Håkon_Rognlien
Hi-Fi freak
Jeg liker røkt pinnekjøtt, og skal nå handle inn til jul. Jeg har prøvd et utall varianter opp gjennom årene, den jeg aller oftest har falt for smaksmessig er Eldhus fra Evanger, en Gilde-bedrift. Kjøttet er fra lam, og har alltid vært saftig og smaksrikt.
Har også forsøkt en som ofte kommer høyt opp i tester, også denne fra Evanger, nemlig Evanger Pølsefabrikk, men den opplever jeg må være fra sau og ikke lam, og jeg synes ikke smaken har tiltalt meg de gangene jeg har prøvd den.
Noen som har gode forslag her? Jeg antar basert på alle mine prøver opp gjennom årene at jeg liker en litt mild variant, med ekte røyksmak og bra med kjøtt på benet, bokstavelig talt.
Eldhus
Eldhusproduktene produseres på Vossakjøtt som holder til i Granvin (ikke langt unna Vossevangen). Krystallklar luft og friskt, saftig gress. Beite mellom…
www.gilde.no
Har også forsøkt en som ofte kommer høyt opp i tester, også denne fra Evanger, nemlig Evanger Pølsefabrikk, men den opplever jeg må være fra sau og ikke lam, og jeg synes ikke smaken har tiltalt meg de gangene jeg har prøvd den.
Noen som har gode forslag her? Jeg antar basert på alle mine prøver opp gjennom årene at jeg liker en litt mild variant, med ekte røyksmak og bra med kjøtt på benet, bokstavelig talt.