TANNOY

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.718
    Antall liker
    32.599
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Dette er gromme saker! Grattis. En eller annen gang må slike smykker testes ut. Hvordan funker de på EC elektronikk ? :)
     
    R

    Rojoh

    Gjest
    Glenair 15 er voksne høyttalere med ditto lyd - gratulerer med Tannoyene. :)

    Mvh. Johan
     

    bjornendrestad

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    03.05.2007
    Innlegg
    239
    Antall liker
    7
    HCS skrev:
    Dette er gromme saker! Grattis. En eller annen gang må slike smykker testes ut. Hvordan funker de på EC elektronikk ? :)
    Det passer fint hørest det ut som :) Nye i dag så det tar litt tid innspilling, men låter bra alt nå
     

    nilsen64

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    17.06.2007
    Innlegg
    1.367
    Antall liker
    89
    Gratulere med Glenair!

    de ser utroli fllotte ut, british hi-fi på sitt beste.

    noen prøvd dem med Naim, tro?
     
    I

    ijustpop

    Gjest
    Myrvold i Fidelity brukte de vel sammen med SuperNait når han testet den for noen nummer siden. Har bare bladd i bladet på Narvesen, men han var fornøyd tror jeg.
     
    R

    Rojoh

    Gjest
    nilsen64 skrev:
    noen prøvd dem med Naim, tro?
    Glenair 15? Har hørt en av Naitene på G15. Litt usikker på om jeg har hørt det med Naim cdspiller. G15 trenger ikke så veldig mye effekt, men trives nok best når forsterkeren har godt grep om elementet. Hvis ikke kan det bli litt mye av det gode, og man mister litt av det rytmiske i gjengivelsen.

    Disse Tannoyene (Prestige) er stort sett snille og medgjørlige. Låter sjelden ille, men vokser dess bedre elektronikk man benytter. Har hørt Tannoyer med både rør og transistorkombinasjoner, og her er det rom for å velge relativt fritt etter smak og behag.

    Du får uansett nyte godt av Tannoyenes sterke sider uansett elektronikk, og i så måte er det ikke farlig å i hvertfall teste ut hvis muligheten byr seg. Jeg er litt usikker på om jeg personlig holder Naim+Tannoy for å være en optimal match - her er det vanskelig å uttale seg generelt, da preferanser/lytterom/musikkvalg osb. spiller inn.

    Jeg har i det siste brukt et rent Hegel-oppsett til å drive Sandringham. Låter ganske bra. Nå har det seg slik at kjøper av EAR rørpreen skulle hente den i går, og jeg koblet den opp på HT-inngangen til H200 for å sjekke at alt var ok før salg. Hmmmm.... Det låt slett ikke ille; tvert om... Nå bypasses ikke inngangsdelen ved bruk av HT-inngangen slik jeg forstår det. Den stiller vel bare volumkontrollen automatisk på max, og dermed får man ikke kortest og renest signalvei ved bruk av pre. Hadde Hegel hatt et rent effekttrinn alà det som sitter i H200, så hadde det vært en meget interessant kombinasjon. Desverre tror jeg effekttrinnene har en smule annerledes klang grunnet forskjellig utgangstrinn/transistorvalg. Nuvel, EAR-preen er solgt og EAR effekttrinnet er ikke oppe og går riktig enda.

    Ellers har det vært litt styr med å flytte inn i nytt hus, men har nå funnet plassering som synes å fungere ganske bra. Mulig at nåværende rom/plassering gir litt mer drahjelp i bunn enn hva jeg hadde tidligere, og derfor er det mulig jeg må revurdere/teste ut litt på elektronikksiden. Rommet er litt nakent foreløpig, men ting går seg sakte til. Nå gidder jeg ikke flytte mer på en stund! :)


    Mvh. Johan
     

    Vedlegg

    I

    ijustpop

    Gjest
    Pent Rojoh. Trodde ikke du skulle kvitte deg med EAR-settet. Er hegel forsterkeren på prøvetid eller blir den stående?
     
    R

    Rojoh

    Gjest
    Wergeland skrev:
    Pent Rojoh. Trodde ikke du skulle kvitte deg med EAR-settet. Er hegel forsterkeren på prøvetid eller blir den stående?
    Godt spørsmål. EAR-preen ble solgt fordi jeg likte lyden bedre når jeg kjørte cdspiller direkte i effekttrinn. Så lenge cd/digital er hovedkilde (og eneste hos meg f.t.), så syntes jeg nok at det ble litt råflott å ha rørpreen. Derfor slo tanken meg at jeg kanskje kunne ha prøvd meg på en god, passiv preamp i stedet? Muligens trafobasert. Dette siden jeg kjører passiv drift ved å bruke potmeterne bak på effekttrinnet.

    Her forleden var det ett eller annet i EAR-effekttrinnet som tok kveld. Muligens bare et rør. I verste fall litt motstander og kondensatorer i tillegg. Hadde ikke det skjedd, så hadde jeg nok ikke kjøpt inn Hegel-forsterkeren. Erfaringsmessig vet jeg at det kan ta litt tid å få fikset slike litt "spesielle" produkter, og musikk må man ha. :)

    Nå er det vrient å med sikkerhet vite hva som er neste fornuftige trekk. Hegelen spiller rimelig bra, så jeg kunne nok levd med den. Utrolig deilig med både fj.kontroll og at utstyret står på hele tiden. Dog synes jeg EAR-effekten er litt bedre totalt sett, men med ditto dårligere brukervennlighet. Selvsagt hadde det vært en fin kombinasjon å beholde EAR-preen, og heller vurdert et godt transistor effekttrinn. Da kunne jeg i tillegg hatt mulighet til å kjøre vinyl siden preampen hadde bra RIAA. Desverre slo vel ikke den tanken skikkelig gjennom før det var "for sent" (som vanlig, kunne jeg ha føyd til...). :-\

    Så hva er neste trekk? Jeg har fortsatt ikke helt kunnet slå fra meg tanken på DEQX. Brukt som ren preamp og DAC, passer den utmerket sammen med EAR-effekten. Faktisk like bra som med EAR preen i mitt tilfelle/anlegg. En annen mulighet er selvsagt å forsøke med passiv pre, og låse seg fast til nåværende utstyr (EAR+passiv+Hegel cdp+Tannoy). DAC/cdspiller med volumkontroll er også en mulighet. Vinyl frister, men tror det blir mye styr da jeg ikke har særlig med plater på nåværende tidspunkt.

    Det blir nok litt grubling og fundering fremover.

    Mvh. Johan
     
    R

    Rojoh

    Gjest
    Jeg kunne kanskje vært bittelitt tydligere på kombinasjonen Hegelpakken + Sandringham: Det er heller ingen optimal kombinasjon. Blir litt mye fokus i øvre mellomtone/nedre diskant. Redd for at det kan bli litt slitsom over tid, selv om denne "tydligheten" kan virke besnærende. Så for dem som vurderer elektronikk til disse eller lignende Tannoymodeller: H200 + en litt mer laidback spiller kan fungere bra. Samme med Hegel cdp + en mer forsiktig forsterker. Sammen blir det litt vel mye energi i mellomtone. Her må det nevnes at Sandringham også oppleves litt frempå, så i sum tror jeg man kan sette sammen andre mer balanserte kombinasjoner - som jeg f.eks. opplever med EAR forsterker.

    Dog; Hegelkomponentene oppleves å være riktig gode hver for seg, men i nenvte kombinasjon: Ikke helt fullklaff. De litt større Tannoyene tåler nok denne elektronikken bedre, men om det er svaret for andre; det vil jeg ikke spekulere rundt. :)

    Mvh. Johan
     
    J

    James_Bond

    Gjest
    Ein liten Tannoy-rapport:

    I det siste har eg vore litt usikker på kor bra Tannoy egentleg er, eller kanskje rettare sagt kor bra Tannoy verkeleg kan vera. Stereofil hadde for lenge sidan Westminster til demonstrasjon på eit studio. Dei eg snakka med som var der syntes lyden var fantastisk (og det gjorde eg også). I ettertid har eg høyrt på alle modellane i prestisjeserien med unntak av Kensington. Lytteopplevelsane har vore litt skuffande når lytteromet var lite (med unntak av stativhøgttalaren som spelte bra i lite rom), medan dei har vore gode i store rom (med eitt unntak). Lakki_luke sine Tannoy D700 har eg høyrt på fleire gonger og dei er bra (også på billig elektronikk) og eit bevis på at gamle høgttalarar absolutt kan vera gode (Digresjon: Sjølv så trur eg mange gamle høgttalarar er betre enn mange nye i same prisklasse).

    I går vart eg invitert av Oslo2 til å høyra på hans Kensington. På førehånd var eg usikker på om Tannoy kom til å gi eit bra eller dårleg inntrykk denne gongen (dårleg søvn pga forkjølelse ville vel også bidra i negativ retning).
    Forsterkeriet som vart brukt var Manley Labs sine Snapper-monoblokker og Leben RS-28CX (forforsterkar). Romet trur eg er eit bra rom (det er eit bilde av det i denne tråden), blant anna sidan det ikkje er nokon vegg rett bak lyttestolen (-ane) (det er stor avstand bakover, og det vises ikkje på bildet).

    Det fyrste ein legger merke til med desse høgtalarene er at dei er fantastiske møbel. Etter å ha satt meg ned så satte Oslo2 på musikk. Wow! Lyden var fantastisk! Dette er skikkeleg bra. Det slo meg umiddelbart. Dette er musikalsk ("ikkje hi-fi"), og det er ein tiltrekkande varme og glød i musikken. Etterpå høyrte me på fleire forskjellige CD-ar og Kensington spela veldig bra på alle. Stemmegjengivelsen på ein CD av Patricia Barber var verkeleg imponerande.

    Manley Labs og Leben var verkeleg gode samarbeidspartnarar til Kensington, noko som kanskje ikkje overrasker sidan Eve Manley sjølv bruker Tannoy. Kensington er definitivt blant dei tre beste høgttalarane eg har høyrt til under 100 000, kanskje den beste. Ellers kan Oslo2 fortelja at Eve Manley svarer raskt og med entusiasme på spørsmål han har hatt pr. e-post.

    Til Oslo2: Takk for lytten, og gratulerer med eit anlegg av veldig høg klasse !
     

    Oslo2

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    29.11.2004
    Innlegg
    813
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    2
    Jøss, det var hyggelig å høre at du likte det så godt. Det er godt å høre at du opplevde oppsettet som primært musikalsk fremfor hifi, da dette er det jeg har søkt å oppnå. Jeg er på vei til å tro meg selv på at dette er mitt endelige anlegg (men hvem vet, det har jo blitt en sykdom).

    Morsomt å ha deg på besøk James Bond. Inspirerende å høre ny musikk. Du er velkommen igjen.
     

    limvingen

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    27.07.2006
    Innlegg
    831
    Antall liker
    20
    Torget vurderinger
    3
    Jeg får vel melde meg inn her jeg også, siden jeg nå bruker Tannoy Mercury F1 i mitt hoved oppsett. Mere høyttaler for penga skal man lete lenge etter!

     

    Oslo2

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    29.11.2004
    Innlegg
    813
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    2
    Spennende oppsett limvingen. Tannoyene har ihvertfall god nok elektronikk til å drive dem ;) De jobber sikkert under optimale betingelser.
     

    SOEDAL

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.03.2002
    Innlegg
    3.101
    Antall liker
    503
    Dette er serien med hvite membraner? Husker i så tilfelle at jeg testet dem ut en periode. Brukte Densen b-200 og DP 6.2. Dette er gode høyttalere som løfter seg ved kvalitets forsterkning. En kammerat av meg bruker dem faktisk i kinorommet sitt som en overgangsløsning. Der blir de for dynamikkfattige og myke i lyden, men så er da også rommet bekledt med gardiner all over samt teppe på gulvet.

    Artige småtasser er det uansett. Husker hvordan dem låt klasser bedre enn tilsvarende prisede høyttalere fra andre produsenter som stod oppstillt i lytterommet hos Akers mic.
     
    I

    ijustpop

    Gjest
    Hvite membraner.. det må være en forgjenger. Mercury mx1 tipper jeg. Er vel ti år gamle de. Mercury F(usion) serien kom for 5-6 år siden, og er bedre på alle punkter. Nye elementer og sikkert nye delefilter. Penere finish også. Men de har samme plassen i Tannoys sortiment og sannsynligvis de samme prioriteringene.
     

    SOEDAL

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.03.2002
    Innlegg
    3.101
    Antall liker
    503
    Det har du nok rett i. De lignet bare så mye med frontstoff.
     

    Oslo2

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    29.11.2004
    Innlegg
    813
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    2
    Hvordan går det Larsey? Hadde vært fint med noen inntrykk fra ditt musikalske kammer. Hvordan er det med Kensington, hvor mange timer har de fått?
     

    Lars-Aksel

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    05.09.2005
    Innlegg
    82
    Antall liker
    4
    Sted
    Lier
    Torget vurderinger
    1
    Joda det begynner å ligne noe etterhvert her...

    Etter det veldig gode førsteinntrykket hadde
    jeg en 2 ukers periode med grusom lyd.

    Diskanten og mellomtonen var bare løsrevne
    parametre som ikke passet sammen i det hele tatt!

    Det ble veldig mye filmtitting med lyden ut på
    anlegget den tiden.

    Nå har vel kensingtene fått ca 3timer spilling hver
    dag siden jul, så mesteparten av innspillingen er
    vel unnagjort.

    Dynamikk, basstrøkk og stemmegjengivelse synes jeg
    er veldig bra i dette rommet, men perspektiv og romfølelse
    er nesten fraværende :-\

    Jeg har planer om å skifte bolig i disse dager,
    så jeg får komme med mere inntrykk da...
     

    Oslo2

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    29.11.2004
    Innlegg
    813
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    2
    Jeg tror nok ikke mesteparten av innspillingen er unnagjort. Jeg kunne høre endringer opp til time 1000 :p Det tar tid med disse høytalerne. Men det er klart at når de første 300-500 timene er spilt, så er det mer nyanse endringer. Det er rart du ikke har romfølelse. Det må ha noe med plassering å gjøre for de er rå bra på dennen dimensjonen. Vet du noe om hvordan du vil få plassert dem i den nye boligen?
     

    Oslo2

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    29.11.2004
    Innlegg
    813
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    2
    Nå kommer Tannoy med en ny utgave av Definition serien. Ser bare lekkert ut, særlig 10"! Noen som har planer om innkjøp :p
     

    Vedlegg

    rama

    biskopen av holmlia
    Ble medlem
    09.06.2003
    Innlegg
    15.791
    Antall liker
    21.344
    Sted
    oslo
    Torget vurderinger
    17
    chaise lounge'n var mye finere.
     
    I

    ijustpop

    Gjest
    Pent!
    Er Tannoys første med pianolakk dette. Den gamle Definition serien var jo en kjempesuksess for Tannoy, er veldig spent på å høre disse. Er det kommet noen prisliste ennå?

    Edit: pdf-brosjyre for hele serien her: http://83.138.162.162/products/339/Definition Brochure.pdf

    8" monitor, 8" gulvstående og 10" gulvstående.

    20, 30 og 40 tusen pr. par? Rein gjetting.
     

    Oslo2

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    29.11.2004
    Innlegg
    813
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    2
    Fant dette om prisen, men vet ikke om dette er riktig:

    "The smallest model in the range, the standmount DC8, uses a single 20cm Dual Concentric driver and costs £2499 a pair, while the floorstanding DC8T, at £3999/pr, combines the same driver unit with an additional 20cm bass unit. The range-topping DC10T uses a 25cm Dual Concentric plus a bass unit of the same size, and will sell for £4999/pr."

    Er ikke dette relativt høyt priset i forhold til den gamle serien, eller stemmer det når en tar tiden med i betrakning?
     

    lakki_luke

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    1.071
    Antall liker
    536
    Sted
    Jæren
    Jeg er den lykkelige eiger av den gamle Definition serien.Har nå fått et par monoblokker ifra Xindak til å drive de med.Er meget godt fornøyd nå.Trodde vel ikke at der var så mye mer å hente etter at jeg i 2år har hatt en Dk Design mkIII.Men disse PA-1 monoblokkene gir mye mer over hele frekvensområdet.
    Skal bli spennende å høre den nye serien når kommer i butikken her.
     
    I

    ijustpop

    Gjest
    Aner ikke noe om prisnivået i forhold til den gamle serien. Greit at de er priset såpass høyt - vitner ofte om kvalitet hos Tannoy. Har alltid ønsket meg en Tannoy monitor i Cremona Auditor og B&W 805 prisleiet. Det får vi nå. Etter å ha hørt hva de har fått til med Revolution Signature har jeg klokketro på denne nye serien!
     

    lakki_luke

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    1.071
    Antall liker
    536
    Sted
    Jæren
    Er litt usikker på årstallet,men ca 1997 så kostet D700 21900kr hos Akers Mic.
    Så gikk de vel konk og NTD overtok og prisen gikk vel opp til 29900kr.
    D500 kostet 15800kr hos Akers Mic.
     

    ELEL6200

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.08.2004
    Innlegg
    1.434
    Antall liker
    117
    Takk for lånet av Dk Design, Lakki :) Meget god forsterker som jeg regner med er solgt, nå.
    Jeg tror G15 savner den like mye som eieren :)
    Tenkte jeg skulle beskrive lyden, men finner det vanskelig da det kun strømmet ut musikk fra høyttalerne. Det var vanskelig å sette fingeren på noe spesielt, da komboene fokuserte på musikken som ble spilt og ikke diskant, mellomtone, bass, rom, holografi osv. Men det er vel typisk Tannoy det ;)
    Ellef
     

    lakki_luke

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    1.071
    Antall liker
    536
    Sted
    Jæren
    Kjekt at du ville teste den!Jeg hadde jo god tro på den komboen.Den er solgt til en i Stavanger som også gir positiv tilbakemelding.Jeg savner den ikke ennå-Men!
    Men det vi skulle ha testet nå er den nye jeg har.Det ble en stor oppgradering.
    Du synes DKen fysisk var stor,men dette er større ;D
    Kanskje vi kan ta en prøve en dag?
     

    lakki_luke

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    1.071
    Antall liker
    536
    Sted
    Jæren
    Den gamle heter D100 og har en 6,5" En god høyttaler det også.Den kostet rundt 7000kr.
    De siste som Akers Mic i Sandnes solgte gikk for halv pris.
     

    SOEDAL

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.03.2002
    Innlegg
    3.101
    Antall liker
    503
    Jeg har vært en del mindre aktiv her på sentralen i det siste. Grunnen er rett og slett at jeg har brukt mye tid forran anlegget. Etter at jeg fikk Naim NAC122x/FC2x/NAP150x i hus plasserte jeg Autographene optimalt i rommet på egnede stativer fra Soundstyle. Jeg må si at den nye elektronikken har løftet fram kvaliteter i Tannoyene som jeg ikke trodde var der. Disse høyttalerne lyder så klart og fint at det er en sann fryd. Til tross for at headroomet er noe begrenset (men langt større enn hva man kanskje skulle tro) låter dem veldig dynamisk innen sitt virkeområde. De er meget gode på transienter som slagstøy og strengeanslag og detaljrikdommen er fenomenal. Jeg bruker dem sammen med en Audio Pro Mondial sub. Dette er en liten tass av en sub som bruker en 6.5" bassenhet og en 160w forsterker. Denne ruller inn under Tannoyene fra ca 75Hz med 24 dB fall. Integrasjonen er forholdsvis god selv om Tannoyene har en liten topp rundt 130-150Hz. Kombinasjonen gir greit nivå ned på tredvetallet. Godt nok.
    I den siste tiden har jeg vært litt rundt og lyttet på alternativer til Autographene som kan gi meg litt høyere følsomhet og max lydtrykk. Foreløpig har dette kun ført til ytterligere beundring for Autograph mini. I forhold til de jeg har sammenlignet med har Autograph en helt annen klarhet, rytmikk og spilleglede.

    Hva kan egentlig matche disse høyttalerne i mellomtonen og diskanten, og samtidig tilføre noe mer headrom + noen Hz i bånn? Definition DC-8?
     

    Vedlegg

    Oslo2

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    29.11.2004
    Innlegg
    813
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    2
    Definition serien må jo være interessant for deg å høre på. Men må bare få si det; vakre høytalere.
     

    lyntoft!

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.05.2008
    Innlegg
    1.427
    Antall liker
    803
    Sted
    Kløfta
    Torget vurderinger
    1
    Hei alle.

    Det er på høy tid jeg skaffer meg et riktig fundament til LGM`ne mine.
    Vil ikke engang nevne hva de står på nå, men fant disse bildene på nett og lurer
    på om noen av dere kan foreslå hvor jeg kan finne noe tilsvarende.
    Jeg har kikket litt rundt, men det er den relativt store grunnflaten som er utfordringen.

    J
     

    Vedlegg

    oddemann

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    13.03.2007
    Innlegg
    552
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    7
    http://uk.cinenow.com/videos/1844-tannoy-definition-dc8t-speakers-top-audio-video-show-milan-2008

    liten video med den nye definition serien..

    de har fått de inn på stereofil i oslo, selger er har de ståene hjemme til innspilling...

    lansering midten av mars...

    meget pen sak, som og skulle vere veldig grei med tanke på plassering, ifht vegg bak og sider(alt dette ifølge selger stereofil)..

    8" stativ ht må jo vere rått:)

    Lakki: angånde dk design så har jeg og hatt gleden av å teste denne på tannoy, knall!
    Hadde du mk2 eller mk3 modellen og kva pris fekk du? Har hatt kontakt med en selger her på sentralen angående en mk2...
     

    lakki_luke

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    1.071
    Antall liker
    536
    Sted
    Jæren
    Jeg hadde mkIII versjonen og satte inn Simens & Halske rør.
    Den kostet 25000kr ny og jeg mener en fornuftig pris er halvparten.Så jeg solgte min for 12000kr.Ser at der er noen som forlanger endel mer enn halv pris,men om de får mer vet jeg ikke.Jeg tenker vel litt på hva jeg ville betalt selv å ikke hva jeg ønsker å få.
    Men ingen tvil om at du får MYE forsterker for pengene!
     

    are_e

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    08.10.2004
    Innlegg
    200
    Antall liker
    3
    oddemann skrev:
    http://uk.cinenow.com/videos/1844-tannoy-definition-dc8t-speakers-top-audio-video-show-milan-2008

    liten video med den nye definition serien..

    de har fått de inn på stereofil i oslo, selger er har de ståene hjemme til innspilling...

    lansering midten av mars...

    meget pen sak, som og skulle vere veldig grei med tanke på plassering, ifht vegg bak og sider(alt dette ifølge selger stereofil)..

    8" stativ ht må jo vere rått:)

    Lakki: angånde dk design så har jeg og hatt gleden av å teste denne på tannoy, knall!
    Hadde du mk2 eller mk3 modellen og kva pris fekk du? Har hatt kontakt med en selger her på sentralen angående en mk2...
    Sa selger noe om hvorfor disse er greie med tanke på plassering? Jeg har selv Tannoy S8 som har bassporten foran og dette er en stor fordel når man ikke har så veldig stor stue siden avstanden til bakveggen påvirker bassen minimalt. Og ja; stativhøyttaler med 8" blir noe annet enn 6.5" eller mindre

    Melder meg herved inn i venneklubben, har pr idag 15 stk tannoy høyttalere ;D
    Noe kan sees her http://minhifi.no/are_e

    D500 har tronet øverst på min ønskeliste i mange år, ser at strøkne eksemplarer ofte blir solgt for rundt 10k rundt om i verden, dette er en meget høy bruktpris hvis vi tenker på hvor billige de var her i landet en stund.

    A
     

    Oslo2

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    29.11.2004
    Innlegg
    813
    Antall liker
    133
    Torget vurderinger
    2
    Du har 15 stk Tannoy :eek: Det må være herlig. Kan ikke du legge ut bilder av hele gjengen. Tok en titt på linken du viser til, men der var det jo bare noen få av hele bunten.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn