Mat, drikke og røyk Hva vi har i glasset, atter en gang!

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • oyvjorge

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.05.2002
    Innlegg
    2.813
    Antall liker
    572
    Sted
    Akershus,Vestby
    Torget vurderinger
    13
    65finger skrev:
    Er det risbrennevin? jeg har smakt en type risbrennevin som var helt jævlig
    Ja, tror det. Men det er visst en annen ingrediens også. Uten at jeg helt vet hva det er.
     
    G

    Gjestemedlem

    Gjest
    65finger skrev:
    oyvjorge skrev:
    65finger skrev:
    Er det risbrennevin? jeg har smakt en type risbrennevin som var helt jævlig
    Ja, tror det. Men det er visst en annen ingrediens også. Uten at jeg helt vet hva det er.
    Hvordan smaker det?
    Fikk engang en leirkrukke med noe lokalt risbrennevin fra Beijing. Det smakte som neglelakkfjerner filtrert gjennom et velbrukt hoppetau.
     

    Torja

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.03.2008
    Innlegg
    2.350
    Antall liker
    1.028
    Gjestemedlem skrev:
    65finger skrev:
    oyvjorge skrev:
    65finger skrev:
    Er det risbrennevin? jeg har smakt en type risbrennevin som var helt jævlig
    Ja, tror det. Men det er visst en annen ingrediens også. Uten at jeg helt vet hva det er.
    Hvordan smaker det?
    Fikk engang en leirkrukke med noe lokalt risbrennevin fra Beijing. Det smakte som neglelakkfjerner filtrert gjennom et velbrukt hoppetau.
    Risbrennevin skal vel oppvarmes først før man drikker det? Husker å ha fått noe slikt fra en krukke i en Japansk restaurant for lenge siden. Den var varm. Jeg syns det smakte godt. Men det er fryktelig lenge siden.
     
    K

    Kaare G. Opsahl

    Gjest
    Torja skrev:
    Gjestemedlem skrev:
    65finger skrev:
    oyvjorge skrev:
    65finger skrev:
    Er det risbrennevin? jeg har smakt en type risbrennevin som var helt jævlig
    Ja, tror det. Men det er visst en annen ingrediens også. Uten at jeg helt vet hva det er.
    Hvordan smaker det?
    Fikk engang en leirkrukke med noe lokalt risbrennevin fra Beijing. Det smakte som neglelakkfjerner filtrert gjennom et velbrukt hoppetau.
    Risbrennevin skal vel oppvarmes først før man drikker det? Husker å ha fått noe slikt fra en krukke i en Japansk restaurant for lenge siden. Den var varm. Jeg syns det smakte godt. Men det er fryktelig lenge siden.
    sikker på at det ikke var Sake? (Risvin)
     
    K

    Kaare G. Opsahl

    Gjest
    Gjestemedlem skrev:
    65finger skrev:
    oyvjorge skrev:
    65finger skrev:
    Er det risbrennevin? jeg har smakt en type risbrennevin som var helt jævlig
    Ja, tror det. Men det er visst en annen ingrediens også. Uten at jeg helt vet hva det er.
    Hvordan smaker det?
    Fikk engang en leirkrukke med noe lokalt risbrennevin fra Beijing. Det smakte som neglelakkfjerner filtrert gjennom et velbrukt hoppetau.
    Det rimer godt med hvordan jeg husker det smakte
     

    Torja

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.03.2008
    Innlegg
    2.350
    Antall liker
    1.028
    65finger skrev:
    Torja skrev:
    Gjestemedlem skrev:
    65finger skrev:
    oyvjorge skrev:
    65finger skrev:
    Er det risbrennevin? jeg har smakt en type risbrennevin som var helt jævlig
    Ja, tror det. Men det er visst en annen ingrediens også. Uten at jeg helt vet hva det er.
    Hvordan smaker det?
    Fikk engang en leirkrukke med noe lokalt risbrennevin fra Beijing. Det smakte som neglelakkfjerner filtrert gjennom et velbrukt hoppetau.
    Risbrennevin skal vel oppvarmes først før man drikker det? Husker å ha fått noe slikt fra en krukke i en Japansk restaurant for lenge siden. Den var varm. Jeg syns det smakte godt. Men det er fryktelig lenge siden.
    sikker på at det ikke var Sake? (Risvin)
    Ah, selvsakt :p
     

    oyvjorge

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.05.2002
    Innlegg
    2.813
    Antall liker
    572
    Sted
    Akershus,Vestby
    Torget vurderinger
    13
    65finger skrev:
    oyvjorge skrev:
    65finger skrev:
    Er det risbrennevin? jeg har smakt en type risbrennevin som var helt jævlig
    Ja, tror det. Men det er visst en annen ingrediens også. Uten at jeg helt vet hva det er.
    Hvordan smaker det?
    Veldig uvant og tror neppe jeg kommer til å drikke noe mer. Ikke det at det smaker som Whisky, men tipper at en som ikke har drukket W før, plutselig prøvesmaker W fra Islay. Det gir ikke noen godfølelse.......
     

    TJ

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.08.2003
    Innlegg
    753
    Antall liker
    2
    Siste jeg drakk var Grans Lettøl. Skuffende.

    På Grensen til Off Topic:
    Anbefalt ankerdram? Folk liker forskjellige saker. En god whisky ville vært mitt forslag, men det er jo ikke alle som drikker det. Noen forslag til billig og godt drikke som mange liker?
     
    K

    Kaare G. Opsahl

    Gjest
    TJ skrev:
    Siste jeg drakk var Grans Lettøl. Skuffende.

    På Grensen til Off Topic:
    Anbefalt ankerdram? Folk liker forskjellige saker. En god whisky ville vært mitt forslag, men det er jo ikke alle som drikker det. Noen forslag til billig og godt drikke som mange liker?
    Rom (kvaliteten øker ofte med prisen)
     

    oyvjorge

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.05.2002
    Innlegg
    2.813
    Antall liker
    572
    Sted
    Akershus,Vestby
    Torget vurderinger
    13
    Sammenlign lettøl mot lettøl, alt annet blir feil. Grans lettøl er kongen av lettøl, men bare lettøl.
     

    TJ

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    26.08.2003
    Innlegg
    753
    Antall liker
    2
    oyvjorge skrev:
    Sammenlign lettøl mot lettøl, alt annet blir feil. Grans lettøl er kongen av lettøl, men bare lettøl.
    Det kan være. Det vareierer ganske mye fra Grans. Synd Ringnes gav seg med Lettøl. Jevn kvalitet og fint sommerpreg (pilsner)
     

    ottone

    Æresmedlem
    Ble medlem
    08.04.2008
    Innlegg
    14.353
    Antall liker
    11.313
    Sted
    Stavanger
    Torget vurderinger
    3
    ErosLoveking skrev:
    Må vel tåle å avslutte med en liten brun en.
    Hvis ferien bare var litt lengre skulle jeg tatt en sånn nå etter frokost....
     

    donnerwetter

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    16.02.2008
    Innlegg
    1.377
    Antall liker
    105
    Plenen er halvklippet, og det er ølpause ;D
    Hansa Fatøl (hva er flertallsformen? lesker godt nå som sommervarmen er på snarvisitt her på Romerike ;D
     

    ottone

    Æresmedlem
    Ble medlem
    08.04.2008
    Innlegg
    14.353
    Antall liker
    11.313
    Sted
    Stavanger
    Torget vurderinger
    3
    Fisken er fortært, rosévinen er tømt, og vi nyter måneskinn på verandaen med en
    Sontelle XO

    Joda, Cognac er også godt.
     

    Vedlegg

    decibelius

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    27.12.2007
    Innlegg
    7.866
    Antall liker
    1.679
    Sted
    Bislett
    Smaker skikkelig digg ;)
    Konklusjon
    Lys brun på farve. Dufter av anis, sitrus, nellik og krydder. Noe floralt preg. Syrlig og fruktig på smak. Kornpreget, rund og fyldig.
    Yeah, right
     

    Vedlegg

    Terka

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    10.06.2007
    Innlegg
    1.374
    Antall liker
    3
    Tom for Whisky... da blir det en passe stor arbeidscognac i stedet.

    Holder forresten på med (pause nå..) å lydisolere avtrekksvifta på kjøkkenet.
    Ikke rom for så mange akustiske tiltak i vår åpne stue/kjøkken løsning, da setter man igang der man får lov! ;D
     

    Vedlegg

    Pengvim

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    15.12.2005
    Innlegg
    2.183
    Antall liker
    2
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    2
    Blei et par CB pils, og det blir det nok i morgen også. ;D
     

    Torja

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.03.2008
    Innlegg
    2.350
    Antall liker
    1.028
    Dere har så spennende drikke. Må vel på Poolet en gang. For meg går det i det sedvanlige, etter litt trening. En laang nattevakts uke har kommet til ende. I morgen skal det bare soves alik
     

    Vedlegg

    Anonym

    Æresmedlem
    Ble medlem
    08.08.2008
    Innlegg
    11.408
    Antall liker
    1.138
    Torget vurderinger
    4
    Hansa Premium her, blir visst bytur i dag istedenfor en rolig helg.
    Håper bare jeg klarer å moderere meg så jeg slipper 3 dagers fyllesyken denne gangen.
     

    Torja

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.03.2008
    Innlegg
    2.350
    Antall liker
    1.028
    3 dager da gitt, uff :-X
    Pass på å få i deg litt vann eller kaffe underveis og ikke bare - ja du vet ;D
     

    Pesquera

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2005
    Innlegg
    1.381
    Antall liker
    75
    Torget vurderinger
    11
    Denne:



    23 år og like blid! Plenty av rik frukt og den tørrheten som bare moden klassifisert Bordeaux har. Ledsager helgrillet entrecote, perfekt match til marmorert oksekjøtt.
     

    Vedlegg

    Anonym

    Æresmedlem
    Ble medlem
    08.08.2008
    Innlegg
    11.408
    Antall liker
    1.138
    Torget vurderinger
    4
    Det er noe kjent med den flaska.
    Hvilket øst-europeisk land er den fra?
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn