Du er et råskinn når det gjelder mat.Spartanskt ikväll.
Vis vedlegget 905085
Stavanger…
Et lite utvalg fra gårsdagens utskeielse på Sabi Omakase
Ekstremt dyktig og kunnskapsrik kokk.
Hovedvekt på norske førsteklasses råvarer. Totalt 20 små retter...3,5 timer i elevert kulinarisk Nirvana.
Har opplevd en del slike Omakase events men ingen med så kompetent kokk!
Gårsdagens meny
Vis vedlegget 905219
Vis vedlegget 905211
Vis vedlegget 905220
Det er bra det går an å få tak i gode ting i Norge etter hvert. Ystekunnskapen finnes tydeligvis, nå er det bare å vente på at noen i Norge begynner med melkebøffel.Fantastisk aam!
Vi har vår egen kortreiste italiener her i Kristiansand som lager fantastisk mozzarella
Osteverkstedet
Ingen orsak, bara jag slipper brunosten.Uff da. Vi i Norge ber om unnskyldning
Prøv en skive med grovt brød, brunost og bjørnebærsyltetøy. Godt.Ingen orsak, bara jag slipper brunosten.
Sjekket med Strøm Larsen på Torshov?Hei, jakter litt på lammebog her i Oslo, men ser ikke ut som det er noen som har inne.
Noen som eventuelt vet om noe eller har noen gode forslag til hva som kan hives på kullgrillen påskedagen?
Hei, de er "nettsjekket", de har i terninger og i skiver, ikke hele.Sjekket med Strøm Larsen på Torshov?
Enhver innvandrerbutikk med kjøttavdeling har dette stort sett alltid. Det finnes mange av de men om du bor i området så har helt sikkert Istanbul på Hauketo.Hei, jakter litt på lammebog her i Oslo, men ser ikke ut som det er noen som har inne.
Noen som eventuelt vet om noe eller har noen gode forslag til hva som kan hives på kullgrillen påskedagen?
Eller vafler med brunost. Jeg er ikke noen søtmos, men vafler med brunost…Prøv en skive med grovt brød, brunost og bjørnebærsyltetøy. Godt.