Matlei siste dag i ferien så da blir det løksuppe med baconbiter til.
|
Ovenstående er blandt de tingene jeg aldri får i meg mer (p.g.a. heftig spying) i tillegg til lunken Rom & Cola, fettlever fra gris, Gin/Tonic (samme hvor kald) , jordbærbrus fra Fun, TPC Lys lapskaus, syltet gresskar, Reserveproviant, lungemos, nyrer fra gammel sau, frossen Pytt-i-Panne og litt til.
Prøv med Vørterøl; da blir alt så meget bedre!Ovenstående er blandt de tingene jeg aldri får i meg mer (p.g.a. heftig spying) i tillegg til lunken Rom & Cola, fettlever fra gris, Gin/Tonic (samme hvor kald) , jordbærbrus fra Fun, TPC Lys lapskaus, syltet gresskar, Reserveproviant, lungemos, nyrer fra gammel sau, frossen Pytt-i-Panne og litt til.
Men jeg elsker lutefisk, gammelost, pultost, "råtne" oster og alt av vin og øl. Pluss en del brennevin. Rare greier.
Litt OT, i og med at det skulle være "Hva lagde du..." og ikke "Hva har du spydd av i dag?".
Vørterøl og griselever? I hurtigmixeren?Prøv med Vørterøl; da blir alt så meget bedre!Ovenstående er blandt de tingene jeg aldri får i meg mer (p.g.a. heftig spying) i tillegg til lunken Rom & Cola, fettlever fra gris, Gin/Tonic (samme hvor kald) , jordbærbrus fra Fun, TPC Lys lapskaus, syltet gresskar, Reserveproviant, lungemos, nyrer fra gammel sau, frossen Pytt-i-Panne og litt til.
Men jeg elsker lutefisk, gammelost, pultost, "råtne" oster og alt av vin og øl. Pluss en del brennevin. Rare greier.
Litt OT, i og med at det skulle være "Hva lagde du..." og ikke "Hva har du spydd av i dag?".
Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
Men min gode mann, har man først laget en stor gryte med får i kål så er det jo en smal sak å varme den opp på ny i dagene etterpå.Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
Bare et forsøk på en spøk nb. Fårikål lager man selvMen min gode mann, har man først laget en stor gryte med får i kål så er det jo en smal sak å varme den opp på ny i dagene etterpå.Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
En kul måte å få får i kål i kvardagen er som følger:
Start på vanlig måte og la vannet koke opp. Sette gryta i oppvarmet stekeovnen på ca 150 grader og slå av ovnen, gå så til sengs. Neste morgen er den ferdig.
Fjordlands fårikål er ikke så ille den. Noe av det bedre som er å få kjøpt i butikken av industriell ferdigmat. Den og kveiten deres. Ulempen med Fjordland er at det er 50% eid av mafiaen, så det er med betydelige samvittighetskvaler jeg stundom handler deres produkter.Bare et forsøk på en spøk nb. Fårikål lager man selvMen min gode mann, har man først laget en stor gryte med får i kål så er det jo en smal sak å varme den opp på ny i dagene etterpå.Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
En kul måte å få får i kål i kvardagen er som følger:
Start på vanlig måte og la vannet koke opp. Sette gryta i oppvarmet stekeovnen på ca 150 grader og slå av ovnen, gå så til sengs. Neste morgen er den ferdig.
Kjære 65finger: Her i huset blir ALT laget fra grunnen av..Fjordland?? ALDRI!Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
Trodde ikke et øyeblikk noe annetKjære 65finger: Her i huset blir ALT laget fra grunnen av..Fjordland?? ALDRI!Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
![]()
Mafiaen har et kvelende grep på markedetFjordlands fårikål er ikke så ille den. Noe av det bedre som er å få kjøpt i butikken av industriell ferdigmat. Den og kveiten deres. Ulempen med Fjordland er at det er 50% eid av mafiaen, så det er med betydelige samvittighetskvaler jeg stundom handler deres produkter.Bare et forsøk på en spøk nb. Fårikål lager man selvMen min gode mann, har man først laget en stor gryte med får i kål så er det jo en smal sak å varme den opp på ny i dagene etterpå.Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
En kul måte å få får i kål i kvardagen er som følger:
Start på vanlig måte og la vannet koke opp. Sette gryta i oppvarmet stekeovnen på ca 150 grader og slå av ovnen, gå så til sengs. Neste morgen er den ferdig.
Hvis ikke andelen alkohol i blodet tilsier noe annet selvsagtTrodde ikke et øyeblikk noe annetKjære 65finger: Her i huset blir ALT laget fra grunnen av..Fjordland?? ALDRI!Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
![]()
![]()
I fylla blir alt tilgittHvis ikke andelen alkohol i blodet tilsier noe annet selvsagtTrodde ikke et øyeblikk noe annetKjære 65finger: Her i huset blir ALT laget fra grunnen av..Fjordland?? ALDRI!Fjorland?Noe av det beste i verden! Tar max 5 min.. Oppvarmet fårikål
![]()
![]()
![]()