Lagde en ganske digg lammegryte i dag. Lam, en stk hvitløk - stort sett i form av hele båter, gulrot, masse rosmarin, paprika, en stk chilli med en styrke som gir litt varme i ettersmaken uten at det blir en chiligryte, challotløk, vanlig løk, rødvin, en klase små tomater, en dasj tomatjuice, en skvett hvitvin som sto igjen fra forigårs og litt av en rotgrønnsak jeg ikke kan navnet på. Ja, og så noe sopp som vi hadde til overs. Dette var en franskinspirert gryte, men det er jo bare å hive oppi det man måtte ha liggende av godsaker. Stekte poteter og halvparten av grønnsakene separat - i olivenolje, hvitløk, rosmarin, salt og pepper, så gryta kunne få lang koketid uten at alt gikk i oppløsning. Heiv potetene etc opp i gryta og lot de koke med de siste 20 min.
... Og en flaske Ribera del Duero til de voksne.
Er i Spania, råvarene er førsteklasses, gryta er tom og familien er sprekkmett.
Gøy å lage mat i fri dressur når det klaffer...