anstøt er alderen på noen av dem jeg har vært med. Jeg har ikke sett ett godt argument for hvorfor det er galt.

    At jeg har hatt kjønnslig omgang med flere menn på 18, den ene i rl den andre på web, vekker ubehag hos en del, i noen mer enn hos andre, og så leter en etter rasjonale for å forklare dette ubehaget. Jeg hadde nok fått tilsvarende reaksjoner om det var to kvinner på den alderen jeg lå med, uten at det blir mer galt av den grunn. Jeg kan ikke la meg styre av andres forargelse.

    At samleiene er uskadelig og frivillig sex mellom voksne drukner lett, eller avfeies.

    Det er ikke bare å misbruker-forklare meg, men også å stakkarsliggjøre disse elskerne mine, og frata dem verdighet og det er å gjøre dem til offer, og det som har vært rent og vakkert mellom oss, blir gjort til noe skittent og stygt.
    Disse typene er alle fine og elskverdige hver på sitt vis - ellers hadde jeg ikke ligget med dem. Kjærlighet er kjærlighet, enten den kommer i ene eller andre utgaven, flyktig eller varig, ung eller gammel.

    Det jeg utsettes for er moralisme.
    Det er ingenting som tyder på at det jeg og disse vakre mennene har foretatt oss har forårsaket eller forsterket noen av deres psykiatriske symptomer. I alle fall har ingen av de som har uttalt seg i tråden, kunne sannsynliggjøre dette på er særlig overbevisende måte. Jeg bryter noen normer, og utsettes for en moralisme og forakt.

    Det er aldri kjekt å bli utsatt for moralske sanksjoner og sosial fordømmelse.
    Men jeg er nå som jeg er, og kan ikke noe for det. Og har ikke tenkt å bruke en kalori på å endre meg fordi om noen tilfeldigvis føler jeg handler galt.
    Jeg er en stort sett grei og hyggelig fyr, som ikke er ute etter å skape vansker for hverken den ene eller den andre. Og kjærlighet er kjærlighet.

    ****
    Jeg deler så absolutt din oppfatning om dette med "gjensidig forståelse mellom voksenpersoner", og at det er rekker for de fleste samhandlinger en kan finne på, men å slutte der, kan allikevel bli en forenkling.

    Det er ingen defaultverdi at stor aldersforskjell = ubalanse, og dermed utnytter og offer. Samtidig blir det veldig feil å bruke det som argument hel ukritisk, ettersom det nødvendigvis er en glidende skala mellom det å være barn og det å være voksen. En "normalvariant" av enn18-åring er så definitivt ikke helt ferdigstilt; det gjenstår mye tanker, opplevelser og erfaringer, før vedkommende er "voksen nok", hva nå det måtte bety.

    Like gjerne som at det er en som bruker og en som blir brukt, kan det være at begge gir og får; jeg mener, i min ungdom var det få ting jeg ønsket meg mer, enn en sterk og flott passe voksen dame, som kunne vise meg hva dette sexlivet dreide seg om. Dette selv før jeg hadde passert lovlig alder, og tør banne på at slike opplevelser ville vært lagret som fantastiske minner hos meg, om jeg hadde vært så heldig å få oppleve det. Sånn kan det selvsagt også være hos en som har mer enn nok med å akseptere sin egen legning; kan det finnes noe bedre enn en solid, avslappet voksenperson, en som har et avklart forhold til seg selv og sin seksualitet, en som kan bli med inn i denne "farlige og usikre" verden med en stødig hånd? Og det er klart det kan oppstå flere varianter av kjærlighet i slike situasjoner, og så langt er alt vel og bra.

    Jeg er allikevel ambivalent, og jeg tror ikke det er av moralistiske årsaker. For meg blir den "normale" 18-åring alt for mye barn, og dermed våkner det en viss uro i meg, ettersom jeg ikke har større tro på langvarige forhold som definitivt har et balanse- og kulturproblem. Men kortvarige forhold er vel OK, de også?

    Disqutabel
     
    C

    cruiser

    Gjest
    Når disse "barna" åpenlyst og åpenbart skriker ut om hjelp, truer med selvmord og så videre er det fort gjort å mistenke at de har vært ute etter noe mer enn en sexpartner..
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Lidenskap har vel aldri vært særlig rasjonelt.

    Jeg ble truffet av lynet, og traff en 18 åring som hadde vært ute av skapet siden han var 15.
    Han var langt mer seksuelt erfaren enn jeg, og langt mer på plass seksuelt enn jeg.
    For han er jeg èn i en lang rekke av menn, for meg er han min frigjøringshelt.
    Jeg er en av mange, han er den ene som gjorde hele forskjellen, han satte meg fri.
    Livet mitt blir aldri det samme igjen. Takk og lov.

    At det snart viste seg at han hadde haugen på nok av problem, var ikke mulig å se i forkant.
    Etterpåklokskap er også en slags klokskap som ikke kan brukes i fortiden, kun i ettertid.

    Men så har jeg også lært at det bor mye ubrukt i den gutten, han er intellektuelt svært uforløst, og der ligger det mye håp.
    Hvis han vet å holde seg på matta med rusmidler og får orden på psyken sin.
    Det var det da.
     
    Z

    Zomby_Woof

    Gjest
    Jeg skal prøve å si litt om hva jeg mener i sakens anledning.

    Litt om hvordan du beskriver situasjonen, og hvorfor jeg sliter med å godta beskrivelsen.

    For meg virker det som du slenger en lang rekke ting i samme sekk, og tolker kritikk mot det ene som en kritikk mot alt. Det er mye her som rett og slett ikke er det samme. Det ene kan godt eksistere fullstendig uavhengig av det andre.

    Homo, i betydningen med samme kjønn, og ikke noe annet?
    Helt greit for meg, i den grad at det strengt tatt ikke er så interessant, rett og slett. Dette er såpass normalisert kulturelt, at de som eventuelt har problemer holder munn fordi det er sosialt belastende å fremstå som homofob. De som sliter med sex mellom personer av samme kjønn er ute av tråden din for lengst.

    Promiskuøs?
    Når vi snakker om kjærlighet og sex, er grådig og generøs synonyme begreper, men sjelden når vi snakker om annet. På de fleste områder hvor begrepene står mot hverandre snakker vi om konstantsumspill, hvor den ene ikke kan ha noe, uten at alle andre er uten. Det er fordeling av ressurser hvis omfang ikke påvirkes av hvem som til enhver tid har og ikke har. Sex? For hver person som har sex med noen, så blir det jaggu en til (eller flere) som også har sex. Summen av sex i verden øker for hver og en som har sex. Et variabelsumspill så godt som noe, jo flere som har, jo mer er det å ha. Det er bare tiden som begrenser, og kanskje kreftene. Kos deg, og partnerne dine. Det er deg vel unt.

    Aldersforskjellen?
    Her begynner det å bli vrient for meg. Vi snakker om russ. Det er en aldersgruppe hvor de aller aller fleste bor hjemme hos foreldrene sine. De kommer på veldig mange måter fra en erfaringsbakgrunn hvor barnets klientforhold til foreldrene deres sentrale rolle. Erfaring som telling av partnere blir i overkant snevert, spør du meg. Referansene til seksuell lavalder definerer hvorvidt sex med dem i seg selv er straffbart, men hvor mye mer? Hva ser disse guttene i en eldre mann? Ser de etter en form for omsorg som de av en eller annen grunn savner? Er det realistisk å tro at de får den like godt fra en sexpartner som fra en venn?

    Rus?
    At du selv ruser deg, får nå være din sak. Jeg mener å huske at du skrev at du ikke gjorde noe i rus som du ikke ville gjort uten. Det er deg, om deg, og kan godt være en klokkeren innertier. Uansett. Jeg synes ikke det er spesielt klokt i noe fall.

    Rus med unge mennesker?
    Da begynner jeg å lure på om du antar at alle du ruser deg sammen med har like opplevelser som deg, og er like upåvirket med tanke på vurderingsevne og risikovilje som deg selv. Det er nok en antagelse du ikke har spesielt godt belegg for, rett og slett. Det er fortsatt straffbart å ruse seg med kokain og MDMA, enda mer straffbart er det å spre dette til andre, om du nå deler. Og skulle du dele med noen mellom 16 og 18, så minner jeg om at selv om de er over seksuell lavalder, så er de fortsatt barn i lovens forstand. Jeg synes ikke det er helt uten grunn heller.

    Så. Summa summarum. Jeg har ingen hensikt om å monsterforklare deg, eller offerforklare dine unge partnere for den del. Dikotomien sunne og gode seksuelle forhold og offer- / overgriperrelasjoner holder ikke vann i det hele tatt. Det er derimot en bred gråsone her, og jeg mener du er i den. Kåthet er kraftfulle saker, som du selv flere ganger har fortalt, og det på godt og vondt. Pass deg for intellektuell etterrasjonalisering av det kåtheten driver deg til.

    Jeg kommer ikke til å svare på spørsmålet om aldersgrense. I hvert fall ikke i form av noe tall. Aldri.

    Men seksuell erfaring eller ikke. Det er du som er voksen, du som skal være moden, du som skal vurdere risiko, på dine egne vegne, og på vegne av dine svært unge partnere.

    Til slutt. Jeg håper at dette blir tatt for det det er. Oppriktig og vennlig ment oppfordring til å tenke deg om. Jeg vil verken deg eller dine partnere noe som helst vondt.
     
    Sist redigert av en moderator:

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Takk Zomby_Woof, jeg setter pris på at du gidder bruke tid på å tenke gjennom situasjonen jeg står i.
    Jeg skal lese dette både èn og to ganger.
     

    weld77

    Æresmedlem
    Ble medlem
    19.09.2014
    Innlegg
    21.305
    Antall liker
    13.841
    Din fundamentale feilslutning er at du ser ut til å tro at folks skepsis har noesomhelst med homofili, homofobi eller noe i de gatene å gjøre. Jeg vedder ganske mange spesidaler på at reaksjonene ville vært ca de samme (om mulig verre) om du brettet ut om pikebarn på 1/3 av din egen alder du hadde deg med på nett eller i den virkelige verden.
     
    Z

    Zomby_Woof

    Gjest
    Gjør det. Det er godt og vennlig ment. Du har udiskutabelt mye godt å fare med, og nok en suveren kjæreste å ha, med både dannelse og lidenskap.
     
    Z

    Zomby_Woof

    Gjest
    Din fundamentale feilslutning er at du ser ut til å tro at folks skepsis har noesomhelst med homofili, homofobi eller noe i de gatene å gjøre. Jeg vedder ganske mange spesidaler på at reaksjonene ville vært ca de samme (om mulig verre) om du brettet ut om pikebarn på 1/3 av din egen alder du hadde deg med på nett eller i den virkelige verden.
    De var jo det, om vi bare husker Thailand-tråden. Sterkere, faktisk, men så var det også en diskusjon hvor økonomisk nød var et poeng. Det er asymmetrien som trigger reaksjoner her, ingen ting annet.
     

    noruego

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    10.06.2003
    Innlegg
    6.803
    Antall liker
    7.836
    Takk Zomby_Woof, jeg setter pris på at du gidder bruke tid på å tenke gjennom situasjonen jeg står i.
    Jeg skal lese dette både èn og to ganger.
    Svein Arne, kan ikke annet enn å slutte meg til hva Zomby, med sin reflekterte og gode penn skrev. Verdt å lese flere ganger for oss alle.

    På vegne av de mange som har gledet seg med deg gjennom din eksistensielle forløsning og ønsker deg alt godt,

    noruego
     

    Svein Arne

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.07.2013
    Innlegg
    8.826
    Antall liker
    8.382
    Sted
    På kanten.
    Jeg tenker i mitt svartsinn at jeg aldri kan finne en som kan kan bli min, fordi mine lengsler sprenger grensene for hva hva samtiden kan bære.
    Da har jeg våknet opp igjen til ingenting. Og det er tungt å bære.

    Har i dag hatt klimaks i en tøff runde med en av mine aller nærmeste her inne, det var så vidt det vennskapet overlevde.
    Det rammer dypt å skulle miste han og jeg blir trist med tanken på å ikke telle han med blant mine venner.

    Jeg har alt mistet tre venner på grunn av min kjærlighet til finingen.
    Det viser hvilken pris jeg er villig til å betale for å være den jeg er. Men det er verd det. Og det er ingen vennskap som er verd at jeg igjen lever mitt liv i skam. Ingen.

    Og finingen har lovt å komme i min begravelse, tenne lys for meg, og be for meg til Vår felles Far i himmelen om at det gode jeg tross alt har gjort må veie opp for alle mine mistak og tilkortkommenhet.

    Men samtidig så treffer kritikken bare sånn passe.
    Noen er for tallfikserte.
    Jeg går da ikke utelukkende etter russ, men det er det inntrykket som har festet seg, for det er det som støter an mot de flestes anstendighet.
    Mine samkjønnede samboere, to i tallet, var to år eldre og fire år yngre enn jeg.

    Den utilgjengelige smukkasen i Sandes, han som jeg for tiden vil ha på puten og ikke bare i ruten, han er øyeblikk 30.
    Skjønt det er vel også ramaskrik-utløsende for de mer lettstøtte.

    Og om Sandnes-gauken er godt ferdig med blådress, så forkleiner ikke hans alder min kjærlighet til finingen.
    Den er like rein og klar, og han har betydd uendelig mye for meg.
    For han har gitt meg livet mitt tilbake, og det får ingen ta fra meg igjen. Han har min evige takknemlighet, og bor i hjertet mitt til det slår sitt siste slag.

    Rus, jo - dere skal heller ikke se vekk fra at dere leser mer inn enn hva jeg skriver. Eller lar dere rive med av min skryting.
    Andre natt vi var sammen delte Finingen noen striper kokain; må ha vært mindre enn et gram, for jeg hadde alt vært bortpå i forkant.
    Det var den natten han fortalte om selvmordstrang og innleggelse, om sine tunge stunder og at han ikke fikset å gå i behandling.
    Han åpnet seg og viste sine sår.
    Og jeg svarte med mitt, slik som elskende til alle tider har vist hverandre sine arr.
    Vi var aldri nærmere hverandre enn den natten.

    Og jeg vet ikke hvor skremt jeg blir av loven, det er jo kun noe man har satt seg ned og blitt enig om, og sier jo ikke noe om hva som er rett og galt for hjertet.
    Jeg sloss stadig mot lover og regler som jeg mener er feil, og mot mennesker som er uenige med meg. Jeg bøyer aldri nakken dypere enn at jeg kan se brystvorten.

    Blir vel mer skremt av politi, som det også rasles med i tråden. For der er det enkeltpersoner som kan være ute av kontroll. Loven ligger nå i alle fall i ro.

    Det kan godt være jeg skyter for mye fra hofta, og sauser sammen likt og ulikt. Det ville være likt meg.
    Men jeg vil likevel holde fast ved at mange kan like meg som homo, bare jeg er det på en hetero måte.
    I det legger jeg at jeg så langt jeg kan, bør etterape heteroverdens måte å leve sammen på; varige, stabile forhold med noen som er omtrent på samme alder.
    Går jeg utenfor den boksen, så setter sanksjonene inn. Men jeg gir meg faen ikke.
    ***

    Jeg har aldri trodd jeg skulle bli så gammel, og nå er det snart tid for å gå på byen.
     

    Dr Dong

    Æresmedlem
    Ble medlem
    23.01.2011
    Innlegg
    14.505
    Antall liker
    14.004
    Sted
    landskapet uten motstand
    Torget vurderinger
    1
    Zoomby_Woofs innlegg var til stor ettertanke.

    tkr var også inne på noe i sin lille lenke til Tina Turner, vil jeg mene.

    Og for egen del - i forlengelsen av tkr - så vil jeg si at kjærlighet er toppers, men at måten du kontekstualiserer den kjærligheten, og språket som brukes vel så mye dreier seg om attrå. Det kan være mye attrå i kjærligheten, men attrå er ikke kjærlighet. Så kanskje er det noe der, som gjør det hele litt «skjevt» i hvordan ting oppfattes. Muligens?

    Er det attråen eller kjærligheten som er satt fri?
     

    Terje-A

    Æresmedlem
    Ble medlem
    16.05.2013
    Innlegg
    13.648
    Antall liker
    9.497
    Sted
    Østfold
    Torget vurderinger
    19
    Zoomby_Woofs innlegg var til stor ettertanke.

    tkr var også inne på noe i sin lille lenke til Tina Turner, vil jeg mene.

    Og for egen del - i forlengelsen av tkr - så vil jeg si at kjærlighet er toppers, men at måten du kontekstualiserer den kjærligheten, og språket som brukes vel så mye dreier seg om attrå. Det kan være mye attrå i kjærligheten, men attrå er ikke kjærlighet. Så kanskje er det noe der, som gjør det hele litt «skjevt» i hvordan ting oppfattes. Muligens?

    Er det attråen eller kjærligheten som er satt fri?
    Og hva så, er det virkelig noe vi andre skal tenke på? La nå trådeier leve livet slik han vil. Alt skjer frivillig mellom voksne mennesker. Stå på Svein Arne. Lev livet slik du vil og ikke hvordan samfunnet her inne eller der ute mener at du skal leve det.
     

    Dr Dong

    Æresmedlem
    Ble medlem
    23.01.2011
    Innlegg
    14.505
    Antall liker
    14.004
    Sted
    landskapet uten motstand
    Torget vurderinger
    1
    For guds og synderes skyld; jeg vil da ikke gjøre meg til en vokter over Svein Arne; bare et bidrag til forståelsen over hvor veiene skilles i det som sies her i tråden.
     
    Status
    Stengt for ytterligere svar.
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn