For å si det slik så var jeg i grunn ikke sulten før ved lunsjtider dagen etter
Og det var overhode ikke nødvendig med en porsjon til. Kokken hadde nok fintenkt seg frem til at en porsjon av denne størrelse holder for de fleste.
Så da var prisen hyggelige 445 kr i stedet for 545 kr med påfyll på Naustet i Haugesund 2 uker tidligere.
Det fant jeg å være drøyt, selv i særdeles hyggelig selskap.
Vis vedlegget 767062
Ertestuingen var altfor tørr, og hvor var kålrabi og gulerotstappen med en skvett fløte og pepper i!?
Alta drar glatt av med seieren. Bedre akevitt fikk man også servert der oppe, og så ble det jo plass til en konjaffe av bedre tilsnitt og en "irish coffee" til dessert.
Flyprisen tur/retur Alta med SAS utgjør ikke mer enn snaue 600 kr kontra Haugesund fra Gardermoen
Dog godt at jobben tar fly-, og hotellutgiftene, så kan jeg gå bananas for egen regning i restaurantlivet