- Ble medlem
- 19.09.2014
- Innlegg
- 22.254
- Antall liker
- 14.810
Var på Rest i Oslo med min bedre halvdel i går. Alle burde gå på Rest. Det er vilt bra. De tre hovedperonene har trått sine sko på Palace Grill og kjøkkensjef Jimmy Øyen er vel en slags kjendis blant de innvidde i Oslo. Vi fikk 23 retter og utover at den minste av de alle var litt meeh var alt veldig, veldig bra og tåler sammenligning med hvasomhelst innen og utenfor Norge. Det er også ganske uvanlig at kjøttrettene oppleves som en stigning i programmet etter skalldyrene og fiskerettene, akk så ofte fremstår kjøttrettene(e) som et pliktløp noe blottet for inspirasjon, men ikke der i gården. Kveldens kanskje beste rett var oksetunge og den 600 dager gamle anda (de spises normalt etter 60 dager) og geireretten var slett ikke dum den heller. Det er kreativt, sofistikert og teknisk perfeksjon samtidig som temaet å lage mat på ting andre ikke bruker er rimelig konsekvent gjennomført. Det kuleste sånn sett var muligens en daishi på sopp og avskjær fra kamskjell. De hadde fått alt Statholdergaarden ikke bruker av kamskjellet og laget en kraft på den sammen med sopp. Det var veldig godt. som alt det andre.
Vinpakken holdt jevn høy kvalitet, var veldig godt matchet til maten og de var passe rause med påfyll i glasset. Det tar sin tid så man bør ikke ha veldig mye planer etterpå. Når jeg så på klokka når vi var ferdige så var den mange, men det føltes ikke slik. Rettene kommer i et jevnt tempo, men det er mange av de og det tok sin tid.
Løp og kjøp!
Vinpakken holdt jevn høy kvalitet, var veldig godt matchet til maten og de var passe rause med påfyll i glasset. Det tar sin tid så man bør ikke ha veldig mye planer etterpå. Når jeg så på klokka når vi var ferdige så var den mange, men det føltes ikke slik. Rettene kommer i et jevnt tempo, men det er mange av de og det tok sin tid.
Løp og kjøp!
Sist redigert: