Albumstafetten 19

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Townes

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.04.2009
    Innlegg
    15.640
    Antall liker
    10.643
    Sted
    www.skranglefantene.com
    Torget vurderinger
    1
    Feit rock´n roll dette. Tror nok det er Live som gjelder for bandet. På plate kan dette bli litt ensformig, men som påpekt ovenfor, så er det 3 - 4 kutt som er helt strøkne. Ville gitt den en 6-er.

    Når det gjelder Southern Comfort-konsumet til Townes, så var det selvfølgelig ikke alkoholen som knekte ham, men sukkeret, ikke sant? :)

    Fine anmeldelser!
    Absolutt! Eg tåler ikkje sukker...:rolleyes: Det verste er at eg husker utrovekkende mye fra kvelden.

    (For de lokalkjente). Var på vorspiel på Danmarksplass, måtte gå av bussen ved høyskolen, og så gå en "elgemarsj" hele/halve Nygårdsaten. Korleis vaktene på Hulen kunne finne på å slippe meg inn, er et mysterium av de sjeldne, men det bar i alle fall rett på dass - og der blei eg...
     
    K

    Kaare G. Opsahl

    Gjest
    Bra anmeldelser. har sett og hørt disse gutta siden midten av 90 tallet da en venn av meg ble med i bandet. Han spilte gitar. Så de noen ganger på 90 tallet. har knapt hørt på skivene de siste 5 årene uten at det er noen spesiel grunn for det. Liker skivene fortsatt meget godt
     

    BurntIsland

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.02.2006
    Innlegg
    8.754
    Antall liker
    12.408
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    2
    Tenker likt med anmelderne her, Mikefish setter godt ord på hva jeg hører, men Gluesifer var best live så jeg lander kanskje på 6 på plate og 7/8 når det ble fremført live. I et intervju sa "Biff Malibu at hele scenepersonligheten lå i skoa, når han fikk dem på seg "våknet" Biff! (jeg trodde forøvrig at han var nyhetsoppleser i nrk?)
     
    K

    Kaare G. Opsahl

    Gjest
    han er sidekick på thørnqvistshow på vgtv også
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Gluesifer hadde jeg nesten glemt. Bra anmeldelser, men er ikke så positiv som dere etter noen runder. Joda, det er masse energi (og det er sikkert mye liv live) og de spiller bra. Men jo mer jeg hører jo mer dusinvare blir det. Gode låter er mangelvare (litt antyding i første halvdel dog), men det blir for pregløst og bare masete over tid. Jeg går fort lei rett og slett. Jeg savner kreative krumspring det blir for mye bare tut og kjør. Kan strekke meg til en 5. Maks.
     

    espege

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    881
    Antall liker
    692
    Sted
    BERGEN
    Torget vurderinger
    71
    Gluecifer. Så dem kun én gang tror jeg… i Oslo – må vel ha vært på slutten av forrige århundre – rett etter bandet hadde avsluttet en lengre turné av Tyskland, og ble relativt imponert over hvor tett og tøft det låt… Har likevel ikke "digget" dem nok til å kunne skryte av stort mer enn én fattig promosingel i mitt eie… tror neppe det blir flere heller – om ikke jeg for skams skyld skulle tilegne meg samleren Kings of Rock.

    Vil selv uansett alltid plassere dem et godt hode over Turboneger i den norske machorockbingen, men nå er det nå visst engang slik at seilerhatter, sminke, stram dongeri og en svett, homoironisk, kristenkonservativ, heroinistklovn i kryssbandolær, lett danker ut matchende sorte bowlingskjorter og en nyhetsopplesende radioreporter(*) – sånn rent gimmickmessig… Så da, så.


    mvh e


    (*) Malibu/Jacobsen var en stund den stødige, men ansiktsløse stemmen bak Værmelding med varsel for fiskebankane, før journalistkarrieren i tabloidpressen gjorde ham hakket hetere på gjenkjennelsesskalaen.

    Forresten; noen som husker forløperen til Gluecifer… The O-Men?
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Turbo er riktignok tøft, selv om imaget er litt sådär, men Gluecifer er et par hakk over i min bok også, ja. Sammen med noen svenske band, Hellacopters og Backyard Babies, med flere, og en del norske etterfølgere som Carburetors, Mohammed, Hellride, Amulet og flere andre, reddet de rett og slett rock'n'roll-en på slutten av nittitallet! :)
     

    OAlex

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    05.11.2006
    Innlegg
    3.064
    Antall liker
    1.448
    Sted
    Trondheim
    Inntrykk etter en kjapp lytt: Helt grei øse, pøse, rock'n roll. Hverken spesielt bra eller dårlig. Sangene minner litt om Turboneger i oppbygning. Gitarriffene mangler den gnist av inspirasjon som kunne hevet musikken fra middels til bra. Easy living er forsåvidt grei.

    Men hvorfor er all teksten i presens form? Irriterende.
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Jeg liker denne runden, altså! :)

    Ferdig med onsdagens anmeldelse er jeg også allerede. :)
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Jeg klarer jo ikke vente til jeg har stått opp i morgen, så:

    10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1... Liftoff:
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Witchcraft - Legend




    La meg begynne denne anmeldelsen med en fiktiv illustrasjon av hvordan jeg opplevde å høre denne plata første gang! Se for deg at Townes og Dazed feirer jul. (Riktignok en måned for tidlig, men et minstemål av kunstnerisk frihet må jeg kunne tillate meg.) Åpningen av julegaver er i gang, og stemningen er god:

    Townes: "På denne pakka står det "Til Dazed fra Townes". Værsågod!"

    Dazed: "Neimen, Townes! Du behøvde ikke å kjøpe noe til meg. Så spennende! Lurer på hva det er.

    Townes: "Det er noe du ikke visste du ønsket deg. Åpne den, nå!"

    Dazed (river av papiret): "Witchcraft? De kjenner jeg ikke. Legend? Helt ny skive? Kult! Jeg tror jeg setter den på med det samme.

    Townes: "For all del. Kjør på! Det haster ikke med presangen min."

    Dazed (ved platespilleren etter et par sanger, med seriøs hakeslepp): "ÅÅÅ, FANDEN RØSKE, SÅ FETT! Årets BESTE plate! Tuuuuusen takk, Townes!"


    ;)


    Nå var det jo ikke helt slik det foregikk, men "tusen takk" er oppriktig ment, for å ha satt meg på sporet av dette bandet. Jeg har jo registrert at de eksisterer, og visste at de skulle være et "bra doom metal-band fra Sverige", men har aldri kommet så langt som til å gi det noen oppmerksomhet. Dæven, så dum jeg har vært!

    Jeg har forresten ikke brukt Spotify noe særlig når jeg har lyttet til denne. Jeg har lyttet til "Limited 2LP purple vinyl handnumbered edition" nr. 48/250, som jeg straks kjøpte (sealed) fra en Discogs-selger etter å ha hørt de første sporene på Spotify én gang. :)

    Da har vel de fleste forstått at jeg liker albumet, så det er vel på tide å faktisk si noe om det:


    Witchcraft ble startet i 2000 av Magnus Pelander. Egentlig for å spille inn en tribute-single til bandet Pentagram. (Men det stoppet heldigvis ikke der.) Bandet har byttet ut tre av sine fire andre medlemmer litt frem og tilbake gjennom de første ti-tolv årene, etter hvert som de laget de første tre platene sine. Kun Pelander og Henriksson har vært med hele veien. Den forrige plata, The Alchemist, kom i 2007, og etter den ble bandet mer eller mindre oppløst. Magnus Pelander fikk i gang bandet igjen for et comeback med "Legend" i 2012, og har denne gangen med seg Simon Solomon og Tom Jondelius på gitar, Oscar Johansson på trommer og Ola Henriksson på bass. Pelander selv har lagt bort gitaren på denne plata, og konsentrerer seg om å synge.

    Witchcraft blir ofte omtalt som "retro-tungrock", og det er vel forståelig. De har en kul 70-talls lyd, og har visst i hvert fall tideligere spilt inn musikken sin på "vintage" studioutstyr. Jeg synes likevel at dette låter nytt og friskt, og absolutt ikke som gjenbruk av gamle ting vi har hørt før. Hvem kan vel si i 2012 at musikken de spiller ikke er inspirert av andre som har spilt beslektede ting før?

    Jeg har også lest at noen synes "Legend" ikke er "doom" nok, at de "kjører safe" og er "Witchcraft for nybegynnere". Vel, sånne misforståtte sjangersnobber kan ta meningene sine og stappe dem opp i... Eh... De kan bare mene hva de vil. ;)



    På "Legend" spiller Witchcraft en "flytende", suggererende og drivende variant av doom metal og psykedelisk rock med en moderne variant av et lydbilde som sjelden har blitt hørt på denne siden av 70-tallet.

    Det er hardt og tøft, men uten å ty til overdreven forvrengning, growling eller rasende tempo. Bare akkurat passe krønsj der det behøves. Dette er bare BRA hardrock. Godt spilt, og fantastisk sunget! Jeg er en pushover for "hard" musikk med "myk" vokal. ...Men selvsagt ikke bare eller veldig myk. Pelander har en syk stemmekontroll og imponerende rekkevidde. ...Og bandet KAN trøkke til når de vil også. ...Sa jeg at det er bra, forresten? ;)

    Blås i sjangerbåsene! Dette er FET tungrock! Tekster, melodier, instrumenter og arrangementer er såpass godt gjennomført at jeg vil kalle det "intelligent" tungrock. Jeg elsker denne plata! (Selv om støygulvet i den lilla vinylen min er litt i overkant.) :( Fra å være en plate jeg aldri hadde hørt, har den nå rykket rett inn på "øde øy"-lista! ;)

    Jeg hører "inspirasjon" fra Danzig, Black Sabbath, Tool, Lizzy, Dio, Pentagram (selvsagt), Camel, Iron Butterfly, rockere som AC/DC og masse annet, men dette er likevel et ganske eget uttrykk Witchcraft har utviklet. (OK, da: Mye likner en del på Pentagram og St. Vitus, men denne nye varianten av formelen er mye mer fengende, og de platene/innspillingene jeg har hørt av gamlekara, har ganske dårlig lyd. Flatt og grått. Denne mottas med takk som en erstatning for alle disse.)


    Selvsagt har plata svakheter. Den følger et ganske oppgått spor med ordinære låtstrukturer, og den "utfordrer" ikke akkurat lytteren, for de som liker sånt. Jada, det er mye her som likner på ting mange kanskje har hørt før. Likevel bare funker dette ekstremt bra for meg! Platas svakheter er på en måte også dens styrke. Jeg burde nok, hvis jeg skulle strebe etter å være mest mulig objektiv, trekke fra et par poeng. Likevel velger jeg å sette karakteren kun i forhold til min egen smak, mitt inntrykk og hvordan den funker for meg. Akkurat NÅ.

    Derfor får den en svær, fet:


    10/10
     
    Sist redigert:

    OAlex

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    05.11.2006
    Innlegg
    3.064
    Antall liker
    1.448
    Sted
    Trondheim
    Witchcraft, Legend
    År: 2012
    Genre: Black Sabbath -inspirert rock.



    Bandet har antagelig ment at Black Sabbath spilte inn for få plater, og bestemt seg for å gi ut flere selv. Sabbath er forsåvidt ikke den verste inspirasjonskilden. Spesielt når man kan traktere instrumentene ganske bra og kan mekke ihop noen gode melodier.

    Dette er lett å like. Dyktige musikere spiller tøff monumental rock med doble gitarriff. Produksjonen er også god. Men å lytte på hele albumet i strekk er kanskje litt i overkant. For selv om vokalisten har en relativt dempet stil og styrer unna de verste doom og metalklisjèene, så holder han et litt ensartet uttrykk gjennom hele plata. Det blir litt enerverende i lengden.

    Denne gang valgte jeg å lytte til albumet kun èn gang. Det burde holde. Jeg tar ting ganske kjapt som dere vet.

    Karakter: 5/10
     

    mikefish

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.01.2005
    Innlegg
    4.960
    Antall liker
    517
    Topp anmeldelser ! Har bare hørt plata to ganger via streaming,men det virker som en god plate !

    mvh, s,
     

    Townes

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.04.2009
    Innlegg
    15.640
    Antall liker
    10.643
    Sted
    www.skranglefantene.com
    Torget vurderinger
    1
    Takker for anmeldelsene grabbar!
    Kult at den falt godt i smak Dazed, du liker den nok enda bedre enn meg :)

    Har hatt en "periode" i det siste, kor eg har utforsket en del slike retro-rockende band, deriblant Witchcraft. Begynte med at eg hørte en god del på førsteskiva deira for så langt tilbake som i alle fall ett år. Så dukket Legend opp tidligere i år - og den satt bare noe voldsomt med en gang, mye takket være feitboogieåpninga med Deconstruction. Det er en kanonlåt i mine ører. Lekkert riff!

    Det er mange gode låter her, med fete riff og relativt interessante låtstrukturer, med fine oppbygginger og temposkifter som holder på interessen min. Det er en del detaljer som ikkje eg la merke til første gang eg hørte den i alle fall. Husk på at mye av bakgrunnen min er jo fra den "enkle countrymusikken", hvor det som regel regnes som bonus dersom tonikaparallellen tas med foruten tonika, dominant og subdominant. Var det ikkje Hank Williams som mente at tre akkorder var mer enn nok, men av og til brukte han en fjerde - for å imponere damene? :D

    Er jo ingen tvil om at de har hørt noen Sabbath skiver nei, men eg syns det blir litt for snevert og "urettferdig" å avgrense Witchcraft til "Sabbath-kopister" nærmest. Syns de har låter som står støtt på egenhånd. Min største innvending mot skiva er nok vokalisten, og da faktisk mer uttalen enn selve den vokalmessige prestasjonen. De spiller bra og tight, og det låter veldig bra på (min sorte) vinylutgåve.

    Tar ting ganske kjapt eg også (når det gjelder musikk), men har av og til måtte revurdere egne oppfatninger når plater har blitt hørt til flere ganger :)
    Dette er jo, som kanskje mange "vet", et stykke unna det som egentlig opptar meg av musikk, men av og til trengs det annet innabords - og da funker dette bra for meg. Den vaker et sted mellom 7 og 8, og alt etter dagsformen ville den fått nettopp en av de to.
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Takker for anmeldelsene grabbar!
    Kult at den falt godt i smak Dazed, du liker den nok enda bedre enn meg :)
    Selv takk. Ja, årets beste for meg. Lett! :)

    Legend opp tidligere i år - og den satt bare noe voldsomt med en gang, mye takket være feitboogieåpninga med Deconstruction. Det er en kanonlåt i mine ører. Lekkert riff!
    Jeg vil si at plata er ganske jevn, men hvis jeg skal plukke tre favoritter, da, så er det Ghost's House, An Alternative To Freedom og den.

    Er jo ingen tvil om at de har hørt noen Sabbath skiver nei, men eg syns det blir litt for snevert og "urettferdig" å avgrense Witchcraft til "Sabbath-kopister" nærmest. Syns de har låter som står støtt på egenhånd.
    Enig! Spesielt hvis man vet at de startet som tribute-band til et annet band: Pentagram. ...Som riktignok sikkert også likte Sabbath, men de var i farta omtrent samtidig. (Startet i 1970.) Uansett har de mye til felles med tidlig Sabbath. Kan ikke stikke det under en stol, men kopister? Så definitivt ikke. Flaggbærere som har overtatt etter de ovennevnte, vil jeg heller si. :) (Fanboy mode: Engage!)

    Min største innvending mot skiva er nok vokalisten, og da faktisk mer uttalen enn selve den vokalmessige prestasjonen. De spiller bra og tight, og det låter veldig bra på (min sorte) vinylutgåve.
    Jeg synes vokalen er dritfet, jeg, men ser poenget med uttalen. Han høres litt "svensk skoleengelsk" ut. Veldig artikulert, som om han konsentrerer seg om engelsken sin, liksom. ;) Samtidig synes jeg det er med på å gi musikken særpreg. Det trekker ikke ned noe for meg.

    Den vaker et sted mellom 7 og 8, og alt etter dagsformen ville den fått nettopp en av de to.
    Jau, det.... Jeg ligger jo på "objektiv åtter/subjektiv tier", så vi er nok ikke SÅ langt unna hverandre, selv om jeg nok er mer begeistret. :)

    Det er bra lyd i min også, men litt skurring mellom sporene, liksom, som sannsynligvis ligger i bunnen på hele plata. Litt "picturedisc light", liksom.

    Superfet skive!
     
    Sist redigert:

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Flere som har hørt, og mener noe om, Witchcraft?
     

    OAlex

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    05.11.2006
    Innlegg
    3.064
    Antall liker
    1.448
    Sted
    Trondheim
    Men å lytte på hele albumet i strekk er kanskje litt i overkant.
    Jeg har nesten utelukkende hørt denne en hel uke nå, jeg. ;)

    God anmeldelse!
    Takk for det. Ikke så god og gjennomarbeidet som din :) Må innrømme at dette ikke falt helt i smak. Og det er, som Townes nevner, kanskje litt urettferdig å avfeie de som Sabbath-kopister.
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Takk for det. Ikke så god og gjennomarbeidet som din
    Må innrømme at dette ikke falt helt i smak. Og det er, som Townes nevner, kanskje litt urettferdig å avfeie de som Sabbath-kopister.


    Si ikke det! Førsteinntrykk og helt upåvirkede anmeldelser er ikke nødvendigvis mindre gode enn dem der skribenten har nerdet og googlet i timevis etter bakgrunnsinformasjon. ;)
     
    K

    Kaare G. Opsahl

    Gjest
    En ok rockenroll skive. får ikke helt fot, Syntes det blir litt kjedelig. fikser ikke vokalen. en 6er
     

    mikefish

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.01.2005
    Innlegg
    4.960
    Antall liker
    517
    Dette har blitt en kjempebra stafettrunde så langt ! Blir vel litt knapp tid med en ny før jul,men blir gjerne med på neste på nyåret.

    mvh. s,
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Dette har blitt en kjempebra stafettrunde så langt ! Blir vel litt knapp tid med en ny før jul,men blir gjerne med på neste på nyåret.

    mvh. s,
    Det kommer nok snart en ny runde, og det passer kanskje best å ta den rett over nyttår? Lyngen vil ta styringen på den neste, så det er mest opp til han. Skulle visst prøve ut en ny vri. Spennende.
     
    Sist redigert:

    B Rasse

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.05.2012
    Innlegg
    1.005
    Antall liker
    477
    Eg fikk og Witchcraft i gave frå Townes for ei stund sidan, då eg var lei av The Sword men hadde lyst på meir… The Sword.
    Legend er ei knallplate. Vokalen sitt som eit skudd og den har alle dei rette vendingane. Bass / trommer er perfekt. Noko retrorock har ein bi-smak ved seg, eg veit ikkje, eit slags tungsinn som byr meg imot. Eg likar eit snev av sjarm og glimt i gammalnyrocken min og det får eg på Legend. Witchcraft, teit namn, kul musikk.
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Det "teite" navnet er for meg også bare "retro". Et gloomy, okkult tungrockband i 1970-71 kunne godt funnet på å kalt seg det. Witchcraft tror jeg har gjort det med glimt i øyet, sånn som Graveyard m.fl.
     

    B Rasse

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.05.2012
    Innlegg
    1.005
    Antall liker
    477
    For mykje Dollie de Luxe. Dei burde heitt Battle Axe Wolf. Eller Wizard Werewolves.
     

    kjetinho

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    22.03.2005
    Innlegg
    788
    Antall liker
    22
    Witchcraft: Legend
    1. låt: Eg sit og høyrer, og lurar på kor lenge eg skal halde ut.
    2. låt: Finn vokalen direkte guffen. Dessuten er produksjonen som fløyel, skal ikkje rock vere litt tøft? Veldig intetsigande låtar, virkar det som, og det same gjeld riffa. Det må seiast at det ikkje er blant kjernerepertoaret mitt dette, men skal eg høyre på rock, så må det nesten rocke.
    3. låt: Eit litt tøft parti er i ferd med å byggje seg opp etter omlag 2 min, men det går i grøfta når vokalisten går opp ein oktav. For meg hadde det vore ein fin ide om dei kunne fortsett som tribute-band. Med forbehald om at dei har litt meir egg live.
    4. låt. Eg skrur av...
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Witchcraft: Legend
    1. låt: Eg sit og høyrer, og lurar på kor lenge eg skal halde ut.
    2. låt: Finn vokalen direkte guffen. Dessuten er produksjonen som fløyel, skal ikkje rock vere litt tøft? Veldig intetsigande låtar, virkar det som, og det same gjeld riffa. Det må seiast at det ikkje er blant kjernerepertoaret mitt dette, men skal eg høyre på rock, så må det nesten rocke.
    3. låt: Eit litt tøft parti er i ferd med å byggje seg opp etter omlag 2 min, men det går i grøfta når vokalisten går opp ein oktav. For meg hadde det vore ein fin ide om dei kunne fortsett som tribute-band. Med forbehald om at dei har litt meir egg live.
    4. låt. Eg skrur av...

    Tabbe. Det er jo på spor fem det tar helt av! ;)

    Neida...

    Smak og behag kan ikke diskuteres.
     

    BurntIsland

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.02.2006
    Innlegg
    8.754
    Antall liker
    12.408
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    2
    Kul plate, liker at vokalen er såpass nedpå, det er vel det som gir bandet egenart, ikke en plate jeg tar alt for alvorlig, men jeg likern. Hører vel mye av det samme som Townes beskriver. Herlig å lese en såpass entusiastisk anmeldelse som Dazed sin!
     

    rolfozzy

    Æresmedlem
    Ble medlem
    01.11.2005
    Innlegg
    16.365
    Antall liker
    6.575
    Torget vurderinger
    2
    Måtte sjekke denne etter Dazeds fine og entusiastiske anmeldelse. Går i bakgrunnen her nå.
    Jeg kan like dette. Veldig 70tall. Påvirkning av bl.a. svensk progg her. Og det er ikke feil.
    Bra plate, men akkurat helt oppe i 10 er den ikke for meg.

    Men hvem spiller bare tiere?
     

    espege

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    881
    Antall liker
    692
    Sted
    BERGEN
    Torget vurderinger
    71
    Witchcraft?? Heisann! TenSingmetall!

    Hører bleke emuleringer av Sabbathsk groove parveksle med progmetalliske viderverdigheter, frontet av en timoteiduftende guttevokal som stort sett holder stemmen i fornuftig avstand fra skogbrynet. Doom?.. Hvor da?!

    Gir heller ingen trøstepoeng for de slitsomt keitete tekstene; standard representanter for pretensiøs ungdomsskolepoesi… stikkord; selvsentrert lidelse og naive filosofiske/makropolitiske betraktninger – malerisk prosastil påkreves.

    Men OK; er iferd med å (*) stappe disse meningene opp et mørkt, trangt og meget privat sted akkurat n-åååhh!..


    mvh e


    (*)
    Jeg har også lest at noen synes "Legend" ikke er "doom" nok, at de "kjører safe" og er "Witchcraft for nybegynnere". Vel, sånne misforståtte sjangersnobber kan ta meningene sine og stappe dem opp i...
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.547
    Antall liker
    7.265
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Du glemte en setning og en smiley fra det sitatet, samt:

    Blås i sjangerbåsene! Dette er FET tungrock!
    Men vi liker ikke det samme, alle sammen. Heldigvis! Jeg syntes dette var veldig, veldig bra.
     

    espege

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.09.2009
    Innlegg
    881
    Antall liker
    692
    Sted
    BERGEN
    Torget vurderinger
    71
    Du glemte en setning og en smiley fra det sitatet, samt:

    Blås i sjangerbåsene! Dette er FET tungrock!
    Men vi liker ikke det samme, alle sammen. Heldigvis! Jeg syntes dette var veldig, veldig bra.
    Klippsiterte noenlunde bevisst for krisemaksimerende/teatralsk effekt :)… Og, ja; smakshomogenitet kan ofte bli ulidelig uspennende.

    Enighet eller ikke; likte godt anmeldelsen din… særlig innledningen var fin :).


    mvh e
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn