G
Gjestemedlem
Gjest
Gjerne det.Ja, dette har du virkelig forstått. Men jeg skal forsøke å ikke krangle mer med deg om akkurat det, og heller holde meg til DJT og alt han steller i stand, da dette har en del større innvirkning på den verden vi lever i. Så får jeg eventuelt heller starte en tråd om "Feminine verdier", om jeg orker. Skal fundere litt over det.
Relevansen her er i alle fall at den prosessen som pågår nå er en ren politisk sak, og at det brukes ukonvensjonelle virkemidler. Et spill for galleriet som mange føler seg programforpliktet til å delta i.
Jeg er ingen fan av Trump og håper de konservative finner en bedre kandidat neste gang. Jeg er ingen fan av Kavanaugh heller, men enda mindre av den politiske prosessen rundt denne utnevnelsen. Og med all sannsynlighet blir neste HRdommer en som republikanerne ønsker seg. Så da var jo det hele forgjeves og fånyttes.
For GOP er dette vinn-vinn egentlig. Enten får de nå en dommer de støtter, eller så vil høstens valg i stor grad handle om denne utnevnelsen og vil sannsynligvis føre til at GOP beholder flertallet i senatet.
Så i stedet for at det politisk korrekte språkpolitiet kommer med sine stadige moralprekener, kun avbrutt av dagens katastrofeandakt, så kan man heller ta et steg tilbake og prøve å se hva det handler om og ikke bare tråle nettet for propaganda og konspirasjonsteorier. DET er kjedelig i lengden. Det virker ikke som om Trump har så mange fans her uansett... så hva poenget med det hele egentlig er er ikke godt å bli klok på. Ensporet rødglødende hat blir bare kjedelig i lengden. Det år helt fint an å være motstander av Trump uten å være en del av den ukritiske menigheten. Det går til og med an å foretrekke Demokratene selv om man misliker den røde ytterfløyen i partiet og aktivistbevegelsene rundt denne og heller ønsker en moderat, samlende og sentrumsorientert kandidat neste gang. Det går an å helt skulle sett en mye mindre politisert høyesterett med kandidater som får støtte fra de moderate delene av begge partier. Slik det var tidligere da det fremdeles krevdes 60% i senatet, og likevel ha som standpunkt at målet ikke alltid helliger midlene og at det går en grense for hvor lavt man kan synke i det politiske spillet rundt noe som ikke burde være så politisk ladet.
... men så får nå folk heller henge seg opp i ord og vendinger de ikke liker, så har de i alle fall en god unnskyldning til å la være å forholde seg til andre synspunkter og meninger. Deres tap.