PMC sin nye Twenty5i-serie.

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Bristol Hi-Fi Show Februar 2020 startet med at PMC lanserte sin nye Twenty5i-serie høyttalere.

  Det er seks høyttaler modeller i Twenty5i-serien, hvor i en indikerer 'forbedret'. Serien består av tre par gulvstående, to par stativ modeller samt en senter. Twenty5 sub forblir den samme.

  Twenty5i.21 har en 130 mm bass-driver, og den litt større Twenty5i.22 har en 165mm-driver og kan leveres med de korresponderende gulvstativene. Twenty Stand.

  Twenty5i-23 og Twenty5i-24 samsvarer med deres stativmodell, men tanke på drivere, men i større kabinetter.

  PMCs forbedringer i forhold til den forrige Twenty5 serien finner man i diskanten, delefiltret og reduksjon av uønskede resonanser.

  Diskanten bak forbedringene er et 19 mm SONOMEX soft-dome-design med en nyutviklet 34mm ytter-ring som gir bedre spredning og mindre diffraksjon hvor basisen er arvet fra PMCs Premium fact-serie. Også takket være noen flittige ingeniører har PMC klart å få denne driveren til å fungere lengre ned frekvensspekteret. Den nye diskanten har også en bredere spredning som delvis også skyldes den nye waveguide gitteret.

  Siden det nye diskant-designet kan strekke seg lenger ned for å møte mellomtone / bassdriveren, har PMC redesignet delefiltret som er montert på et glassfiber-print av det som betegnes som militær kvalitet og det brukes rene tykke kobberbaner, Twenty5i seriens delefrekvens er i motsetning til forrige Twenty5 serie, som hadde en delefrekvens på 1,8 kHz., har Twenty5i serien en delefrekvens på 1.7 KHz. Resultatet er at bassdriveren får fokusere mer effektivt på kjernefrekvensområdet og det resulterer i en mye jevnere overgang imellom driverne. Som igjen gir bedre 3D følelse og større lydbilde, samt større lyttevindu.

  For å forbedre mellomtone område så har toppmodellen i Twenty5i serien, Twenty5i-26, som er en 3 veis konstruksjon en tredje driver dedikert til mellomtone. Denne 50 mm soft-dome mellomtonen er utviklet fra driverne som finnes i PMS sin pro monitor serie.

  I tillegg får Twenty5i-serien en ny presisjonskonstruert plint. Denne har et dempemateriale som er designet for å dempe spesifikke uønskede frekvenser som isolerer høyttalerne fra gulvet. Og spikesene er rundt 12 mm lenger enn forrige model, slik at de bedre kan håndtere dypere tepper.

  Som alle PMC-høyttalere får du selvfølgelig PMC sitt anerkjente Advanced Transmisjon Line bass-system, ATL, i Twenty5i serien også. Det er den aerodynamisk designede Laminair-spoileren som sikrer en enda mer kontrollert luftstrøm.

  Alt dette resulterer i at Tweny5i-serien har større åpenhet i øvre frekvenser og mellomtone, et bredere og dypere lydbilde som er betydelig mer involverende for lytteren.

  Endelig har PMC lagt til et silkehvitt finishalternativ sammen med to forskjellige finér finishene, eik og valnøtt. Leveres også i Premium svart diamantglans som koster litt ekstra.

  Twenty5i serien skulle lanseres i resten av verden på München High-End nå i Mai. Men dessverre er det avlyst. Men vi har vært så heldige å fått inn et par Twenty5i-23 som står nå på innspilling og klar til demo Ønsker derec en demo på den nye Twenty5i serien så er det fint om det avtales litt på forhånd. Se kontakt info under.

  Dessverre så er prisene i NOK vanskelig og sette grunnet ustabilt valuta. Så her veil priser i GBP omregnet med Norsk 25% Moms men ikke frakt beregnet:

  2521i. GBP 2.061.-
  2522i. GBP 3.094.-
  2523i. GBP 3.610.-
  2524i. GBP 5.160.-
  2526i. GBP 8.776.-
  25-C. GBP 2.061.-
  25-sub sort. GBP 3.921.-

  Norsk AudioTeknikk AS
  Ullevålsveien 13
  0165 Oslo
  Norway.
  Tlf: 22200095.
  Mail: morten@norskaudioteknikk.no
  Web: Norsk Audio Teknikk | Let the Music Speak!
  Facebook: https://www.facebook.com/NorskAudioTeknikk/
  Facebook PMC: https://www.facebook.com/groups/384770248991790/

  PMC-Twenty-5i-location-group-inc-centre-press.jpg
  PMC-Twenty5-24i-sort.jpg
  PMC-Twenty5-23i-hvit.jpg
  PMC-twenty5_ATL_Laminair.jpg
  Twenty5-26i-Rear-W.jpg
  Plint.1.jpg
  Plint.2.jpg
  Plint.3.jpg
  Twenty5i-tweeter-press.jpg
  twenty5i-finishes.jpg
   
  Sist redigert:

  Kommentarer

  haber

  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  01.06.2006
  Innlegg
  655
  Antall liker
  134
  Sted
  Nesoddtangen
  Torget vurderinger
  28
  Hmmm... nesten dårlig gjort av deg det her, Morten :cool:
   
  Sist redigert:

  PeterD

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  09.01.2005
  Innlegg
  132
  Antall liker
  2
  Tror det er første gang jeg har sett et morsomt bilde av en høyttaler(del). Artig.
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

nat
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
232
Link til alle artikler
112
nat sine annonser
Bransjenyheter
Vi har nå fått inn Lab12 Gordian strømrenser og Lab12 Melto2 Phono in på demo og utlån.

Vi har nå fått inn Lab12 Gordian strømrenser og Lab12 Melto2 Phono in på demo og utlån.

 • 5
Vi har nå fått inn Lab12 Gordian strømrenser og Lab12 Melto2 Phono in på demo og utlån. Vi har vært på jakt etter en strømrenser i lang tid, som virkelig fungerer til en fornuftig pris! Valget...
Fortsett
Bransjenyheter
Jazz på vinyl med Dagfinn Nordbø

Jazz på vinyl med Dagfinn Nordbø

 • 0
For alle Jazz og vinyl interesserte. Hver onsdag kjøres det om bord på MS Nobel som ligger til kai utenfor havnlagret. Adresse er Langkaia 1. Her er det alle rettigheter og det starter kl 18.00...
Fortsett
Bransjenyheter
Nyhet! Norsk Audio Teknikk AS har blitt forhandler av Allnic Audio i Norge!!!

Nyhet! Norsk Audio Teknikk AS har blitt forhandler av Allnic Audio i Norge!!!

 • 14
Nyhet! Norsk Audio Teknikk AS har blitt forhandler av Allnic Audio. Mange kjenner og har hørt om Allnic Audio sine rør-produkter og hva dem står for når det kommer til kvalitet og ytelse! Etter...
Fortsett
Bransjenyheter
Nyhet ifra Cayin. CS-150A med KT150.

Nyhet ifra Cayin. CS-150A med KT150.

 • 3
Endelig er den her. Etter ca 2 års utviklings tid så er Cayin sin første rørforsterker basert på KT150 utgangsrør klar. 100 W per kanal i klasse AB Ultra-lineær modus, 55 watt per kanal i...
Fortsett
Bransjenyheter
Norsk Audio Teknikk innbyr til PMC aktivitet med fokus på Fact Signature serien.

Norsk Audio Teknikk innbyr til PMC aktivitet med fokus på Fact Signature serien.

 • 0
Norsk Audio Teknikk innbyr til PMC aktivitet med fokus på Fact Signature serien. PMC sin nye Fact Signature serie ble lansert på München messen forrige året med stor oppmerksomhet og med kun gode...
Fortsett
Bransjenyheter
PMC sin nye Ci (Custom Install) serie ble kåret til Best of show awards ISE 2020

PMC sin nye Ci (Custom Install) serie ble kåret til Best of show awards ISE 2020

 • 0
PMC sin nye Ci (Custom Install) serie ble kåret til Best of show awards ISE 2020. PMC sin nye Ci (Custom Install) serie ble kåret til Best of show awards ISE 2020. PMC har ikke hatt så stort...
Fortsett
Topp Bunn