De fleste av sorten drikker soyamelk/rismelk/havremelk (som kjent lakterer alle disse plantene....). De som selges her i landet er beriket med Vitamin B-12.Potensielt ja. Men vitamin B12 får man på naturlig måte kun fra animalske produkter. Ikke alle veganere/vegetarianere har vært klar over det.
Opprinnelsesmerking ... sticker. Enkelte restauranter i USA skryter av at de har egne gårder der de dyrker det de serverer. Gjelder nok ikke denne.Er det rester av en prislapp jeg ser på tomaten?
En skikkelig biff trenger ingen tilbehør.Jeg har den aller beste samvittighet for mine relativt sjeldne biffer, - biff er i seg sjøl ofte relativt smakløst uten tilbehør.....
At øvrige verden kanskje bør kutte ned på særlig storfekjøtt er knskje ikke så rart, gitt at i mange land er det omtrent det eneste som regnes som mat...
VI trenger forøvrig ikke gå lenger til kjøttdeiggenerasjonen som dominerer det hjemlige matmarked. Her i området er den godt voksne generasjonen atskillig mer vant til fisk, - som vi har enkel tilgang på i prima kvalitet.... Kjøtt var søndagsmat for ikke så mange tiår siden...
Aldringspose - Pølsetarm 25stk pr pakke
Ø50mm x50cm
Dette er pølsetarmer laget i et spesielt materiale som ikke slipper fuktigheten ut like raskt som tradisjonelle kunstfibertarmer, dermed settes det ikke så store krav til at du har klima egnet for speking. Etter stapping i tarm kan du med fordel oppbevare pølsene i kjøleskap og speke/tørke de der.
Tarmene har en barriere som er laget slik at pølsedeigen vil tørke ut i akkurat passe tempo. Problemet for den vanlige forbruker er spekepølser tørket på tradisjonelt vis ofte tørker for raskt, slik at pølsen blir harde utenpå, og veldig mykt i kjernen. Ved bruk av våre Dry-age Pølsetarmer slippes fuktighet ut i passe tempo, slik at du får mer lik konsistens gjennom hele, og man kan oppnå et høyere vekttap og enda bedre resultat.
Har ikke vært med på det med kjøtt, men det er endel grønnsaker som oppfører seg slik. Vet ikke om annen løsning enn å pakke dem om. Man kan jo forsøke å kutte helt langs forseglingen, tørke godt av kantene oppe og så forsøke å vakuumere og forsegle i samme posen på nytt (er det søl hvor man skal legge sveisen får man nok ikke det tett). Men det har jeg ikke prøvd dette, så ta det med en klype salt.Praksis, nå. Lokalt problem på eget kjøkken. Prøver bibringe sous vide etter tips på internettet, og sliter med en liten ting. Etter noen timer blåser posen seg opp en del. Hadde den ute av karet, vakumerte på nytt med manuell stopp og foirseglet før den ble sluppet tilbake.
Hvorfor skjer dette, og kan det motvirkes på noe vis?
Jeg kjøpte en bunke slike panner ja. Såkalte "blue steel pans" nesten ubrukelige de første gangene men så kom de seg. Jeg samler som sagt på pizzastash og syns det var verdt en arm og et ben i frakt og moms. For alle andre får man nesten samme resultat i en "vanlig" panne med litt kant på.Må si dette så litt godt ut, og det hadde vært artig å prøve. Var det ikke Cruiser som kjøpte en bunke av ovnspanner for dette? Hadde vært artig å høre om erfaringer.
Detroit-Style Pizza - Food Wishes
MÅ, bare MÅ, nytes sammen med en ordentlig tyrkisk kaffe.
Fra Fuugo, nei ikke Fugro (seismikkselskapet)
Luring - du sa jo så flott at man ikke trengte kjøpe så mye stæsj... bare en god kniv, en god stekepanne og et mandolinjern.Jeg kjøpte en bunke slike panner ja. Såkalte "blue steel pans" nesten ubrukelige de første gangene men så kom de seg. Jeg samler som sagt på pizzastash og syns det var verdt en arm og et ben i frakt og moms. For alle andre får man nesten samme resultat i en "vanlig" panne med litt kant på.
Takk skal du ha Jeg fant den siden jeg også, men de sender fra USA og da blir frakten dyrere enn krydderet. Går det forresten greit å sende krydder fra utlandet?Fra Fuugo, nei ikke Fugro (seismikkselskapet)
https://www.fruugo.no/tony-chachere...MIieH5s82G4AIVDamaCh2Y7gPbEAQYAiABEgLoS_D_BwE
Det er vel omtrent det samme jeg sier i innlegget du siterer. Man trenger ikke dette produktet for noe særlig annet enn å tilfredsstille en samlemani. Man får omtrent tilsvarende resultat ved å bruke en vanlig panne/form.Luring - du sa jo så flott at man ikke trengte kjøpe så mye stæsj... bare en god kniv, en god stekepanne og et mandolinjern.Jeg kjøpte en bunke slike panner ja. Såkalte "blue steel pans" nesten ubrukelige de første gangene men så kom de seg. Jeg samler som sagt på pizzastash og syns det var verdt en arm og et ben i frakt og moms. For alle andre får man nesten samme resultat i en "vanlig" panne med litt kant på.
https://www.happy-mothering.com/08/recipes/homemade-cajun-seasoning/Takk skal du ha Jeg fant den siden jeg også, men de sender fra USA og da blir frakten dyrere enn krydderet. Går det forresten greit å sende krydder fra utlandet?Fra Fuugo, nei ikke Fugro (seismikkselskapet)
https://www.fruugo.no/tony-chachere...MIieH5s82G4AIVDamaCh2Y7gPbEAQYAiABEgLoS_D_BwE
Skal prøve meg på disse. Men er litt usikker på hvilken ost som passer best til dette. Helt noe som ikke må spesialimporteres. Vurderer en blanding av cheddar, lagret edamer og litt hard mozarella kanskje. Men kanskje lagret gouda og litt gruyere kan funke? Hard hvit geitost og mozarella?Jeg kjøpte en bunke slike panner ja. Såkalte "blue steel pans" nesten ubrukelige de første gangene men så kom de seg. Jeg samler som sagt på pizzastash og syns det var verdt en arm og et ben i frakt og moms. For alle andre får man nesten samme resultat i en "vanlig" panne med litt kant på.Må si dette så litt godt ut, og det hadde vært artig å prøve. Var det ikke Cruiser som kjøpte en bunke av ovnspanner for dette? Hadde vært artig å høre om erfaringer.
Detroit-Style Pizza - Food Wishes
Det kalles destillert vannEn skremmende fremtid for de mentalt utkoblede med tomler også på føttene.... nå mangler vi bare ferdigkokt vann... skal bare varmes i mikroen...
fb-siden: https://www.facebook.com/vanertokyo/The man in charge here is Tsukasa Miyawaki. Before launching Vaner in August, he spent a year in Scandinavia unlocking the secrets of the Nordic sourdough tradition. He uses heirloom species of wheat, such as emmer and spelt, which he imports from Norway and grinds in quantities just sufficient for the next day’s production.
The loaves are left to proof overnight and are then baked first thing in the morning. Arrive early enough and you find them filling the modest shop with their warmth and tantalizing aromas.