alphamale
Hi-Fi freak
Jeg var med å arrangerte store og små events på tekno/house scenen for 20 år siden med tildels kjente navn, så dette er ikke noe krise......Tro meg!
Ja det kan en vel si!Ny business Birger?
Stemmer det!Markedet for kvalitetspizza er umettelig! Her i Kristiansand har vi to som lager skikkelig pizza, Flua og La Pizza. Flua er en restaurant mens La Pizza er en vogn. Nydelige pizzaer fra begge to.
Absolutt gøy ja.Gøy å pizza nerde Noen triks å dele? Blir sikker mye å skrive om, men deigen er viktig å gjøres riktig. Jeg lager polish som står i et døgn i RT. Døgn 2 lages resten av deigen som heves i baller. Delvis i kjøleskap, delvis i RT
Takk for du tok deg til å svare. Jeg er liksom på enten gå all in, eller bare drite i det og ta en kjedelig langpanne pizza. Surdeig skal prøves ut. Hadde vært moro med en OT tråd på pizza nerdingAbsolutt gøy ja.
Sikkert mange triks der ute for gode resultater, men personlig er dette viktig for meg for å få et premium produkt.
Surdeig: Gir fantastisk smak; tekstur og aroma. Det hever terskelen for baketeknikk noe, og forlenger modningstiden, samt temperaturkontrollen er noe mer kritisk.
Elting: Jeg bruker ALLTID så kaldt vann som mulig når jeg baker. Det gjør at jeg kan øke eltetiden, og oppnå smidigere deiger. Selv bruker jeg Biga som preferment et døgn før elting.
Jeg elter deigen på veldig lav hastighet til ca 28 grader (pga at jeg bruker surdeigsstarter som ferment, og 22 grader om det er gjær)
Og bulkhever i 2 døgn, før utballing.
Riktig melstyrke, og hydrasjon er også viktig for å oppnå det resultatet man ønsker.
EDIT:
Den starteren jeg bruker til dette er rundt 160 år gammel, med opprinnelse fra et familiedrevet bakeri i Roma.
Jeg har fire forskjellige surdeigstartere i hus, med ulike egenskaper.
Var faktisk mer eller mindre full score på siste hørselstest.Og hørselen var visstnok like god nå
Jeg har da for faen mer hår i ræva enn du har på hode.Har du blitt litt tynnere i luggen Birger?
1. aprilFor at dette skal kunne evalueres, så forventes det i det minste bilder fra samme vinkel...
En høy intelligens viser den panna:>}
Mener å huske at panna di var enda grovere i strukturen, så du må jo være hakket hvassereEn høy intelligens viser den panna:>}
Det ordner vi!Nedover ski medfører stor helse risiko.
Pizzabaking derimot....åh, jeg blir så sulten.
Jeg må få teste den pizzadeigen din.
Forøvrig er det DETTE som ER hovedanleggetDet er jo her du bør plassere Altitude16, så ny Altitude32 på hovedanlegget.
Skjønner, dronninga (aka kona, sjefen, diktatoren...) bruker hovedanlegget og du blir dyttet på sutreloftetForøvrig er det DETTE som ER hovedanlegget
Ja noe slikt.Skjønner, dronninga (aka kona, sjefen, diktatoren...) bruker hovedanlegget og du blir dyttet på sutreloftet