Mulig vi er LITT puristisk av oss, men øl er aldri på frokostbordet her i huset. Aldri. Ingen drikker sterkere enn Cultura..
Men mye av det samme som nevnt i forrige inserat. Vi må ha moltesyltetøy på bordet. Og tre sorter sild ( sur-, tomat- og sennepssild ). Tidligere sverga jeg til røykalaks av villfisk, men etter å ha oppdaga røykalaksen fra tidligere Holstad Produkter AS, nå oppkjøpt av Bofisk AS, går det heilt greit med oppdrettslaks også. Skjærgårdslaksen derfra er meir salta, ekstra røyka og ualminnelig godt krydra med ei utsøkt pepperblanding. Den kan anbefales!
Generelt sett, blir industrirøyka laks for feit, for lite røyka og alt for lite ettertørka etter min smak. Man skal jo ha størst mulig vekt, og da må mest mulig væske beholdes i fisken. Da betaler jeg heller litt ekstra for eksellent vare! Jeg glemte å lage akevittmarinert gravlaks i år, så det får vente til påska nærmer seg...