Mat, drikke og røyk Hva lagde du til middag i dag?

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Pedal

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.02.2007
    Innlegg
    6.296
    Antall liker
    5.050
    Torget vurderinger
    1
    SØNDAGSMIDDAG NÅR FAR ER ALENE PÅ HYTTA
    Grilstads 100grams osteburger, på et grovt Polarbrød, toppet med et stort stykke gulost av ukjent opprinnelse. Alle ingredienser rett fra fryseboksen til stekepanne m/lokk på svak varme. Idun Ketchup (original med sukker) seals the deal.
    Smakte så godt at jeg måtte lage en til.
    IMG_4388.jpeg
     

    4-string

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.01.2011
    Innlegg
    7.293
    Antall liker
    13.654
    Sted
    Interiore Simplicitate
    Sant, det er godt og fast på menyen på hytta i påska. Synd jeg ikke skal dit i år, kanskje vi får fyre opp grillen her hjemme til ære for pinnekjøttet. 😍
     

    Deng1

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    27.04.2024
    Innlegg
    2.311
    Antall liker
    2.472
    Sted
    VestBredden
    Torget vurderinger
    1
    Sant, det er godt og fast på menyen på hytta i påska. Synd jeg ikke skal dit i år, kanskje vi får fyre opp grillen her hjemme til ære for pinnekjøttet. 😍
    Husk at grillsesongen er 12 måneder !!! :cool:
    Godt kledd/rett kledd
    Whisky
    Sigar
    Godt grillkull
    Og lammelkjøtt
    Rett krydder
    Bakte poteter er jo en enkel og fin sidedish til slikt
     

    weld77

    Æresmedlem
    Ble medlem
    19.09.2014
    Innlegg
    22.355
    Antall liker
    14.998
    Prøver å redusere innholdet i fryseren en smule og i dag fikk brukt fire poser, hvorav en umerket. Jeg antok det var en liten rest indrefilet av ku i den så planen var å lage risotto med stekte kantareller (en pose forvellede kantreller, samt en pose kyllingkraft) og steke en liten rest kalveentrecote til og så den nevnte umerekede indrefileten. Da mysterieposen var tint og åpnet oppdaget jeg at det var en rest av hjortekjøtt i den - usikker på stykningsdel men husker vagt at jeg vurderte et stykke en gang for stort til familiemiddag og frøs ned igjen en bit av det. Det finnes jo verre skjebner her i livet enn å tro man skal spise biff av ku men ender opp med hjort istedenfor.

    Lagde ellers en svær ladning viltragu siden lageret er tomt, samt en grønnsaksuppe med medisterboller til middag i morgen. Og kokte en gryte med kjøttkraft da den lokale Meny hadde dumpingsalg på noe oksebein.
     

    Spiralis

    Æresmedlem
    Ble medlem
    13.03.2005
    Innlegg
    19.820
    Antall liker
    8.293
    Torget vurderinger
    0
    Husvaranen og undertegnede gjorde noe tilsvarende. Tok opp en umerket ( ja jeg vet det var dumt å ikke merke den!!, men altså da den ble lagt ned trodde vi at vi ville huske! ) pose med kjøtt i den tro at det var sau ( får ). Vi laget "får i kål", først etter at det var spist oppdaget vi at det ikke var "brekedyr" men derimot rein (Rudolf). "Rein i kål" kan faktisk anbefales, det var godt!
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn