Takker og bukker Val’!Gratla med bryllupsdagen som var og ferdigstilt bad med eller uten pølsebuer.
Du har sikkert nevnt det tidligere, men jeg har ikke fått det med meg: Hva heter koret du styrer med?
Veldig bra!Supert, Lagga,takk! Kontrer med «mitt» Defrost Youth Choir sin førstegangsfremføring av en ganske kjent spiritual:
Det var litt som fryktet. Må nok gjennom samme prosess i nærmeste framtid.Ingen fare, vi vet vel alle at bad koster.... Inklusive ny varmtvannsbereder ferdig installert, endte det på ca 415 K.
/Morten
Kombinert do og badekar med lokk?Lurer litt på bilde fire. Ser ut som du kan dra særdeles laaaaange kabler
Det er et lurebad. Egentlig er det kun halvannen kvadratmeterKombinert do og badekar med lokk?
He he, det er nok perspektivet som lyver litt, men om det er av interesse, kan jeg såklart foretaLurer litt på bilde fire. Ser ut som du kan dra særdeles laaaaange kabler
Det er egentlig ikke så langt fra, i og med at det er to dusjstråler nedi der, regner med at jegKombinert do og badekar med lokk?
Ja se der, det var fint Peder!Gratulera med nytt bad. De har god smak ( ikkje ulikt vårt bad). Me fekk nytt bad i fjor. Det var ei forsikringsak, så det vart litt rimeligare for oss, men det som kunne gå galt gjekk galt og det tok veldig lang tid. Men det ordna seg til slutt.
Vis vedlegget 915969 Vis vedlegget 915970
Fort gjort Kondis! Det er 1,2 kg som ligger i marinade her nå, men vi er jo to, så....Indisk er ikke feil, kåkka i hop Tandori forige uke,, blanda litt yoggert inn i marinaden og lot det stå i fra fredag til søndag og godgjøre seg,,det blei smakfullt gitt,så godt at jeg spiste for mye... Lykke til
Det er et godt poeng Swifty.415K er jo ikke mer enn du betaler for en halv meter Nordost Odin høyttalerkabel - bare for å sette litt i perspektiv, lizzm.
Dette så digg ut, dere kan servere det til meg any day.Mens vindaloo’en fikk redusere seg på svak varme, laget vi en side-dish, poppet noen sennepsfrø i olje først.
Vis vedlegget 916320
Løk, hvitløk, blomkål, gurkemeie og erter. Kokos var ikke til stede da bildet ble tatt. Typisk primadonna, klin kokos…
Vis vedlegget 916321
Først løk sammen med sennepsfrø
Vis vedlegget 916322
Så oppi med resten, sammen med litt vann, og la det hele koke inn.
Vis vedlegget 916323
Der har gryta fått en god konsistens.
Vis vedlegget 916324
Servert, sammen med nanbrød, og en raita fruen smalt sammen mens jeg skrev forrige innlegg.
Vis vedlegget 916325
Vindaloo brukes som en betegnelse på styrken i vår del av verden, og for all del, denne «took no prisoners»,
men det viktige er smakene, og en Vindaloo har virkelig sine egne smaksnoter.
Forstår nå hvorfor kjendiskokkene vi har kokebøker av, alle skriver at ingen restauranter lager autentisk Vindaloo,
de bare hotter opp en av currysausene sine...
Denne skal vi lage igjen, men søren vet hvem vi skal tørre å servere den til....
Da skal jeg bringe videre denne lille oppskriften fra nydelige Anjum Anand, fra boka I Curry.Indisk på lørdag hær i hæimen JA...