titta litt på Maxwell sine sider , men finner ikke pris på shl 5Jøgga skrev:Takk for innspill Trond
Nå er det på tide med litt bilder igjen, og trådsstarter har startet en fin tradisjon.
Her et verdig framstilt par SHL5:
Compact 7ES-3, med subssm skrev:hvilke harbeth var det vi hørte på Hortenmassa i rommet til Maxwell under messen i 2009 ?
Mvh Espen
sub bør man vel kanskje ha på shl 5 og ? ut fra spec på Harbeth sine sider....de går ikke dypere enn 40hz...de som har hørt vet vel om det "MANGLER" noe.....
Var nok Velodyne Habert hadde i tankene her ja......ssm skrev:sub bør man vel kanskje ha på shl 5 og ? ut fra spec på Harbeth sine sider....de går ikke dypere enn 40hz...de som har hørt vet vel om det "MANGLER" noe.....
tror det er lurt at ht er konstruert slik at de ikke skal gjengid de dypeste tonene, det går som regel utover andre ting , kontroll feks.....
en sub kan da spille den dypeste bassen , og tunes inn.....det må nok en sub av relativt høvlig kvalitet for å få dette til å spille skikkelig , feks velsodyne s
Espen
TrondH skrev:Jeg vurderer sterkt å kjøpe meg Harbeth 7ES-3 og trenger noen innspill.
Ser pa noen fora at de blir beskrevet som "laidback", dvs. som om musikken er langt unna. En kar på Audio Asylum beskriver den til og med som om lyden forsvinner inn i veggen og derfor blir uklar og fjern!
Jeg har sett Alan Shaws forklaring på fenomenet på brukerforumet til Harbeth ("Det er dette som er naturlig lyd, mens de fleste høyttalerprodusenter tuner høyttalerene til å bli mer frampå -noe som imponerer de fleste første gang de hører det, men som blir slitsomt å høre på i lengden"), men jeg lurer på hva dere mener.
I dag spiller jeg på ProAc Response 1SC stativhøyttalere, som jeg ikke betrakter som veldig frampå.
Bare for å ha det klart: Jeg liker en litt laidback stil, men jeg er vel heller ikke veldig interessert i mer laidback-stil enn ProAc-ene.
Bruker en Cary Sli-80 rørforsterker med 40 W i triodemodus, så jeg har ingen superkrefter å tilby Harbeth-en.
Noen som har sammenliknet ProAc og Habeth?
Mvh
Trond
Få bilder å finne av nyere Harbeth med denne finishen enda.K.H. skrev:Nydelig...Hvor fant du bildet Hagto? Eller kanskje du legger ut flere?
Harbeth har vel noen av de mest trofaste eiere.Michail skrev:PS. Selv om du har eller kommer til å kjøpe Harbeth, vil du uansette bytte de ut med noe annet til slutt - ikke sant?
Fint bilde Hagto. Lurer på hva den store "kassa" i midten er for noe? En meningsløst stor sub? En gedigen forsterker i heltre!? Harbeth-eierne har mye rart ståendeHagto skrev:Her et anlegg med Harbeth M30:
Meget grundig teknisk beskrivelse av høyttaleren der, med illustrasjon på side 2 av de forskjellige lagene og dempingen i kabinettveggene. Interessant.Hagto skrev:Fin og grundig test av HL5 for de som leser tysk (bra bilder) :
http://www.fairaudio.de/test/lautsprecher/2009/harbeth-super-hl5-test-1.html
torem skrev:Fint bilde Hagto. Lurer på hva den store "kassa" i midten er for noe? En meningsløst stor sub? En gedigen forsterker i heltre!? Harbeth-eierne har mye rart ståendeHagto skrev:Her et anlegg med Harbeth M30:
Eventuelt kan du be Google Chrome om å oversette? :Hagto skrev:Fin og grundig test av HL5 for de som leser tysk (bra bilder) :
http://www.fairaudio.de/test/lautsprecher/2009/harbeth-super-hl5-test-1.html
Ikke helt enkelt å få sammenhengen her nei ;DRoDa skrev:Eventuelt kan du be Google Chrome om å oversette? :Hagto skrev:Fin og grundig test av HL5 for de som leser tysk (bra bilder) :
http://www.fairaudio.de/test/lautsprecher/2009/harbeth-super-hl5-test-1.html
"Helt stille nå, men det er ikke, men innenfor rammene av hva som er forventet:
med en myk kryss, uten litt svimmel.
Vel ... Siden jeg tilhører folket, tiltrukket til høyttaleren driverne, cricket landet Super i hjørnet."
Eller kanskje ikke... ;D