Ei heller asparges i sesong.
Har lurt litt på den fra Fjordland, er den noe godt?Fjordland komler, 4 min. på 800 Watt i mikroovn.
Belgiske vafler til dessert.
Vis vedlegget 820901 Vis vedlegget 820905
Till middag? Trodde att det var lagad mat som gällde?Fjordland komler, 4 min. på 800 Watt i mikroovn.
Belgiske vafler til dessert.
Vis vedlegget 820901 Vis vedlegget 820905
Personlig synes jeg den er veldig god, men så jeg er ingen matsnobb heller.Har lurt litt på den fra Fjordland, er den noe godt?
Ja, min mikrobølgeovn er veldig avansert.Till middag? Trodde att det var lagad mat som gällde?
Svårt att starta micron?
Inte potatisen och sparrisen.Rått? Det er litt hardcore.
Beklager, ikke matrelatert, men er du fornøyd med Gordon Ramsey pannene?Dagens rett. Vi pleier å gønne på på fredager. I dag er det bare meg, men så er det et par som kanskje skal spise senere. De kommer ikke til å bli misfornøyd… Vis vedlegget 811656 Vis vedlegget 811654 Vis vedlegget 811655 Vis vedlegget 811656 Vis vedlegget 811654 Vis vedlegget 811655 Vis vedlegget 811656
Andre kan nok mer om dette, men for ceviche så skal vel man vel ikke oppbevare den i lime i kjøleskapet i timesvis? Så vidt jeg husker fra min tid i Guatemala så ble ingrediensene blandet i lime og bare satt i kjøleskapet noen minutter deretter før servering.tester litt ut. en liten kamskjellseviche; koriander, jalapeno, salt og pepper, og lime. to timer i kjøleskap. godt, men litt for fremtredende limesmak.
Vis vedlegget 887568
sikkert rett; stod 20 min i oppskrifta, men ble litt tidsfucka. gjør ny test i morgen.Andre kan nok mer om dette, men for ceviche så skal vel man vel ikke oppbevare den i lime i kjøleskapet i timesvis? Så vidt jeg husker fra min tid i Guatemala så ble ingrediensene blandet i lime og bare satt i kjøleskapet noen minutter deretter før servering.