PMC sin nye Twenty5i-serie.

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Bristol Hi-Fi Show Februar 2020 startet med at PMC lanserte sin nye Twenty5i-serie høyttalere.

  Det er seks høyttaler modeller i Twenty5i-serien, hvor i en indikerer 'forbedret'. Serien består av tre par gulvstående, to par stativ modeller samt en senter. Twenty5 sub forblir den samme.

  Twenty5i.21 har en 130 mm bass-driver, og den litt større Twenty5i.22 har en 165mm-driver og kan leveres med de korresponderende gulvstativene. Twenty Stand.

  Twenty5i-23 og Twenty5i-24 samsvarer med deres stativmodell, men tanke på drivere, men i større kabinetter.

  PMCs forbedringer i forhold til den forrige Twenty5 serien finner man i diskanten, delefiltret og reduksjon av uønskede resonanser.

  Diskanten bak forbedringene er et 19 mm SONOMEX soft-dome-design med en nyutviklet 34mm ytter-ring som gir bedre spredning og mindre diffraksjon hvor basisen er arvet fra PMCs Premium fact-serie. Også takket være noen flittige ingeniører har PMC klart å få denne driveren til å fungere lengre ned frekvensspekteret. Den nye diskanten har også en bredere spredning som delvis også skyldes den nye waveguide gitteret.

  Siden det nye diskant-designet kan strekke seg lenger ned for å møte mellomtone / bassdriveren, har PMC redesignet delefiltret som er montert på et glassfiber-print av det som betegnes som militær kvalitet og det brukes rene tykke kobberbaner, Twenty5i seriens delefrekvens er i motsetning til forrige Twenty5 serie, som hadde en delefrekvens på 1,8 kHz., har Twenty5i serien en delefrekvens på 1.7 KHz. Resultatet er at bassdriveren får fokusere mer effektivt på kjernefrekvensområdet og det resulterer i en mye jevnere overgang imellom driverne. Som igjen gir bedre 3D følelse og større lydbilde, samt større lyttevindu.

  For å forbedre mellomtone område så har toppmodellen i Twenty5i serien, Twenty5i-26, som er en 3 veis konstruksjon en tredje driver dedikert til mellomtone. Denne 50 mm soft-dome mellomtonen er utviklet fra driverne som finnes i PMS sin pro monitor serie.

  I tillegg får Twenty5i-serien en ny presisjonskonstruert plint. Denne har et dempemateriale som er designet for å dempe spesifikke uønskede frekvenser som isolerer høyttalerne fra gulvet. Og spikesene er rundt 12 mm lenger enn forrige model, slik at de bedre kan håndtere dypere tepper.

  Som alle PMC-høyttalere får du selvfølgelig PMC sitt anerkjente Advanced Transmisjon Line bass-system, ATL, i Twenty5i serien også. Det er den aerodynamisk designede Laminair-spoileren som sikrer en enda mer kontrollert luftstrøm.

  Alt dette resulterer i at Tweny5i-serien har større åpenhet i øvre frekvenser og mellomtone, et bredere og dypere lydbilde som er betydelig mer involverende for lytteren.

  Endelig har PMC lagt til et silkehvitt finishalternativ sammen med to forskjellige finér finishene, eik og valnøtt. Leveres også i Premium svart diamantglans som koster litt ekstra.

  Twenty5i serien skulle lanseres i resten av verden på München High-End nå i Mai. Men dessverre er det avlyst. Men vi har vært så heldige å fått inn et par Twenty5i-23 som står nå på innspilling og klar til demo Ønsker derec en demo på den nye Twenty5i serien så er det fint om det avtales litt på forhånd. Se kontakt info under.

  Dessverre så er prisene i NOK vanskelig og sette grunnet ustabilt valuta. Så her veil priser i GBP omregnet med Norsk 25% Moms men ikke frakt beregnet:

  2521i. GBP 2.061.-
  2522i. GBP 3.094.-
  2523i. GBP 3.610.-
  2524i. GBP 5.160.-
  2526i. GBP 8.776.-
  25-C. GBP 2.061.-
  25-sub sort. GBP 3.921.-

  Norsk AudioTeknikk AS
  Ullevålsveien 13
  0165 Oslo
  Norway.
  Tlf: 22200095.
  Mail: morten@norskaudioteknikk.no
  Web: Norsk Audio Teknikk | Let the Music Speak!
  Facebook: https://www.facebook.com/NorskAudioTeknikk/
  Facebook PMC: https://www.facebook.com/groups/384770248991790/

  PMC-Twenty-5i-location-group-inc-centre-press.jpg
  PMC-Twenty5-24i-sort.jpg
  PMC-Twenty5-23i-hvit.jpg
  PMC-twenty5_ATL_Laminair.jpg
  Twenty5-26i-Rear-W.jpg
  Plint.1.jpg
  Plint.2.jpg
  Plint.3.jpg
  Twenty5i-tweeter-press.jpg
  twenty5i-finishes.jpg
   
  Sist redigert:

  Kommentarer

  haber

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  01.06.2006
  Innlegg
  715
  Antall liker
  159
  Sted
  Nesoddtangen
  Torget vurderinger
  29
  Hmmm... nesten dårlig gjort av deg det her, Morten :cool:
   
  Sist redigert:

  PeterD

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  09.01.2005
  Innlegg
  151
  Antall liker
  7
  Tror det er første gang jeg har sett et morsomt bilde av en høyttaler(del). Artig.
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

nat
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
794
Link til alle artikler
140
nat sine annonser
Bransjenyheter
Bergmann nyhet på vei inn.

Bergmann nyhet på vei inn.

 • 1
Bergmann nyhet på vei inn til oss. Modi med den helt ferske armen som lyder navnet Thor. Priser og mer info kommer. Norsk AudioTeknikk AS Ullevålsveien 13 0165 Oslo Tlf: 22200095. Mail...
Fortsett
Bransjenyheter
Norsk Audio Teknikk AS holder stengt ifra torsdagen 8 juli og åpner igjen mandagen 12 juli.

Norsk Audio Teknikk AS holder stengt ifra torsdagen 8 juli og åpner igjen mandagen 12 juli.

 • 2
Norsk Audio Teknikk AS holder stengt ifra torsdagen 8 juli og åpner igjen mandagen 12 juli. Er tilgjengelig på mail: morten@norskaudioteknikk.no Norsk AudioTeknikk AS Ullevålsveien 13 0165 Oslo...
Fortsett
Bransjenyheter
Magnepan LRS på demo hos Norsk Audio Teknikk!!!

Magnepan LRS på demo hos Norsk Audio Teknikk!!!

 • 23
Magnepan LRS på demo hos Norsk Audio Teknikk! Mange har sikkert hørt/lest om den nyeste modellen til Magnepan, LRS som har overrasket både kunder og journalister rundt om i verden hvor billig...
Fortsett
Bransjenyheter
Fyll opp cd-samlingen og den gode samvittigheten samtidig!

Fyll opp cd-samlingen og den gode samvittigheten samtidig!

 • 26
Vi er stort sett en gjeng med privilegerte herrer her på Sentralen. Det krever tross alt endel overskuddslikviditet å drive med denne rare og flotte hobbyen vår. Jeg har samlet på musikk siden...
Fortsett
Bransjenyheter
PMC PMC twenty5.22:i The EAR Editor’s Choice

PMC PMC twenty5.22:i The EAR Editor’s Choice

 • 3
PMC sin største stativhøyttaler i den nye twenty5iserien, twenty5.22i, har fått utmerkelsen The EAR Editor’s Choice. Her er et oversatt utdrag fra testen: «Ikke undervurder denne PMC-modellen...
Fortsett
Bransjenyheter
Knalltest av PMC twenty5.22i

Knalltest av PMC twenty5.22i

 • 2
HiFi and Music Source har testet PMC Twenty5-22i, og konklusjonen fra Simon Wilce er klar: «These are Outstanding speakers, as I thought and hoped they would be.» I testen fremhever Simon Wilce...
Fortsett
Topp Bunn