Nylig innhold av Toj55

 1. Magnepan .7

  De er kjøpt i Mars 2020 å spilt 230timer på dem. Pent behandlet. OBS! BLACkWEEk TILBUD! 14000kr ingen barn eller dyr har satt sine spor på dem. Er ikke røyker så de fremstår som nye. farve er offwhite med lyse eike lister.
 2. T

  Atohm GT2-HD - Testet i Stereopluss

  Ja! Er vel inhabil jeg også. Har hatt GT2 som jeg opplevde som veldig god. Er helt enig med omtalen til Roy Solstad I Stereo + klarte ikke dy meg så jeg gikk til innkjøp av GT3 å kan fortelle at den er klasse over GT2 på alle områder.
 3. T

  Nyhet. Cayin CS-150A har fått spilt seg inn nå i ca. 60 timer og er klar for demo/hjemlån.

  Kan bare være enig at det er en fantastisk forsterker. min har spilt ca 125timer nå på Magnepan 0,7 å at den har krefter nok til å drive dem tilfredsstillende . Blir heller ikke så varm Som jeg har opplevd andre rør forsterkere blir.
 4. T

  Nå har forsendelsen ifra Cayin ankommet med CS-55A, CS-88A, CS-100A og den nye CS-150A.

  Hentet en CS-150A i farve silver hos Morten i dag.(utrolig lekker). i lytte rommet sto det en i svart utgave til innbrenning (flott i svart også).Fikk ikke tid til noe kritisk lytting, men hørte med en gang at det var en herlig klang i lyden. Må være en god match. Har ikke fått koblet opp min...
 5. T

  Høyttalere Verdens beste "mellomstore" høyttalere? Tips ønskes.

  Anbefaler Atohm GT 2 HD ligger et par demo på HFS
 6. T

  Nytt brand hos Sound of Heaven

  Begynner på en X vil jeg tro:)
 7. T

  Høst kampanje på ATOHM

  Hei Music Bear! Har brukt den GT2 som en vente HT et par mnd i sommer. Den spiller også meget bra , med samme lydsignatur som GT3. Tenker at denne vil gjøre det bra i et litt mindre rom. GT3 har jo mer av alt. Spesielt egen mellomtone element. Totalt sett rangerer jeg GT3 en klasse eller to over...
 8. T

  Høst kampanje på ATOHM

  Fantastisk engasjerende og musikalske HT som det er en fryd å høre på. Rangerer GT3 som den beste jeg har hørt hos meg. Til pris er dem etter min mening, et varp.
 9. T

  FRANCO SERBLIN "THE MASTER IS BACK"

  Accordo spilt på Audia Flight med Yter kabler må være sound og heaven. Italienerne kan lyd og design, en spennende combo.
 10. T

  Sommer kampanje. Supertilbud på Audia Flight Three S .

  90% av lydkvaliteten til FLS10 til under 1/4 av prisen Må være et godt kjøp:
 11. T

  Nå har vi fått inn siste generasjon PMC DB 1 Gold på demo.

  ja.husker du satt å gjentok.Det er ikke mulig...Det er ikke mulig...DET ER IKKE MULIG... Ved en anledning har jeg hatt besøk av en annen hifi forhandler.Han satt å gliste og lo, å kom med utbrudd over hvor bra han synes det låt. Mente det var en skjellsettende opplevelse, å at Morten her har et...
 12. T

  PMCs venner

  Auditor. Hoved høyttaler er Triton REF. Som god nr 2 er GOLD. Rommet er ikke akkurat kompakt. Ca 40 kvm 3 m under tak. Gold fyller rommet lett.
 13. T

  PMCs venner

  Har hatt og testet følgende forsterkere siste 20 år. BLADELIUS ASK.BRAGE.YMER MK2. YMER MK2 LE. CAIN 9088D +2 STK INTREGRERTE husker ikke navn PARASOUND 3 forskjellige husker ikke mod betegnelse i farta. DEVALIET 200 3stk Brukt som 400+200 GRANDINOTE integrert LM 508 IA AUDIA FLIGHT FLS 10...
 14. T

  PMCs venner

  Kjøpte dem for 2 3 mnd siden. bruker AUDIA FLIGHT FLS10. Dem får vel en meget god match.
Topp Bunn