Jepp, Tobikko red.Flyvefiskrogn?
De til venstre skulle gått i SluketVis vedlegget 718801
En av mine søstre stakk innom på kort varsel.
Da er det greit med kjerringas impulsive kokke sprell egenskaper.
...hadde litt softcrab i frysen og fersk laks i kjøleskapet.
Da er veien kort til herlige smaksopplevelser.
Dette er myyyye bedre enn det du henter i take away sjappa.
Jeg skulle ikke være noe dårligere, og svingte rundt med nybakte kanelboller, men jeg bæsja på leggen gitt.
Første steking ble glemt bort mens vi heiv innpå sushi.
Godt jeg hadde et brett til. Da sto jeg vakt foran ovnen til de var ferdig.
Vis vedlegget 718817
De til høyre går rett i søpla.
Vis vedlegget 718820
Med, eller uten glasur?De til venstre skulle gått i Sluket
Bare av og til.Litt ugrei du nå
To meget spennende semier. Har fått mer og mer sansen for SelbyGrisespennrnde snooker coming up 19.45 - hva i helsike gjør folk som ikke har tv...? Man orker jo ikke kjønslig akrobatikk HELE døgnet liksom
Heeeelvete dette blir drøyt bergis.Vis vedlegget 719823
...en milepel.
Grovarbeidet på 4 stk suber er ferdig.
Kunne dessverre ikke unngå kabelsalaten for å få med alle 4 på bildet.
Kostnad så langt, 8 stk 120x240 OSB 18mm
6 tuber ess tack easy.
Ca. 4000,-
4x21" 13000,-
=17000
Neste etappe, pluss maling og sluttfinnish kommer på 3-4000.
Totalt ca 20.000,- for 4 voksne suber.
Brukt 2 mnd. så langt. Faen så treig. Begynner å bli gammal.
Hvor lang presstid bruker du på denne limen?Bare av og til.
Veldig fin å jobbe med den ess tack du anbefalte.
Jobber med fjerde og siste bassboks nu.