Politikk, religion og samfunn Journalister til Strykkarakter

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Audiophile-Arve

  Æresmedlem
  Ble medlem
  28.11.2002
  Innlegg
  18.007
  Antall liker
  5.132
  Sted
  Kysten av Nordvestlandet. I aller argaste nynorskd
  Torget vurderinger
  0
  Heh heh!

  Når det er sagt, meiner eg at det viktigaste ein journalist gjer, er å sjekke kjeldene sine. Her er ein stor skilnad til dei som driv synsing. Bloggarane høyrer helst til i synsar-kategorien, på same måte som somme sportsjournalistar, og dei som fuskar i hifi-skrivefeltet.
   

  Voff

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  03.11.2006
  Innlegg
  6.918
  Antall liker
  2.056
  Torget vurderinger
  1
  Journalister fortrekker den kilden som gir størst opplag og passer med journalistens ståsted. På en rekke områder finnes det delte meninger. Alarmistene får talefortrinn fordi det selger aviser (i vid betydning). Dermed blir ekstremisme framstillt som mainstream....
   

  Spiralis

  Æresmedlem
  Ble medlem
  13.03.2005
  Innlegg
  15.403
  Antall liker
  3.355
  Torget vurderinger
  0
  OK, tenkte ikke på pappan. Espen er en venn fra gamle dager så det var han jeg tenkte på.
   

  Dephnot

  Rubinmedlem
  Ble medlem
  07.09.2004
  Innlegg
  44.537
  Antall liker
  9.641
  Sted
  MQ-9
  Torget vurderinger
  1
  Jeg har vel funnet et irritasjonsmoment som overgår røde ringer ... scrollesyken. Denne infantile trangen til å presentere en tekst med at du skal fores men en og en skje som en baby med en hengende bilde av et eller annet. Du prøver å bla nedover men det eneste du får lov til er å skubbe den ene tekstlinjen litt nedover. Når jeg ser slikt så går artikkelen rett i søppelbøtten og hva nå det måtte være tuttemullen ville si så er forsøket bortkastet.

  Når jeg blir keiser så skal slikt ende med mange år i fangehullet!
   

  Trondmeg

  Æresmedlem
  Ble medlem
  28.12.2003
  Innlegg
  12.342
  Antall liker
  6.186
  Torget vurderinger
  12
  Hør, hør. Sammen med de som ikke lenger kan skrive nyhetssaker, men legge ut en video der det repeterende innholdet presenteres i sneglefart slik at alle skal henge med.
   

  WayAhead

  Æresmedlem
  Ble medlem
  27.12.2017
  Innlegg
  10.139
  Antall liker
  2.636
  Sted
  Sky No Limit....
  Noe av det som irriterer meg mest er journalistene i en ikke ubetydelig lokalavis skriver om feks bilulykker. i 9/10 tilfeller klarer faen ikke å fortelle hvor ulykkene har skjedd. E18, Åh E18 ja. Siden en jo er lokalkjent í hele møkkablekka sitt nedslagsfelt synes jeg det er viktig å vite hvor dette har skjedd. Det burde være obbligattorriskk å starte med eksakt tid og sted. Da denne avisen gikk over fra journalister til såkalte videojournalister gikk egentlig det hele i dass. Nei jeg abber ikke på denne men det er av andre grunner men fortsatt journalistbegrunnet. Sist de ringte meg for å sell abb ba jeg fyren (ansatt+) å ryke å reise til helvete. Møkkaavisen er i rÖven på storkapitalen som vist på D Hjulkalender:


  Samtidig finnes det en nettavis som dekker samme område, antagelig sparsomt bemannet men de har mye bedre dekning og journalistarbeid uansett hvilke typer saker det gjelder. I tillegg er de mye ryddigere mht reklame på sidene, ser ut til at de har bra inntekter der men sidene er velorganiserte og oversiktlige uten mye av de overprojiserte reklameinslagen en ser de fleste andre steder.
   
  Sist redigert:
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…
Topp Bunn