Gammel nok til å huske å få servert, ikke gammel nok til å huske med noen form for nostalgi.Når du laget dette til lunsj på lørdag
Vis vedlegget 518958
Gammel nok til å huske å få servert, ikke gammel nok til å huske med noen form for nostalgi.Når du laget dette til lunsj på lørdag
Vis vedlegget 518958
Hva med Sunda?
Den kan jeg ikke huske å ha sett. Var det et "lokalt" produkt eller var det noe som var "riksdekkende"?
Det tror jeg pigadø stemmer, men jeg fant ikke bilde av industrivarianten med dispenser.- når du har kamerater som faktisk HUSKER den rensekremen jeg nente i # 974... - den het Renofin!
Hadde jeg kjent lukta, så hadde jeg umiddelbart vært tilbake på Frigg feltet. Helt spesiell lukt.Hadde sommerjobb i veivesenet i Oslo kommune og husker godt at det gikk i metallspann med Renofin. Husker lukt og konsistens. Var effektiv også.
Vi på bygda kaller det aspik(k)(?). Og det må jo ha vært et arbeidsuhell hos en kjent kokk som endte i det produktet første gang, som da ikke turte å innrømme det var feilprodukt og dermed startet elendigheten.Cabaret er godt
Du skjønner jeg er gammel når jeg vet forskjell på cabaret og aspikk.Vi på bygda kaller det aspik(k)(?). Og det må jo ha vært et arbeidsuhell hos en kjent kokk som endte i det produktet første gang, som da ikke turte å innrømme det var feilprodukt og dermed startet elendigheten.Cabaret er godt
Åjada. Den der husker jeg på. Selv om jeg er født langt ut på syttitallet. Neppe helsekost, men godt var det.Den kan jeg ikke huske å ha sett. Var det et "lokalt" produkt eller var det noe som var "riksdekkende"?
Kan forøvrig tenke meg at det var søtt, som "inneholder mye sukker" og at det sikkert ikke var billig. Moderen unngikk alt som kunne kalles "usunt" i kosten. Fikk verken HaPå eller BANOS i min barndom.
Jeg husker Solex,-------men de så slik ut:Appropos riksdekkende, så er nok ikke dette så kjent hvis man ikke var oppvokst i Stavanger (?)
https://www.nrk.no/rogaland/husker-du-solex_-1.13333713
Jeg hadde engang en slik - de fargene også , men med vindskjermer..... med flyndresal og handgir dro den fra alle 50cc tempogreier....
Vis vedlegget 519107
RETTELSE: Så det ikke før nå... den jeg hadde, hadde vanlig kickstarter og fothvilere - ikke pedaler, - mao en litt nyere modell....
Vis vedlegget 519126
Spesiellt med en dasj god majones på toppen!Laget ordentlig så er kabaret nydelig koldtbord-mat.
Hadde noe lignende bare med erter, reker og mye annet rart i tillegg. Husker jeg prøvde som liten gutt, fordi det liksom var i gelé. Grusomt. Alltid servert i selskaper. Men har ikke sett slikt på mange år. Husker ikke hva det heter.Når du laget dette til lunsj på lørdag
Vis vedlegget 518958
det var et supert tipsNår man bruker mobilkamera for å kunne forstørre restaurantmenyen fordi man igjen har glemt sine lesebriller hjemme...
Faktisk et kjempetips.... etter det jeg observerer, kan dette passe også for en rekke 40-åringer, og enkelte som er yngre også.... sånn går nu dagan...Når man bruker mobilkamera for å kunne forstørre restaurantmenyen fordi man igjen har glemt sine lesebriller hjemme...
Kabaret, ikkje Cabaret med mindre de vel Liza Minnelli versjonenEg lagar cabaret saman med 10.kl på skulen. Vert morosam å sjå på....