Hifisentralen har tatt agenturet på TOPPING

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Hifisentralen åpner i dag vår nye nettbutikk

  Det er med stor glede og litt nerver at jeg kan meddele offisiell lansering av Hifisentralen Nettbutikk. Vi har 20-års jubileum i år, og i den forbindelse var det ønskelig å finne på noe som kunne utvide engasjementet til våre eksisterende og nye brukere. Det å starte en nettbutikk kan kanskje virke som at vi ønsker å ta opp konkurransen med andre aktører, men Hifisentralen Nettbutikk ønsker å legge fokus mot produkter som gir mye for pengene, og som kunder allerede handler i bøtter og spann fra utenlandske nettbutikker. I tillegg er det ønskelig og etterhvert kunne tilby en rekke tilbehørsprodukter, og flere merker er på vei, men vi tar et steg av gangen.

  Kort om bakgrunnen for oppstart av nettbutikken
  Hifisentralen gjennomgikk en større oppgradering i mai 2020, og det var sikkert litt uvant i starten, men mye tyder på at brukerne har satt pris på endringene, og besøkstallene våres har kommet seg tilbake til samme nivå som vi lå på i 2016. Det er nokså utrolig med tanke på all konkurransen fra sosiale medier, men for mange så har vel HFS blitt deres hjem på nett, og det er veldig hyggelig å se at folk setter pris på siden. Det kommer til å skje en videre utvikling av sidene, men dette krever både ressurser og inntekter, og reklameinntektene er ikke lenger det samme som tidligere. Her er konkurransen for stor, og dette er også en av årsakene til at vi i dag lanserer vår nye nettbutikk.

  Den andre årsaken er at Hifisentralen har blitt et "merkenavn" i markedet, og ved å bruke Finn og andre markedskanaler for salg av produkter, så kan vi nå ut til flere brukere som også vil medføre at vi skaper større aktivitet mot forumet, og større rekruttering av nye medlemmer. Vi kan ikke bruke Finn til å reklamere for et forum, men vi kan bruke det for å reklamere for en nettbutikk, og en vil raskt se at nettbutikken har flere referanser og linker til forumet.

  Hvorfor har vi valgt å selge Topping?
  Jeg har selv (på lik linje med mange andre) fulgt utviklingen til amerikanske AudioScienceReview, og jeg var veldig usikker på hvordan de sidene ville bli mottatt i markedet. I starten var det nok flere hi-fi fabrikanter som ikke satte spesielt stor pris på å få deres utstyr "avslørt" med dårlige målinger, men enkelte har gått tilbake til tegnebrettet for å utvikle bedre produkter, og dette er faktisk en veldig positiv utvikling. Jeg er fullstendig klar over at "målinger vs. god lyd" er en debatt som vil pågå de neste 20 årene, men målinger er faktisk den mest fornuftige referansen å bruke ved utvikling. Poenget mitt her er ikke å starte en debatt om målinger, men heller rette fokus mot produkter som ASR har lovprist, og som selges i store volum pga. deres tester.

  Topping er nok det merket som har fått flest og best tester av ASR, og det har også Topping utnyttet til det maksimale. De har vært på markedet i over 10 år, men pga. målingene og testene til Amir hos ASR, så har Topping ikke bare økt sitt salg betraktelig, men de har også blitt bitt av konkurranse-instinktet om og hele tiden utvikle bedre produkter. Ettersom de holder til i Kina, så klarer de å sette sammen produkter med veldig god kvalitet til det som vi her på berget må kalle for "pølsepriser". Jeg tok kontakt med Topping for snart ett år siden, og vi har hatt en veldig hyggelig dialog gjennom året, og jeg er positivt overrasket over deres imøtekommenhet på alle plan. Jeg vet at enkelte kvier seg for å kjøpe Kina-produkter, men det er nok stor sannsynlighet for at mobilen i hånda di, tv'en du har på veggen og det meste du allerede besitter av elektronisk utstyr kommer fra Østen. Topping fremstår i mine øyne som en meget seriøs bedrift, og de har også rask levering hvilket gjør det enkelt å lagerføre produkter.

  Hifisentralen har blitt offisiell importør av Topping i Norge, og vi kan tilby produktene til hele Skandinavia via nettsalg. Du vil finne oss på listen over autoriserte selgere her: https://www.tpdz.net/authorizedsellers

  Hvorfor handle hos Hifisentralen?
  Topping selger store volum, og det har blitt solgt hundrevis (og kanskje tusentalls) produkter til Norge via Ebay, Amazon m.flere, og når kundene først handler utenlands, så tenkte jeg det kanskje var en mulighet for at Hifisentralen kunne tilby disse produktene til samme eller lavere pris, og det har vi også fått til. For å ta et priseksempel så koster en D90 m/MQA 799 dollar, og med dagens kurs på ca 9,4 (effektiv) så blir det kr. 7.510,-. Når vi legger til norsk moms på 25% så ender vi på kr. 9.388,-. Hifisentralen kan tilby D90 for kr. 8.990 inkludert moms og gratis frakt, og det bør jo være konkurransedyktig pris :)

  I tillegg vil du være dekket av norske kjøpslover ved å handle fra Hifisentralen, og alle produkter vi selger blir registrert i henhold til serienummer. Hvis du har kjøpt eller kjøper Topping fra en utenlandsk bedrift, så må du henvende deg til den aktuelle selger hvis noe skulle gå galt, men jeg er ikke fremmed for å hjelpe eksisterende Topping kunder så langt det er mulig.

  Hva med fordeler for støttemedlemmer?
  Jeg setter stor pris på medlemmer som støtter Hifisentralen, og støttemedlemmer kan sende meg en PM for å få en 10% rabattkupong. Denne kan kun benyttes til en bestilling pr. kupong, og det må være det aktuelle støttemedlem som foretar selve kjøpet.

  Stemmer målingene som oppgis av Topping?
  Topping har i dag en imponerende produktserie til lave priser, og ingen tvil om at en får veldig mye for pengene. Det er derimot ingen som sier at du skal bytte ut dine dyre komponenter med Topping, men det er vanskelig å finne bedre komponenter til samme pris. Topping oppgir ekstreme måledata, men jeg var litt i tvil om de var til å stole på. Jeg har latt Armand her på forumet foreta målinger av D90 d/a konverter, og han kan bekrefte at målingene til ASR faktisk stemmer. Det har vært enkelte artikler på nett som har mistenkt Amir for å være i lomma til Topping, men det er ikke mye som tyder på at det har noe basis i virkeligheten.

  Kobling mellom HFS og Nettbutikk?
  Det vil ikke bli noen endring med tanke på Hifisentralen forum, og den nye nettbutikken ligger under www.hifisentralen.com. Det er en link mellom sidene i menyen, men utover det så blir det ingen kobling mellom innhold på sidene, og heller ingen sensur eller lignende hvis noen diskuterer produkter som selges av HFS. Jeg har valgt å holde sidene separat av flere årsaker, og du må registrere en egen bruker på Nettbutikken, og ingen kobling mellom databaser. HFS Nettbutikk vil som andre bransjeaktører komme med nyheter på forsiden når det er aktuelt, og det kan tenkes vi setter av en egen kategori på forumet hvor brukerne kan dele erfaringer med handel fra nettbutikken. Det er ønskelig å ha en åpen og transparent virksomhet som skal yte rask og god service. Det er viktig for meg at Hifisentralen fremstår som en seriøs aktør - både som forum og som nettbutikk.

  Jeg kunne sagt mye mer vedrørende dette konseptet, men jeg antar at det vil komme en rekke spørsmål, og jeg skal forsøke å svare etter beste evne. Den nye nettbutikken driftes av Hifisentralen AS, og dette firmaet het tidligere Høium Data & Hifi AS, men det ble naturlig å endre på navnet da HFS er fokuset fremover. Nettsidene til Høium Hi-Fi vil etterhvert bli lagt ned. Det er en rekke medlemmer som har kalt meg for Thomas Høium opp gjennom årene pga. det gamle firmanavnet, men jeg heter faktisk Thomas Sætervadet :)

  Det er mye som vil skje vedrørende nettbutikken fremover, men vi starter i dag med salg av Topping og Vibrapod produkter.

  Mvh
  Høvdingen
  Thomas


  Nedenfor ser du en oversikt over de mest aktuelle produktene, men du kan vel så gjerne gå direkte til Hifisentralen Nettbutikk :)


  D/a konvertere:
  d10s-usb-dac.jpg Topping D10s - USB d/a konverter som drives av 5v spenning fra USB kabelen.
  Kan også brukes som en USB --> S/PDIF eller Toslink konverter for de som ikke har USB inngang
  på sin nåværende d/a konverter.
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping D10s produktside

  Pris kr. 952 (Kr. 1.190 inkl. mva.)
  e30-dac.jpg Topping E30 - d/a konverter m/USB/Coax/Optisk inngang
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping E30 produktside

  Pris kr. 1.240 (Kr. 1.550 inkl. mva.)
  d50s-dac.jpg Topping D50s - d/a konverter
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping D50s produktside

  Pris kr. 2.312 (Kr. 2.890 inkl. mva.)
  d90-mqa.jpg Nyhet: Topping D90 m/MQA - d/a konverter med MQA dekoding og toppmodellen til Topping.
  Suverene måleresultater, og sjekk linkene for mer info.

  Test: Headfonia Test: Audio Science Review (tester av modellen uten MQA)
  Test: Soundnews (test av MQA modellen)

  Link: Topping D90 produktside

  Pris kr. 7.192 (Kr. 8.990 inkl. mva.) med MQA
  Pris kr. 6.300 (Kr. 7.875 inkl. mva.) uten MQA (Lagerføres ikke)

  D/a konvertere m/hodetelefonutgang:
  dx3-pro-headphone.jpg Topping DX3 Pro - d/a konverter m/hodetelefonforsterker
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping DX3 Pro produktside

  Pris kr. 1.992 (Kr. 2.490 inkl. mva.)
  dx7s-headphone.jpg Topping DX7s - d/a konverter m/hodetelefonforsterker
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping DX7s produktside

  Pris kr. 3.600 (Kr. 4.500 inkl. mva.)
  dx7-pro-headphone.jpg Topping DX7 Pro - d/a konverter m/hodetelefonforsterker. Kan streame trådløst via
  Bluetooth via PC, mobil etc.
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping DX7 Pro produktside

  Pris kr. 5.480 (Kr. 6.850 inkl. mva.)  Hodetelefonforsterkere / Forforsterkere:
  L30-headphone.jpg Topping L30 - hodetelefonforsterker m/ 3 nivåstyrker / forforsterker
  Test: Audio Science Review
  Link: Topping L30 produktside

  Pris kr. 960 (Kr. 1.200 inkl. mva.)

  a90-head-pre.jpg
  Topping A90 - hodetelefonforsterker som også fungerer som ren forforsterker.
  Passer perfekt sammen med D90 d/a konverter - enten som et hodetelefonoppsett eller
  som dac + forforsterker.

  Test: Soundnews Test2: Audio Science Review
  Link: Topping A90 produktside

  Pris kr. 4.520 (Kr. 5.650 inkl. mva.)  Forsterkere:
  mx3-amp.jpg Topping MX3 alt-i-ett-boks - d/a konverter, hodetelefonforsterker + forsterker 2x40 watt.
  En smart liten løsning for deg som trenger et enkelt stereoanlegg, og denne kan tilkobles
  direkte til høyttalere eller hodetelefoner. Har USB og Bluetooth + andre innganger.
  Test: The Phonograph
  Link: Topping MX3 produktside

  Pris kr. 1.192 (Kr. 1.490 inkl. mva.)
  PA3-amp-80x2.jpg Topping PA3 - 2x80 watts forsterker
  Test: En personlig betraktning fra en privatbruker på ASR
  Link: Topping PA3 produktside


  Pris kr. 1.112 (Kr. 1.390 inkl. mva.)


  Nedenfor ser du noen av våre egne bilder:
   

  Vedlegg

  Sist redigert:

  Kommentarer

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.214
  Antall liker
  3.638
  Torget vurderinger
  0
  Gratulerer med nettbutikk og spennende produkter.
  Jeg skulle dog ønske at Topping spanderte på seg flere innganger i dac'ene sine.
  På de rimeligste modellene er det ikke så mange innganger, men oppover i serien har de jo de fleste innganger, og er det noen innganger du savner?
   

  Lgrons58

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  23.05.2012
  Innlegg
  9.741
  Antall liker
  6.833
  Sted
  Nord for Sinsenkrysset
  Torget vurderinger
  51
  Gratulerer mye med Topping produktene og ikke minst ny nettbutikk i HFS :). Lykke til.
  Temaet integrasjon Topping DAC med streaming løsninger kan være et tema å informere om. Roon ready hadde vært kjærkomment og et tema som importøren kan ta opp med produsenten?
  En DAC blir ikke ROON ready, den kan bli tested, men det spiller null rolle.
  "
  Roon Ready device
  Roon Ready network devices have Roon’s streaming technology built in, and are certified by Roon Labs to provide the highest level of quality and performance in network streaming. "
   

  E. Largo

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  11.02.2007
  Innlegg
  4.580
  Antall liker
  5.831
  Sted
  Disco Volante
  Torget vurderinger
  2
  Det er ikke utvalget men mengden av coax og optisk det skorter på.
  Det som skal koples til er TV, Streamer, CD og Blu-ray ++.
   

  Naturlig

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  16.01.2015
  Innlegg
  162
  Antall liker
  161
  Sted
  Vestfold
  En DAC blir ikke ROON ready, den kan bli tested, men det spiller null rolle.
  "
  Roon Ready device
  Roon Ready network devices have Roon’s streaming technology built in, and are certified by Roon Labs to provide the highest level of quality and performance in network streaming. "
  Topping DACer har ikke wifi eller Ethernet kabel kobling. For å bli synlig som Roon sone må vel DACn ha nettkobling om jeg ikke har misforstått? Å koble til en Raspberry boks blir noe søl.
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.214
  Antall liker
  3.638
  Torget vurderinger
  0
  Jeg ser at jeg må sette opp en tydelig forklaring på hva Topping har og ikke har, og jeg registrerer alle kommentarer :)
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.214
  Antall liker
  3.638
  Torget vurderinger
  0
  Det har også kommet spørsmål om hvorfor en ikke er logget inn automatisk når en går inn i Nettbutikken, og jeg ser at enkelte kanskje forventer at det er felles innlogging mellom Hifisentralen Forum og Hifisentralen Nettbutikk, men det er det ikke.

  Jeg kunne enkelt å ha delt brukerdatabasen med begge sider, men jeg har valgt og ikke gjøre det av følgende årsaker:

  1. Sikkerhet
  2. Ingen hensikt å ha 31.000 brukere registrert i nettbutikken
  3. Ingen behov for å være innlogget i nettbutikken såfremt en ikke skal kjøpe noe.
  4. En trenger faktisk ikke å registrere seg for å kjøpe noe heller, men da vil en ikke ha tilgang til sine ordre og fakturakopier, så registrering anbefales ved kjøp av produkter.

  Jeg forstår at enkelte kanskje vil synes det er ok å se "Hei brukernavn" på toppen når en går inn i nettbutikken, men hvis en ikke skal kjøpe noe, så vil ikke dette gi noen ytterligere fordeler eller funksjoner.
   

  bambadoo

  Æresmedlem
  Moderator
  Ble medlem
  11.10.2002
  Innlegg
  18.968
  Antall liker
  4.855
  Sted
  Lørenskog
  Torget vurderinger
  14
  Topping DACer har ikke wifi eller Ethernet kabel kobling. For å bli synlig som Roon sone må vel DACn ha nettkobling om jeg ikke har misforstått?
  Nei, topping har ikke streamere. Bare rene dacer , dac-hodetlf forsterker og dac-preamp-hodetlf.

  Hvem vet, kanskje de kommer med rimelige streamere også som er like gode som andre dyre?

  Å koble til en Raspberry boks blir noe søl.
  Nei, ikke i mine øyne og heller ikke i mange andres øyne.
   

  DCM4EVER

  Helt fersk
  Ble medlem
  05.09.2013
  Innlegg
  18
  Antall liker
  6
  ser bare det positive med dette,vi trenger flere aktører i markedet om prisene skal holdes på et nivå så de fleste kan betale....Stå På! Thomas :)
   

  oyvjorge

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  04.05.2002
  Innlegg
  2.531
  Antall liker
  427
  Sted
  Akershus,Vestby
  Torget vurderinger
  13
  Det har også kommet spørsmål om hvorfor en ikke er logget inn automatisk når en går inn i Nettbutikken, og jeg ser at enkelte kanskje forventer at det er felles innlogging mellom Hifisentralen Forum og Hifisentralen Nettbutikk, men det er det ikke.

  Jeg kunne enkelt å ha delt brukerdatabasen med begge sider, men jeg har valgt og ikke gjøre det av følgende årsaker:

  1. Sikkerhet
  2. Ingen hensikt å ha 31.000 brukere registrert i nettbutikken
  3. Ingen behov for å være innlogget i nettbutikken såfremt en ikke skal kjøpe noe.
  4. En trenger faktisk ikke å registrere seg for å kjøpe noe heller, men da vil en ikke ha tilgang til sine ordre og fakturakopier, så registrering anbefales ved kjøp av produkter.

  Jeg forstår at enkelte kanskje vil synes det er ok å se "Hei brukernavn" på toppen når en går inn i nettbutikken, men hvis en ikke skal kjøpe noe, så vil ikke dette gi noen ytterligere fordeler eller funksjoner.
  Helt enig!
   
  • Liker
  Reaksjoner: HoJ

  Lilac1

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  17.03.2011
  Innlegg
  152
  Antall liker
  33
  Noen hodetelefonforsterkere med dac som går på USB-strøm i sortimentet, slik at jeg kan bruke det som eksternt lydkort?
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.214
  Antall liker
  3.638
  Torget vurderinger
  0
  Det er ikke utvalget men mengden av coax og optisk det skorter på.
  Det som skal koples til er TV, Streamer, CD og Blu-ray ++.
  En løsning på dette problemet er å bruke en Optisk switch alà denne:

  optisk-switch.png


  Denne koster typisk kr 700-800, og den fungerer veldig greit for diverse kilder som har optisk utgang. Den støtter opptil 192Khz, og det bør jo gjøre jobben.

  Jeg vurderer om vi skal legge til noen slike type produkter til nettbutikken.
   

  Vedlegg

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.214
  Antall liker
  3.638
  Torget vurderinger
  0
  Nei, denne kombinasjonen har de ikke.
  Problemet er at USB2 ikke klarer å levere mer enn 2.5 watt, og det vil ikke kunne drive en hodetelefonforsterker. Du trenger en ekstern strømforsyning. (USB3 kan levere 4,5 watt, men likevel...)
   
  Sist redigert:

  Lilac1

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  17.03.2011
  Innlegg
  152
  Antall liker
  33
  Ah, tenkte et produkt som Fiio E10k. Spiller fint på tungdrevne klokker, men lyden var ikke stort å skryte av.
   

  erk

  Hi-Fi interessert
  Ble medlem
  16.01.2015
  Innlegg
  79
  Antall liker
  110
  Sted
  Kolbotn
  Kult med flere leverandører av hifi! Mulig jeg oppfattes som grinete nå men personlig synes jeg det er klokt å skille enda bedre mellom et "forum" (som jeg anser som relativt uavhengig) og en nettbutikk med kommersielle interesser som selvsagt kan komme på kant med andre leverandører/butikker som bruker forumet aktivt. Jeg lurer på om alle som reklamerer her inne blir spesielt fornøyd selv om de selvfølgelig har en høflig tone en stund.
  Blir litt som at jeg bruker et rekrutteringsselskap for min konsulentvirksomhet, og så finner rekrutteringsselskapet ut at de også ønsker å selge tilsvarende konsulenttjenester med de jeg valgte å ikke ansette... da er vi kanskje ikke bestevenner lenger ;-) Eller for å si det på en annen måte: Er det nettbutikken til forumet eller forumet til nettbutikken som lanseres? Kanskje det smarteste er ingen av delene...
  Skal ikke blande meg mer opp i det selvsagt, og har ingen interesser den ene eller andre veien, men jeg tror i hvert fall at det er taktisk smart å separere nettbutikken ganske tydelig fra forumet.
   
  Sist redigert:

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.214
  Antall liker
  3.638
  Torget vurderinger
  0
  Ah, tenkte et produkt som Fiio E10k. Spiller fint på tungdrevne klokker, men lyden var ikke stort å skryte av.
  Mulig jeg formulerte meg feil, men 5volt og 0.5A er ikke rare utgangspunktet for å drive en forsterker.

  Topping har følgende modell som er dac+headfi, men den har innebygget batteri som lades opp med en separat USB inngang. (Ikke tatt inn på lager ennå).

  2514601.jpg
   

  Bjørn.H

  Æresmedlem
  Moderator
  Ble medlem
  03.07.2004
  Innlegg
  21.831
  Antall liker
  4.332
  Torget vurderinger
  1
  Gratulerer med ny nettbutikk :)
   

  aam01

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  19.09.2014
  Innlegg
  2.411
  Antall liker
  1.141
  Sted
  Sandvika
  Torget vurderinger
  3
  Problemet er at USB2 ikke klarer å levere mer enn 2.5 watt, og det vil ikke kunne drive en hodetelefonforsterker. Du trenger en ekstern strømforsyning. (USB3 kan levere 4,5 watt, men likevel...)
  Det bør du fortelle til Ifi. Jeg og kona bruker våre iFi micro iDSD BL på laptops i Italia med utmerket resultat. De har ikke noe problem med å drive Sennheiser HD650 mer enn høyt nok med spenning fra USB-utgangen. Jeg sier ikke dette for å degradere Topping som vi også har og er svært fornøyd med, se innlegg #16 .
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.214
  Antall liker
  3.638
  Torget vurderinger
  0
  Det bør du fortelle til Ifi. Jeg og kona bruker våre iFi micro iDSD BL på laptops i Italia med utmerket resultat. De har ikke noe problem med å drive Sennheiser HD650 mer enn høyt nok med spenning fra USB-utgangen. Jeg sier ikke dette for å degradere Topping som vi også har , se innlegg # .
  Jeg tenkte mer i retning av at 5volt - 0.5A - 2.5 watt ikke vil være nok til å drive Topping sine hodetelefonforsterkere, og derav har de egen strømforsyning. Det er fullt mulig å lage en forsterker som drives av USB, og jeg reformulerte meg også ved å si: " 5volt og 0.5A er ikke rare utgangspunktet for å drive en forsterker ", og den påstanden er nok mer riktig.
   

  mk1classic

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  07.01.2009
  Innlegg
  603
  Antall liker
  292
  Sted
  Sandvika
  Ok, Høvdingen og Posten leverte på 48timer. Topping A90 står nå å varmer seg sammen med Cary SLP-05 og D90 MQA. Den blir snart overflyttet til hjemmekontoret sammen med D90en. Hva skal man da ha på stua... 🤔

  DSC_1254-01.jpeg
   

  Naturlig

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  16.01.2015
  Innlegg
  162
  Antall liker
  161
  Sted
  Vestfold
  Nei, topping har ikke streamere. Bare rene dacer , dac-hodetlf forsterker og dac-preamp-hodetlf.

  Hvem vet, kanskje de kommer med rimelige streamere også som er like gode som andre dyre?


  Nei, ikke i mine øyne og heller ikke i mange andres øyne.
  Søl: Det jeg mente å si var at for de fleste bruker er det enklere at man i Roon core kan velge en DAC enhet (sone) når den kommer opp i listen av tilgjengelige Roon enheter.
  Oppkobling av Topping DAC/Raspberry Pi/Ropieee: her trenger de fleste en god beskrivelse av hvordan sette opp/installere/bruke systemet. Noen som føler seg kallet?
   

  Hagto

  Bransjeaktør
  Ble medlem
  26.03.2005
  Innlegg
  3.590
  Antall liker
  454
  Sted
  Sørlandet
  Torget vurderinger
  27
  Gratulerer så mye 👍

  Fikk selv en P50 av postmannen i dag. Powersupply til oppgradering av D50/D50s/DX3 Pro/A50. Hadde selvsagt bestilt av deg hvis jeg hadde kjent til dette 😊
   

  triodelab

  Hi-Fi interessert
  Ble medlem
  02.01.2018
  Innlegg
  88
  Antall liker
  38
  Syns fjernkontrollen som følger med Topping D50S er bra. Istedet for fjernkontroll i aluminium så ville jeg heller gått for P50. Denne strømforsyningen er designmessig tilpasset D50S, men kan også brukes til andre Topping produkter. Er meget godt fornøyd med Topping. Kjører fullt volum på min Triodelab rørforsterker og justerer lyden med fjernkontrollen til D50S.
   

  Lilac1

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  17.03.2011
  Innlegg
  152
  Antall liker
  33
  Det bør du fortelle til Ifi. Jeg og kona bruker våre iFi micro iDSD BL på laptops i Italia med utmerket resultat. De har ikke noe problem med å drive Sennheiser HD650 mer enn høyt nok med spenning fra USB-utgangen. Jeg sier ikke dette for å degradere Topping som vi også har og er svært fornøyd med, se innlegg #16 .
  Takk for tips! Koster treogenhalvgangen av f'eks DX3 her dog, som har fått flotte anmeldelser. Hadde Fiio E10k ikke vært skrot, hadde jeg beholdt den.
  /OT
   

  rolfb*123

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  10.08.2008
  Innlegg
  473
  Antall liker
  301
  Sted
  Oslo
  Torget vurderinger
  3
  Topping DACer har ikke wifi eller Ethernet kabel kobling. For å bli synlig som Roon sone må vel DACn ha nettkobling om jeg ikke har misforstått? Å koble til en Raspberry boks blir noe søl.
  Raspberry boks funker helt gull som Roon endpoint.

  Mvh.
  Rolf
   

  Elmer

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  23.08.2009
  Innlegg
  146
  Antall liker
  103
  Gratulerer herfra også ! Flott tiltak og top notch produkter til en god pris. Og selvfølgelig fordel med lokal distribusjon ift garanti og reparasjoner etc. Det sirkulerer rykter der ute i the Big Sewer (Verdensveven) at det er en P90 i kjømda. Dvs en ren forforsterker basert på A90. Er det noe i dette ?

  Dr.E
   

  Høvdingen

  The big chief
  Administrator
  Ble medlem
  01.01.2001
  Innlegg
  6.214
  Antall liker
  3.638
  Torget vurderinger
  0
  Gratulerer herfra også ! Flott tiltak og top notch produkter til en god pris. Og selvfølgelig fordel med lokal distribusjon ift garanti og reparasjoner etc. Det sirkulerer rykter der ute i the Big Sewer (Verdensveven) at det er en P90 i kjømda. Dvs en ren forforsterker basert på A90. Er det noe i dette ?
  Det er planer om en ny forforsterker, men fortsatt under utvikling.
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

Høvdingen
The big chief
Administrator
Medlem siden
Antall liker
3.638
Link til alle artikler
38
Høvdingen sine annonser
Besøksartikler
Hifisentralen har besøkt PM Audio

Hifisentralen har besøkt PM Audio

 • 15
Vi har tatt turen til Nodeland for å hilse på en gammel ringrev i hi-fi bransjen, og PM Audio er nok velkjent for mange oss. Firmaet ble opprettet i 1997, og Paul Mortensen har årevis med erfaring...
Fortsett
Besøksartikler
Butikkbesøk hos Mala Audio / Analog Senter

Butikkbesøk hos Mala Audio / Analog Senter

 • 25
Det har kun gått litt over ett år siden Mala Audio utvidet og flyttet til store og nye lokaler i Asker. Ikke så lenge etter innflytting ble det bestemt at gården i Kirkeveien skulle rives og...
Fortsett
Bransjenyheter
McIntosh lanserer MC1502 effekt- og C22 MKV forforsterker

McIntosh lanserer MC1502 effekt- og C22 MKV forforsterker

 • 6
McIntosh lanserer MC1502 effektforsterker på 2x150 watt som er en direkte arvtager etter MC2152 Limited Edition 70th anniversary rørforsterker. MC1502 deler det samme tidløse designet som den...
Fortsett
Bransjenyheter
High End Messen i Munchen 2020 er avlyst!

High End Messen i Munchen 2020 er avlyst!

 • 14
Hifisentralen mottok nettopp følgende pressemelding som bekrefter at årets HIGH END Messe i Munchen 2020 er AVLYST: HIGH END 2020 Cancelled Due to Spread of Coronavirus The HIGH END 2020 trade...
Fortsett
Besøksartikler
HøstPuls 2019 reportasje

HøstPuls 2019 reportasje

 • 11
Høstpuls 2019 er over for i år, og vi har laget en reportasje som viser bilder og litt informasjon om hva som ble presentert av produkter denne helgen. Høstpuls konseptet tilhører Oslo Hi-Fi...
Fortsett
Besøksartikler
Åpning av Mala Audio sin nye butikk

Åpning av Mala Audio sin nye butikk

 • 21
Mala Audio åpnet ny butikk i Asker sentrum 28 september 2019, og Hifisentralen var tilstede for å dekke åpningen. Sveinung Mala har kommet langt etter oppstart i 2011, og fra å selge Music Angel...
Fortsett
Topp Bunn