|
Tenker du på tartaren til Sluket?Clas Ohlson og Kitchen solgte akkurat samme modell ( nå utgått) - Clas var 40% av prisen til Kitchen..
Faan nu blev jag hungrig igen.
Kanske mask i magen?Du er jo ALLTID sulten![]()
![]()
Måtte også smile da jeg så "gluten fri", men smilet ble enda større da jeg så opprinnelsen.
Beskrivelsen til Oda hang ikke helt på greip da. Det er litt trist når det er et premium produkt.Jeg blir ikke så veldig imponert av kjøttet lenger opp i tråden. Europeerne avler på okser som ikke har så veldig mye med Japan å gjøre lenger og det ser man. Her er det litt mer om gradering av wagyu Meat Grading System | Wagyu Authentic (wagyu-authentic.com).
Jeg foretrekker å kjøpe ekte vare i kvalitet A4 når jeg skal ha dette og det er ikke vanskelig å få tak i i Norge. Kjøp Sankyo Meat Wagyu Entrecote Klassifisering A4 (oda.com).
Hva er det i beskrivelsen som ikke henger på greip?Beskrivelsen til Oda hang ikke helt på greip da. Det er litt trist når det er et premium produkt.
Til å begynne med, wagyu er ikke en kvegrase, så man bommer allerede i første setning.Hva er det i beskrivelsen som ikke henger på greip?
Det er kanskje derfor den bør serveres i mindre biter kun med ponzusaus og ikke som biff med bernaise og påmfri.wagyu smaker nesten mer smør enn kjøtt.
”Min” från Italien 2 för 25:-.Men 65 spenn for en klump med Mozarella, hvorfor må det være ågerpriser?
Du burde smake, man trenger veldig lite og spiser det heller ikke som vanlig biff.Hva er greia med wagyu? Fettkladder med litt kjøtt innimellom til 2-3000 kr. pr. kilo.
Tja, noen av oss må jo betale for det vi skal sanse.Hva er greia med oppheng på prislapp? Smaks- og sanseopplevelse er det jeg bryr med om.
Hva er greia med wagyu? Fettkladder med litt kjøtt innimellom til 2-3000 kr. pr. kilo.