Den store hodetelefontråden

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Alex_de_Large

    Medlem
    Ble medlem
    14.06.2009
    Innlegg
    8
    Antall liker
    1
    Torget vurderinger
    3
    Noen punkter:
    • PC -> Mini-Toslink -> Toslink -> Hegel HD10 fungerer kun hvis din PC har optisk utgang. Noen bærbare PCer har det i samme hull som 3,5 mm analog (hodetelefon)utgang, andre ikke.
      • Min Asus N53SV-SX433V har dette, men det fremgikk ikke av spesifikasjonene jeg fant på forhånd og det var vanskelig å undersøke siden denne PCen ble laget/lages i mange varianter. Jeg tok det som en fin bonus at min har, men det fant jeg altså først ut etter at jeg hadde kjøpt den
      • Du må altså sjekke om din PC faktisk har dette
        • Dette kan gjerne medføre mer enn bare å koble til mini-Toslink i 3,5 mm-hullet. Du må kanskje velge rett driver/utgang i Windows' kontrollpanel og deretter avspille et lydopptak (f.eks. YouTube) før du får rødt lys i andre enden av Toslinkkabelen
        • Noen ganger står det noe á a "S/PDIF" ved siden av 3,5 mm-hullet
      • Alle(?) Apple Macintosh har dette
        • Jeg vet ellers ganske lite om Apple Macintosh
    • Ovennevnte Mini-Toslink <-> Toslink fra Clas Ohlson har fungert fint hos meg.
      • Jeg bruker dog normalt asynkron USB fra PC til DAK (se lenke i min profil/signatur hvis dette er av interesse). Det er praktisk, enkelt og ser ut til å fungere bra
      • Andre Toslinkkabler fra Clas Ohlson har også fungert fint hos meg
    • Hvis du er skeptisk til Clas Ohlson, men ønsker solide og rimelige digitalkabler, er kabler laget for de profesjonelle en god kandidat. De er typisk laget for å være robuste og fungere under forhold som er langt mer krevende enn normale norske boliger
      • Hosa S/PDIF-kabler har så langt fungert fint hos meg. De fremstår som solide og er dessuten rimelig myke og sitter (meget) godt
    • USB-inngangen på Hegel HD10 er muligens ikke dens sterkeste kort. Den skal være bedre på de nyere modellene Hegel HD2, Hegel HD20 og Hegel HD11.
      • En del benytter faktisk Hegel HD2 som USB -> S/PDIF-konverter for å mate Hegel HD10
      • Musical Fidelity V-Link er en relativt rimelig (men (ganske) stor) asynkron USB -> S/PDIF-konverter som benytter standarddrivere (i motsetning til f.eks. M2Tech hiFace)
    Takk for masse bra innspill! Utrolig flott hvordan veldig mange her inne tar seg tid til å hjelpe andre!!

    Tror jeg først prøver med Clas Ohlson kabelen. Men skal ikke se bort ifra at det blir en MF V-Link også, da den kan fås for under 600.- for øyeblikket.
     

    ardilla

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    14.12.2009
    Innlegg
    4.495
    Antall liker
    1.012
    Sted
    OSLO
    Torget vurderinger
    3
    1) Det at Decaware Taboo er BEDRE med CSP2 el.l. gjør jo ikke at den er dårlig seg selv. Har du ikke en god pre-amp-utgang et sted? Det er jo bare det det handler om, litt ekstra sprut på innsignalet.

    2) Woo sine produkter er faktisk ikke så varme i mellomtonen. Da jeg fikk WA2 var jeg skikkelig skuffa over at den ikke var varmere (jeg skulle "varme opp" T1 - var tanken). Caryen jeg har er mye mer fyldig. WA22 kan man lett tune til å bli ganske kjølig i mellomtonen vha rørbytte, den er ganske responsiv på rørrulling.

    3) Jeg synes å huske at jeg fikk inntrykk av V200 som en varm forsterker, også sammenlignet med min WA2 (men ingen a/b). Så du skal ikke kortslutte deg til at rør er varmere. Jeg har ikke hatt V200 og WA2 ved siden av hverandre, men jeg har hørt mine LCD-2 rev.1 og HE-500 på V200 og syntes (etter hukommelsen må jeg understreke igjen) det var vel så fyldig i midten som med WA2...

    Håper jeg bidrar til å forvirre dine valg :cool:



    Har da undersøkt litt til omkring ulike potensielle rørbaserte hodetelefonforsterker. Decaware Taboo utgår, da det rådes at man bør kjøre den i to-spann med CSP2 - og der jeg er nå så blir det for omstendelig.

    WA22 leser jeg er svært god, og har en ganske markert fremtoning av mellomtonen / vokal. Det hadde vært flott hadde jeg hatt HD800 / T1, e.l. Med LCD-x og HE-500 så er ikke det den egenskap jeg trenger å fremheve så mye mer, så da lar jeg også W22 ligge p.t.

    WA6SE derimot virker som et godt alternativ i påvente (juni / august) av Schiits balanserte og transistorbaserte hodetelefonforsterker - eller eventuelt Violectrics nye flaggskip i løpet av året.

    Om WA6SE er bedre i mine ører enn V200 / G100 er umulig å lese seg til, og jeg finner lite sammenligningsgrunnlag opp mot andre transistorbaserte hodetelefonforsterkere jeg kjenner. Mao. så må man ta en sjanse - og det har jeg gjort før. Så hvorfor ikke en gang til...

    WA6SE skal vistnok være ganske "nøytral" med en liten forsterking av mellomtonen, og det er nettopp det jeg er ute etter til LCD-3. Jeg elsker LCD-2s mellomtone, og LCD-3 presenterer en litt mer distansert vokal enn LCD-2, men alt annet er hakket over LCD-2 på LCD-3. Finner jeg den rette (perfekte?) forsterkeren til "own liking" for LCD-3 så er jeg enda en mm nærmere mitt lydnirvana.



     

    Loevhagen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    11.08.2005
    Innlegg
    5.372
    Antall liker
    1.045
    Sted
    L -> her <- H
    Torget vurderinger
    3
    En av de forsterkerne som har spilt mest transistorlyd i stereoanlegget var en Copland CTA405, så rør er ikke alltid "varme rør". Og Abrahamsen V2.0 spiller mer rør...

    Jeg setter pris på dine betraktninger her. De er nyttige. Når man leser isolert sett i WA-trådene så får man et inntrykk av ulikhetene forsterkerne har innbyrdes - men får som du sier ikke et referansepunkt til andre forsterkere i like stor grad. Så, ja - du forvirrer meg - dog positivt. :)

    Jeg trodde at WA2 = smelta is med siiiirup. WA22 = softis med siiiirup i midten. WA6SE = vanlig is med en liten dæsj sirup på. :cool:
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.389
    Torget vurderinger
    13
    Da blir det spennende å se hvordan denne kan prestere som en reiseamp:


    $(KGrHqVHJBME8e9qo2gLBPN+wtZr5w~~60_3.JPG.jpeg


    Ankommer vel om 1 ukes tid sånn ca....
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Der hjelpen er (nærmest)

    Takk for masse bra innspill!
    Fint at det man skriver kommer til nytte.

    Utrolig flott hvordan veldig mange her inne tar seg tid til å hjelpe andre!!
    A hjelper B. B hjelper C. C hjelper D. D hjelper A.

    Vi gir og får. Hvis man er villig til å gi, er sannsynligheten også større for at man får hjelp når man trenger det.

    Tror jeg først prøver med Clas Ohlson kabelen. Men skal ikke se bort ifra at det blir en MF V-Link også, da den kan fås for under 600.- for øyeblikket.
    Det var rimelig.
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Cavalli Audio Liquid Fire

    LF er under vurdering, men avventer litt for å se "the hype" holder seg. Enkelte på head-fi.org som selger sine...

    BTW: Hjemmesiden til Cavali - "
    Folks, Liquid Fire orders are now closed because it appears that all amps from this production run are spoken for. However, if you are interested in a Liquid Fire, there may be several extra units from this run that we can make available in a few weeks."
    Dette ser litt merkelig ut. Ikke regulært produkt, men "Limited Edition"?

    Hvis jeg har forstått rett, hat Liquid Fire vært Cavalli Audios eneste produkt etter at firmaet gikk over fra byggesett til ferdigprodukter inntil det (formodentlig i mai 2012) kan levere elektrostathodetelefonforsterkeren Liquid Lightning. En produktportefølje som består av kun én elektrostathodetelefonforsterker og intet annet høres ikke ut som et spesielt godt bedriftsgrunnlag, men jeg kan jo ta feil langs flere akser.
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Mal Valve head amp three

    Denne jævelen kjører dynamiske og elektrostater på en gang. Og så har de skjønt at folk gjerne vil ha alle pluggene ute av synd (og rekkevidde)

    KUN 4000 EURO inkl. EU-Vat(t)

    head amp three

    Vis vedlegget 136064

    Vis vedlegget 136065

    Vis vedlegget 136063

    Linker:
    preamp three lineMalValve Head Amp Three?
    Denne hadde jeg ikke hørt om tidligere. Gysla mange rør. I og for seg ikke uventet når ardilla har snust den opp.;)

    Hodetelefonplugger på baksiden kan i mange sammenhenger også være upraktisk når man stadig bytter mellom ulike hodetelefoner.
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Loevhagens prøvekvartett

    Først en løpetur for å klarne hodet etter arbeidsdagen, så skal to av disse prøves ut og sammenlignes. Det er gøy med hodetelefoner. Mvh.
    Bildet viser i bakerste rad fra venstre:
    • Audez'e LCD-3
    • STAX SR-009
    • HiFiMAN HE-6 eller HE-500

    Hvilken hodetelefonmodell er det som ligger i midten nærmest fotografen? Sennheiser HD 6[05]0?
     

    Loevhagen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    11.08.2005
    Innlegg
    5.372
    Antall liker
    1.045
    Sted
    L -> her <- H
    Torget vurderinger
    3
    Tror det er LCD-2, da trevirket ikke virker å være Zebrano - og kontaktene er sorte (ikke blanke). Men bildet kan lure meg.

    SR-009 får være noe å ha på ønskelista til fremtiden. Må bare bestille en BHSE først. ;) ... dvs. avsette 85.000 kroner i sparegrisen aller først. Huff.

    bhse_gray_high.jpg
     
    Sist redigert:

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    achri-d's prøvekvartett

    Tror det er LCD-2, da trevirket ikke virker å være Zebrano - og kontaktene er sorte (ikke blanke). Men bildet kan lure meg.

    SR-009 får være noe å ha på ønskelista til fremtiden. Må bare bestille en BHSE først. ;) ... dvs. avsette 85.000 kroner i sparegrisen først. Huff.
    Aha! Jeg har blingset og fått det for meg at Loevhagen skrev innlegget. Gjetningene var basert på min kunnskap om hans hodetelefonportefølje.

    Jeg trodde Loevhagen selv hadde tatt et hastig bilde (ikke helt hans normalstandard) med en blanding av egne hodetelefoner og noe han hadde fått låne (STAX SR-009), og at han så skulle sammenligne f.eks. STAX SR-009 og Audez'e LCD-3.

    Jeg fikk det for meg at dette var zebrano, men det har jeg (vel) vesentlig sett på bilder slik at jeg ikke har noe nært forhold til treslaget. Du mener altså at det er Audez'e LCD-2 Rev. 2/3(?) i (mørk)beiset bambus?

    Du kan jo satse på ardillas tyske kombividunder.

    Bildet viser i bakerste rad fra venstre:
    • Audez'e LCD-3
    • STAX SR-009
    • HiFiMAN HE-6 eller HE-500
    Hvilken hodetelefonmodell er det som ligger i midten nærmest fotografen? Sennheiser HD 6[05]0?
    Etter litt tukling med HFS' søkefunksjon med "input" fra min hukommelse har jeg funnet ut at achri-d i hvert fall har:
    • STAX SR-009
    • HiFiMAN HE-6
    • HiFiMAN HE-500
    • beyerdynamic T 1
    • AKG K 701
    Jeg har ikke funnet noe om Audez'e bortsett fra at han nylig stilte et hodetelefonforsterker(anbefalelses)spørsmål ang. Audez'e LCD-3, har skrevet om importpriser for Audez'e LCD-2 og tenkt høyt om Audez'e vs. beyerdynamic T 1 og AKG K 701.

    Jeg finner derimot intet om Sennheiser, enn si HD 600/650.
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.389
    Torget vurderinger
    13
    Jeg har denne i 176khz, gi beskjed dersom det ønskes en prøvesmak. (kun 5 spor)
    Konvertert ned fra PS3>ISO>24/176KHZ.




    00212bdb_medium.jpeg


    00212bdd.jpeg



    00212bda_medium.jpeg
     

    rumath

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2004
    Innlegg
    1.653
    Antall liker
    228
    Projekt sunrise forsterkeren, hvor mye, og hvor fra? Ser svært lekker ut! :) Ellers har jeg blitt stadig mer nysgjerrig på hodetelefoner og tilhørende forsterkere.
     

    Loevhagen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    11.08.2005
    Innlegg
    5.372
    Antall liker
    1.045
    Sted
    L -> her <- H
    Torget vurderinger
    3
    Jeg fikk det for meg at dette var zebrano, men det har jeg (vel) vesentlig sett på bilder slik at jeg ikke har noe nært forhold til treslaget. Du mener altså at det er Audez'e LCD-2 Rev. 2/3(?) i (mørk)beiset bambus?.
    No bamboo. Bambusfinishen er mer kvadratisk og virker mer kunstig. Man kan fortsatt bestille LCD-2 i annet enn bamboo, men da som spesialbestilling. Så, dette er vel da en rev. 3 spesialbestilt med Caribbean Rosewood.
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.389
    Torget vurderinger
    13

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    [...]
    EDIT: Hvorfor har jeg en fått en "misliker innlegg" og hvordan kan jeg se hvilket innlegg det er...:)))
    Du har en liste med takk, liker og misliker på profilsiden din under fanen "Takker/Liker" som viser både avgitte og mottatte fordelt på døgn.

    Den forteller dog intet om grunnen. Noen ganger finner man det i et innlegg senere i samme tråd, andre ganger ikke.
     

    achri-d

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.10.2005
    Innlegg
    655
    Antall liker
    83
    Sted
    Kolsås
    Torget vurderinger
    3
    Bildet viser i bakerste rad fra venstre:
    • Audez'e LCD-3
    • STAX SR-009
    • HiFiMAN HE-6 eller HE-500

    Hvilken hodetelefonmodell er det som ligger i midten nærmest fotografen? Sennheiser HD 6[05]0?
    Det er LCD-3, SR-009, HE-6 & HD650. Mvh.
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.389
    Torget vurderinger
    13
    Tror det er LCD-2, da trevirket ikke virker å være Zebrano - og kontaktene er sorte (ikke blanke). Men bildet kan lure meg.

    SR-009 får være noe å ha på ønskelista til fremtiden. Må bare bestille en BHSE først. ;) ... dvs. avsette 85.000 kroner i sparegrisen aller først. Huff
    Basert på lydopplevelsen den vel gir er det ikke sikkert d er så ille....



    # Det er godt å være nerd #
     
    M

    Morpheus

    Gjest
    Grattis johnny. Jeg var litt snurt på at vi ikke fikk egen hodetelefonavdeling, så hadde egentlig meldt meg ut fra den gamle sentralen da jeg så at vi ikke fikk det i 3'eren. uten å være innlogget kan man ikke se bildene her inne så var bare å krype til korset til slutt...

    Angående Sunrise så seiler den opp til å være mitt beste hifikjøp noensinne!! Jeg har fått Beyerdynamic T70 og lyden er meget bra! Litt skarpe sch lyder, det er klokkene. Nå med innspilling har det heldigvis roet seg godt i toppen. Jeg regner med å beholde dem.

    I morgen tar jeg turen til KML og får testet Sunrisen på HD 800, det blir spennede.
     

    Alex_de_Large

    Medlem
    Ble medlem
    14.06.2009
    Innlegg
    8
    Antall liker
    1
    Torget vurderinger
    3
    Her:

    EDIT: Hvorfor har jeg en fått en "misliker innlegg" og hvordan kan jeg se hvilket innlegg det er...:)))
    Så plutselig inne på profilen min at det var jeg som hadde gitt deg denne. Den er ikke gitt med vilje, tror det må ha skjedd når jeg har lest litt på mobilen. Tror det var på et svært lite kontroversielt innlegg. Sorry mac :p
     

    Loevhagen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    11.08.2005
    Innlegg
    5.372
    Antall liker
    1.045
    Sted
    L -> her <- H
    Torget vurderinger
    3
    Stikker bare innom for å si at jeg er ganske overrasket av detaljrikdommen LCD-3 spar frem. Jeg kan ikke huske å ha hørt maken. Kanskje SR-007mkII. Og bonusen er at detaljrikdommen IKKE er pågående - men flyter helt flott rundt i "lydkula". Ulempen, hvis det er en ulempe, er at LCD-3 skiller relativt mye på Spotify og Lossless. Så, skal jeg bruke Spotify - så vurderer jeg for første gang bruke andre hodetelefoner. That´s a first.
     

    ardilla

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    14.12.2009
    Innlegg
    4.495
    Antall liker
    1.012
    Sted
    OSLO
    Torget vurderinger
    3
    Er det bare meg som ikke helt har fått med meg hvilke klokker du snakker om??

    Spennende klokker, men det er ikke helt hva jeg husket at de var. Kan godt være fordi referansene mine er flyttet nokså drastisk etter at sr-009 kom i hus, men vet ikke. Lydbildet er jo meget romslig, men det er noe veldig rart ved mellomtone- og diskantområdet. Vet ikke helt hvordan jeg skal sette ord på det, men det er er meget påtagelig med egne ører. Jaja, tror det blir angrerett gitt...
     

    Loevhagen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    11.08.2005
    Innlegg
    5.372
    Antall liker
    1.045
    Sted
    L -> her <- H
    Torget vurderinger
    3
    Ah. Ok. Takk.

    ---

    Hvor lenge har du hatt den der WA2´n, ardilla? Bestilte du fra Woo Audio direkte, og blir det mye rørrulling ør du slo deg til ro?

    PS: Ser etter atter en dag med research at WE6SE, WA22 og WA2 ikke er så mørke jeg antok i starten. Er sugen på en WA, men bestillingstiden er et mareritt for en rastløs type som meg.
     
    Sist redigert:

    KML

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    22.10.2005
    Innlegg
    555
    Antall liker
    83
    Sted
    Fana i Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Jeg tror nok du vil like disse. :)
    Spennende klokker, men det er ikke helt hva jeg husket at de var. Kan godt være fordi referansene mine er flyttet nokså drastisk etter at sr-009 kom i hus, men vet ikke. Lydbildet er jo meget romslig, men det er noe veldig rart ved mellomtone- og diskantområdet. Vet ikke helt hvordan jeg skal sette ord på det, men det er er meget påtagelig med egne ører. Jaja, tror det blir angrerett gitt...
     

    KML

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    22.10.2005
    Innlegg
    555
    Antall liker
    83
    Sted
    Fana i Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Beklager folkens, jeg trykket rett og slett på feil knapp på i forumet.... Skal være rettet opp i nå :)
     

    KML

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    22.10.2005
    Innlegg
    555
    Antall liker
    83
    Sted
    Fana i Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Woo Audio er skikkelig nice! Oser kvalitet, og virker til at folk stort sett er meget fornøyd med ytelse og estetikk/brukeropplevelse. Har lenge hatt lyst til å teste en Woo selv. :)

    For å svare deg på ditt tidligere spørsmål Tiger: Jeg hadde valgt Woo på grunn av at jeg elsker designet, de virker meget gjennomført, samt at de generelle tilbakemeldingene er meget positive rundt produktene. Schiit har jeg inntrykk av at det i mange tilfeller er en element som trekker ned inntrykket - enten det er audible artefakter eller tekniske problemer. Woo Audio ftw :D
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.389
    Torget vurderinger
    13
    Grattis johnny. Jeg var litt snurt på at vi ikke fikk egen hodetelefonavdeling, så hadde egentlig meldt meg ut fra den gamle sentralen da jeg så at vi ikke fikk det i 3'eren. uten å være innlogget kan man ikke se bildene her inne så var bare å krype til korset til slutt...

    Angående Sunrise så seiler den opp til å være mitt beste hifikjøp noensinne!! Jeg har fått Beyerdynamic T70 og lyden er meget bra! Litt skarpe sch lyder, det er klokkene. Nå med innspilling har det heldigvis roet seg godt i toppen. Jeg regner med å beholde dem.

    I morgen tar jeg turen til KML og får testet Sunrisen på HD 800, det blir spennede.
    Takk for det.

    Jeg syntes også det er rimelig teit at vi ikke for egen avdeling men jo flere som er aktiv her i tråden og jo flere innlegg det blir jo mer øker vel sjansene i framtiden for nettopp dette. Post gjerne inn noen inntrykk av HD 800 og Sunrise. Jeg er ikke helt borte fra tanken om at 800 kan bli kjøpt inn her om ikke så lenge. Forresten Morpheus du har pm :)
     

    authentic

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.07.2007
    Innlegg
    9.242
    Antall liker
    2.389
    Torget vurderinger
    13
    Så plutselig inne på profilen min at det var jeg som hadde gitt deg denne. Den er ikke gitt med vilje, tror det må ha skjedd når jeg har lest litt på mobilen. Tror det var på et svært lite kontroversielt innlegg. Sorry mac :p
    Spiller egentlig ingen rolle, jeg syntes bare det hadde vært morro å sett hvilket innlegg det var og i hvilken forbindelse. Takk for oppklaringen :)
     

    tyan

    Musiker
    Ble medlem
    31.10.2009
    Innlegg
    257
    Antall liker
    48
    Sted
    Telemark
    Så plutselig inne på profilen min at det var jeg som hadde gitt deg denne. Den er ikke gitt med vilje, tror det må ha skjedd når jeg har lest litt på mobilen. Tror det var på et svært lite kontroversielt innlegg. Sorry mac :p
    Denne kan jo fjernes igjen da. ;)
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Vi har fått egen hodetelefonunderkategori

    [...] Jeg var litt snurt på at vi ikke fikk egen hodetelefonavdeling, så hadde egentlig meldt meg ut fra den gamle sentralen da jeg så at vi ikke fikk det i 3'eren. uten å være innlogget kan man ikke se bildene her inne så var bare å krype til korset til slutt...
    [...]
    Jeg syntes også det er rimelig teit at vi ikke for egen avdeling men jo flere som er aktiv her i tråden og jo flere innlegg det blir jo mer øker vel sjansene i framtiden for nettopp dette.[...]
    Vi har (allerede) fått egen hodetelefonunderkategori. Høvdingen har beskrevet denne mekanismen i tråden "http://www.hifisentralen.no/forumet...orum-bruktba-rs/63216-kategorier-pa-hfs3.html".

    Jeg har tagget en rekke hodetelefonrelaterte tråder, og en hodetelefoninteressert moderator har lovet å flytte dem til hodetelefonunderkategorien, forhåpentlig i løpet av en uke. Han var for tiden ganske opptatt på annet hold, men gav meg purrerett etter en uke.

    Jeg har videre skrevet til Høvdingen om (fremtidig) organisering og bruk av hodetelefonrelaterte tråder og hodetelefonunderkategorien, men har foreløbig ikke mottatt svar. Han er dog formodentlig ganske opptatt for tiden, men jeg skal purre hvis jeg ikke har mottatt svar etter en uke (dvs. i morgen).

    Glem heller ikke at HFS3s tagger er en nyttig funksjon. Jeg har, som tidligere nevnt, tagget alle hodetelefonrelaterte tråder jeg har funnet. Se f.eks. taggene hodetelefon og hodetelefonforsterker. Jeg gjentar herved min oppfordring om at alle bidrar til god, fornuftig og mest mulig komplett tagging.

    Mvh. CDWMcInSpots
    Trådtrekker og kulisserapportør
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn