Jeg er en gulost-mann - elsker gulost på brødskiven. Men det er vel ikke noe nytt at for mye er ikke bra. Derfor bestemte jeg meg for å kutte ned på gulosten. Samtidig som jeg ble operert for snart seks uker siden valgte jeg å droppe ost på brødskiven så og si helt. Jeg begynte å spise noe så enkelt som ristet-brød med olivenolje, salt, tomat og basilikum. Hvis jeg ikke skal til Hellas i sommer så får noe av det besøke meg.
På grunn av operasjonen så har det blitt få (ingen faktisk) lange og tunge turer. Mye sittende inne. Siden min beste arm er "ute av funksjon" så blir det meste slitsomt - til og med det å spise middag. Mindre inntak av mat, samt litt mer bevisst på hva jeg bruker som pålegg på brødskiven har gjort til at jeg nå får på meg klær jeg ikke har kunnet brukt på en del år. Utrolig enkelt egentlig.
Ønsker dere alt godt i sommer, med den mest fantastiske frokosten jeg kan tenke meg.