Fordelen da, Tam, er at Panasonic gjør mer MED det panelet..som også Bang & Olufsen klarer. Huskalibreringa og styringa er forskjellig. Det har den alltid vært. Så bildet blir Panasonic uansett. OLEDen er et samarbeid mellom Matsushita og LG. Et samarbeid de to merkene innledet som svar på at LED kom inn for plasma. Plasmaens styrker og svakheter burde være velkjent, og disse merkene utvikla den på det siste til det den ble, med god hjelp fra Pioneer gjennom Matsushitas divisjonsoppkjøp der. Et fremragende prinsipp. Som inntil for ytterst få år siden fortsatt var LED, QLED fullstendig overlegen på resultatene. Den tredje gjenlevende produsenten som vokta denne flammen var B&O. Men de har et prisnivå utafor rekkevidde for de fleste. Da er Panasonic det naturlige valg. De kombinerer det beste fra begge verdener. Alle flatskjermer har innbrenning, men det er ikke like synlig på alle prinsipper. Det som derimot er, er at innbrenningsfare øker, jo mer lys skjermen har i bildet sitt. Det, kombinert med stillestående bilde over tid.
De standardiserte råpanelene blir produsert i Korea av EN grunn: Pris og kostnadseffektivitet for produsentene som bruker dem. Avtalene der går begge veier, tro du meg. Men HVORDAN de så blir brukt er det som utgjør hele forskjellen. Husk, for ti år siden var Korea et land som fortsatt lærte. De lærte av Europa, Japan og USA. Og de koreanske Chaebols har brukt tida godt, de..ispedd en og annen nødvendig rettssak for å få dem til å huske sin plass. Men de har fortsatt masse igjen å lære..Det har Kina og. Det betyr ikke at Europa, Japan og USA lar dem ta over, regardless..Vi lærer nemlig av dem også.
Android TV er ei videreutvikling av mobilens Android. Et system Google fikk nevene i etter å ha kjøpt ut LG fra mobilmarkedet. Det er hovedgrunnen til at vi idag har to rådende plattformer: Android eller IOS, Men det må være en viss kompatibilitet derimellom. Og det er det også..Ellers hadde ikke verdensomspennende digital satsing funka.